focal hoparlör, oto ses sistemi, hoparlör, focal, audison, hertz, alpine, pioneer, clarion, Araca özel mültimedya Özen Hifi Oto Ses Sistemi, Araba Ses Sistemi, Focal, Audison, Hertz, Alpine, Pioneer, Oto Ses Montaj,Clarion,DLS,Rockford Fostgate,Araca Özel Multimedya,Blaupunkt,Cadence,Cerwin Vega,Roadstar,Audio System,Orion,Hoparlör,Amplifikatörler,Subwoofer, Focal Expert, Focal Performance, Focal Fiyat, Focal PS, Focal FX, Audison Thesis, Audison Voce, Audison Prima, Audison SR, Audison Anfi,Audison Bit, Audison connection, Hertz HDP, Hertz HCP, Hertz Mille, Hertz Hienergy, Hertz Hi-energy, Hertz Energy, Hertz Dieci, Alpine Ana Ünite, Alpine Anfi, Alpine MRX, Alpine PDX, Alpine PMX, Alpine MRV, Alpine Marine, Alpine E serisi, Alpine G serisi, Alpine R serisi, Subwoofer, Rockford Fosgate Prime, Rockford Fosgate Punch, Rockford Fosgate Power, Rockford Fosgate anfi, Rockford Fosgate Marine, Rockford Fosgate Subwoofer, Rockford Fosgate Bass, Pioneer Ana Ünite, Pioneer Anfi, Pioneer Hoparlör, Pioneer Bas, Pioneer Subwoofer, Pioneer GM, Pioneer RS, Clarion Marine, Clarion ana unite, Clarion XC serisi, Clarion XR Serisi, Clarion SRP, Clarion SPG, Clarion Subwoofer, DLS Anfi, DLS Hoparlör, DLS Performance, DLS Reference, DLS Scandinavia, DLS subwoofer, Blaupunkt Ana ünite, Cadence, Cerwin vega, Roadstar, Audio System, Orion, Araca özel mültimedya, Araca ozen multimedya, Mültimedya Cihaz, Navigasyon Mültimedya, Necvox, AVT, Naviin, Avgo, Audio System

Alpine X903D-V447

Yeni

X903D-V447

Mercedes Vito (V447) için Apple CarPlay ve Android Auto uyumlu 9" Dokunmatik Ekranlı Navigasyon

İsteğe bağlı DVD Oynatıcı Opsiyon Bir Parçadır.

Alpine'nin isteğe bağlı DVE-5300 DVD oynatıcısı 9 inçlik dokunmatik ekranın hemen altına kolayca kurulabilir.

Not: Ön Sipariş.

Daha Fazla Detaylar

Bu ürün artık stokta bulunmamaktadır

69,450.00 TL

-7%

74,677.42 TL

Daha Fazla Bilgi

Alpine, Mercedes Vito (447) için 3. nesil Alpine  Style Navigasyon sistemini tanıttı. X903D-V447, sürücü koltuğundan mükemmel bir şekilde ulaşılabilmesi için ön panelden hareketli olarak monte edilmiş büyük bir 9 inç dokunmatik ekrana sahiptir. Böylece,  Navigasyon haritalarını ve diğer işlevleri görmeyi ve kontrol etmeyi çok kolaylıkla yaparsınız.

 

Ayrıca, sorunsuz sistem çalışması için çok daha hızlı bir Navigasyon CPU'su ve daha büyük sistem belleği sunar. Parmak sıkıştırma hareketlerini kullanarak Navigasyon haritasını yakınlaştırabilir ve uzaklaştırabilirsiniz.

 

Sistem ayrıca TomTom haritalarına sahip son teknoloji iGo Primo NextGen Navigasyon sistemine sahiptir. 3 yıl ücretsiz harita güncellemeleri için hiç bir ücret ödemezsiniz. Kamp gereksinimleriniz için mükemmel bir POI veritabanına sahip olmak içi  kampçı veritabanlarını da kolayca yükleyebilirsiniz. X903D-V447 ayrıca Apple CarPlay ve Android Auto uyumluluğunu da içeriyor.

 

Kullanımı kolay, sürücü koltuğundan erişilebilen ve geniş bir ekrana sahip olan iyi bir Vito Navigasyon sistemi arıyorsanız - daha fazla kendinizi yormayın.

Teknoloji

TuneIt_TTS_iconiGO-Primo-nextgen-Navigation_iconTomTom-Maps_icon3-yıl-Free-Harita-Update_iconAlpine_Naviextras_iconElma-CarPlay_iconandroidauto_icontmc_solo_icon.gifLogo_WVGA.jpgDAB_Plus_iconrds.gif50w_x_4_icon.gif24bit.gifbassengine_pro_white_iconBass_SQ_2013_icon9band_ParametricEQ_icon6chTCR_TimeCorrection_iconCrossover_icon.gifHDMI_icon3_Pre-amplified_outputs_iconmedia_expander.gifSW_Level_icon.gifdata_download_iconflac_iconaac.gifmp3.gifwma.gifremote_ready.gifcamera_ready_iconBuetooth-Icon.gifMade_for_iPod_iPhone.gifusb_icon.giffront_usb_icon.gifusb.gif


Mercedes Vito için özel olarak tasarlanmış Premium Navigasyon

X903D-V447 - Mercedes Vito için tasarlandı

Mercedes Vito için Tasarlandı

X903D-V447, Mercedes Vito (447 model yılı 2014 ve daha yeni modeller) için özel olarak tasarlanmıştır. Devasa 9 inç yüksek-çözünürlüklü dokunmatik ekranı ile X903D-V447 sizi, navigasyon haritaları, menüler ve video içeriği yürütürken farkedeceğiniz üstün görüntü kalitesiyle kendine hayran bırakacak.  Dahası bu ana üniteyle konsolunuzdaki eldiven gözünü kaybetmeyeceksiniz. 

Mercedes Vito - Sürücü koltuğundan kolay erişim - X903D-V447
Mercedes Vito - Ekstra büyük 23cm (9 inç) dokunmatik ekran - X903D-V447

Sürücü koltuğundan erişmesi kolaydır

Uzun yolculuklarda, sıklıkla radyo istasyonu ya da rota ve navigasyon ayarlarını değiştirmek zorunda kalacağınız için erişilebilirlik önemli bir gereksinimdir. Alpine Style sistemi, ekranı konsoldan açıkta duracak şekilde tasarlanmıştır - sürücünün öne eğilmesine gerek kalmadan kolayca erişilebilir. Ekrandan kontrolün yanısıra multimedya kaynakları, ses, telefon ve diğer fonksiyonlar için büyük düğmelerden oluşan bir tuş takımını da ihmal etmedik. 

Ekstra Büyük 23cm (9-inç) dokunmatik ekran

Sistemin kalbi 23 cm köşegen boyutuyla devasa dokunmatik ekranıdır - gerçekten de bu ekran boyutu Apple iPad® ekran boyutuyla aynıdır. Bu da siz araç kullanırken navigasyon haritalarını, ekrandaki sayı ve metinleri çok kolay görmenize yarar. Tabi ki bu ekran boyutu araç kullanmayı da daha güvenli hale getirir - ekrana daha az bakmak zorunda kalmanız yola daha çok bakabileceğiniz anlamına gelir. Bu ürünü son derece kullanıcı dostu kılan başka bir özellik de dokunmatik ekran tuşlarının oldukça büyük olmasıdır.

Mercedes Vito - Direksiyondaki uzaktan kumanda düğmeleri
Mercedes Vito - Güzel tasarlanmış

Direksiyondan Kumanda Tuşları

Mercedes Vito aracınızda direksiyondan kumanda tuşları varsa bunları X903D-V447 ile birlikte kullanmaya devam edersiniz. Alpine Style sistemi aracın elektronik düzeneğiyle tam bağlantı kurarak, ses kontrolü, telefon, sesli komut ve mute gibi direksiyondan kumanda  komutlarını kabul eder. Bu da karavanınızda/panelvanınızda komfor ve sürüş güvenliğine katkıda bulunacak başka bir özelliktir. 

Estetik Tasarım

Yeniden tasarlanan ekran çerçevesiyle ekran, konsolunuzun önünde havadaymış gibi durur ve karavanınızın/panelvanınızın iç mimarisiyle mükemmelen uyum gösterir. Bluetooth Eller-Serbest mikrofonunu ekran çerçevesine dahil ettiğimizi de göreceksiniz.  

Mercedes Vito - Kolay kamera erişimi
Mercedes Vito - One Look Display

Kolay Kamera Geçişi

Geri görüş kameranız varsa, geri vitese geçtiğinizde otomatik olarak devreye girecektir. Lakin yolda bisiklet gibi haricen taşıdınıpız eşyalarınızı ya da herhangi bir aracı geçtikten sonra şeridinize güvenle dönmek için geri görüş kamerasına ihtiyaç duyabilirsiniz. Alpine, kaynak ekranında geri görüş kamerasına özel bir buton koyarak işinizi oldukça kolaylaştırmıştır. 

Bir Bakış Ekranı

Alpine'ın inovatif "Bir Bakış" (One Look) ekran bölme teknolojisi, bir bakışta hem navigasyon haritasını ve hem de yürütülen multimedyayı görmenize imkan tanır. Uygulamalar arası geçiş yapma zorunluluğunuz ortadan kalkar. Sadece bir kaydırma hareketiyle tam ekrandan Bir Bakış ekranına geçebilirsiniz. 


Mükemmel Navigasyon

Alpine Style Navigation Designed for Mercedes Vito - X903D-V447

Mükemmel Navigasyon

iGo Primo NextGen, şu an itibarıyle pazardaki en iyi navigasyon yazılımıdır. Alpine'ın güçlü donanımı ve işleme gücüyle, aracınız için oldukça isabetli ve süper hızlı navigasyona sahip olursunuz. Örnek verecek olursak, Münih'ten Paris'e bir rota hazırlamak saniyeler içinde gerçekleşir. Yazılım, kısmi adres girişinden tutun, TMC rota kılavuzu ve 3B Kent simgeleri ve daha birçok özellikle birlikte gelir. Yakınızdaki restoran veya herhangi bir kamusal mekanı bulmayı kolaylaştırmak için yüzbinlerce POI (Uğrak Yer) de bu paketlere dahildir.

Önemli Navigasyon Özellikleri 

  • 48 Avrupa ülkesinin kapsamlı haritalarını içeren  veritabanı
  • Harita güncellemeleri günün herhangi bir vaktinde naviextras.com sitesinden online olarak indirilebilir.
  • Güncellemeler ülke veya bölge olarak ayrı ayrı indirilebilir bu da para ve zamandan tasarruf etmenizi sağlar.
  • Posta kodu girerek adres arayabilirsiniz
  • Akıllı Rotalar: sistem veritabanı trafik geçmișini saklar böylelikle günün hangi saatinde, haftanın hangi gününde en iyi rotannın hangisi olabileceğini hesaplar
  • Yüksek Çözünürlüklü Haritalar
TomTom Maps with 3 Years Free-of-charge updates - X903D-V447
GPS and Glonass Compatible - X903D-V447

3 Yıl boyunca ücretsiz güncellemelerle TomTom Haritaları

Bir navigasyon sistemi ancak harita veritabanı kadar başarılıdır: X903D-V447, 48 Avrupa ülkesini kapsayan TomTom haritalar içerir. İlk navigasyon konumlandırmasından itibaren 3 sene içerisinde, alpine.naviextras.com adresinden ücretsiz harita paketi güncellemelerini indirebilirsiniz. Ne kadar güncelleme yaptığınız da önemli değildir. 3 yıldan sonra bölge bölge harita paketlerini makul bir ücret karşılığı indirebilirsiniz.

GPS ve Glonass Destekler

Daha fazla uydu demek daha yüksek navigasyon isabetliliği ve daha hızlı konumlandırma demektir. Bu Alpine ürünü hem GPS uyduları ve hem de Glonass uydularıyla konumlandırma bilgisi alacak şekilde üretilmiştir. Özellikle bir çok yüksek binanın olduğu, kalabalık yerleşim yerlerinde veye dağlar arasında bu özellik çok büyük fark yaratır. Apple CarPlay ve Glonass sistemini birlikte kullandığınızda bu yeni, gelişmiş uyumluluktan faydalanabilirsiniz.

Mercedes Vito - Navigation - Importable camper POI databases - X903D-V447
Mercedes Vito - Navigation - 3D Maps  - X903D-V447

Yüklenebilir Kampçı POI veritabanları

X903D-V447 Avrupa boyunca binlerce sayfiye ve kamp alanına ait bilgileri içerir lakin en iyi sonucu yine kampçıların desteğiyle hazırlanan POI veritabanlarından alabileceğinizi de gözönünde bulundurduğumuz için, ACSI Camping Guide veya Stay4Night gibi veritabanlarını online satın alarak X903D-V447'ye indirmenize de imkan tanıdık X903D-V447.

3B Haritalar & Hız Bilgisi

Haritalara detaylı bina ve kent sembolleriyle birlikte 3 boyutlu olarak gözatabilirsiniz. Bu özellik büyükșehirlerde konumunuzu kolayca tespit edebilmenize yardımcı olur. Bazı ülkeler için hız limitleri ve hız kameralarının konumları gösterilir (Tüm EU ülekeleri için geçerli değildir) bu da daha fazla sürüş desteği demektir.

Mercedes Vito - Navigation - Lane Guidance / TMC Route Guidance  - X903D-V447
Mercedes Vito - Navigation - Plan Your Route  - X903D-V447

Şerit Yardımı / TMC Rota Kılavuzu

Șerit yardımı, hangi șeritte durmanız gerektiği konusunda size bilgi verir, Dinamik TMC Rota Kılavuzu da canlı trafik bilgisi sağlayarak sizi trafik sıkıșıklıklarından uzak tutmaya, gerekirse rotayı yeniden hesaplamaya yarar.

Rotanızı Planlayın

TMC sayesinde canlı trafik güncellemeleri alırsınız – bu özellik yola çıkmadan önce daha da çok işe yarar. Tüm rotanız boyunca yol durumunu görmek için "Zoom Out" yapın. Kazalar, trafik sıkışıklıkları, ve her türlü trafik problemi kendilerine özel simgelerle harita üzerinde gösterilir, yavaş veya durağan trafik farklı renklerde gösterilir. Bu özellik rotanızı daha iyi planlamanıza imkan tanır.

Online Navigation with Apple CarPlay - X903D-V447
Online Navigation with Android Auto - X903D-V447

Apple CarPlay ile Online Navigasyon

Aracınızı sürerken, Maps uygulaması sizi hedefinize ulaştırmak üzere her dönüşte sesli yönlendirme ve okuması kolay görsel uyarılarla yardımcınız olur. Bir dönüşe yaklaştığınızda, ekran tam olarak gitmeniz yere doğru yakınlaşacaktır (zoom) Yol boyunca, büyük tabelalar ve oklar, sizi doğru yöne yönlendirecektir, uygulama hedefinize ne kadar sürede ulaşacağınızı da bildirir. Güzergahınız üzerinde bir benzin istasyonu, restoran veya kafe mi arıyordunuz? Navigasyon ekranındaki yeni butonlar, yakınlardaki bu tür uğrak yerleri, yolculuğunuza ne kadar süre ekleneceğini de bildirerek bulmanızda yardımcı olacaktır. X903D-V447 klavyesindeki navigasyon tuşuna bastığınızda Apple CarPlay navigasyonu herhangi bir başka menüye girmenize gerek bırakmayacak şekilde aktifleşir.

Android Auto ile Online Navigasyon

Bırakın Google Maps size yolu göstersin. ücretsiz sesli kılavuzla, canlı trafik bilgisiyle, şerit yardımı ve daha fazlasıyla gitmek istediğiniz yere ulaşmak çok kolay olur. İster telefon ekranınızdan ister Alpine cihaz ekranınızdan takip edin Android Auto güvenlik düşüncesiyle tasarlanmıştır. Büyük dokunmatik hedefler ve basitleştirilmiş arayüz, yola vermek üzere dikkatinizi dağıtmamak için tasarlanmıştır. X903D-V447 Android Auto ve Google Maps ile kesintisiz çalışır. Hem Apple CarPlay ve hem de Android Auto, en yüksek isabetle konumlandırma için Alpine navigasyon antenini kullanır.


Şahsi Medya Uzmanınız

Mercedes Vito - Big Screen Entertainment - X903D-V447

Büyük Ekran Eğlencesi

Alpine sistem, filmlerin, müzik videolarınının ya da USB bellekler, HDMI çıkış veren en güncel akıllı telefonlar veya portatif video cihazlar (opsiyonel kablo ve adaptörler gerekir) üzerinden TV dizilerinin keyfini sürmenize imkan tanır. iPod ya da iPhone cihazınızı da 9" yüksek çözünürlük ekranda video yürütmek üzere Alpine cihaza bağlayabilirsiniz. Sürüş güvenliği için video yürütme özelliği sadece araç hareket halinde değilken kullanılabilir.

Mercedes Vito - Works with Apple CarPlay - X903D-V447
Mercedes Vito - Works with Android Auto - X903D-V447

Apple CarPlay ile birlikte çalışır

Apple CarPlay uyumluluğuyla inovatif X903D-V447, iPhone telefonunuzu yollarda daha akılcı bir şekilde kullanmanızı sağlar. Apple CarPlay, iPhone kullanıcılarına, telefon görüşmeleri yapmak, haritaları kullanmak, müzik dinlemek ve mesajları tek bir söz ya da dokunuşla takip etmek için inanılmaz içgüdüsel bir yolunu sunar. Hatta, Spotify, internet radyosunu veya podcastlerin keyfini sürebilirsiniz. CarPlay destekleyen iPhone telefonunuzu Alpine cihazınızın USB yuvasına yerleştirin, başlayabilirsiniz.

Android Auto ile birlikte çalışır

Android Auto güvenlik düşüncesiyle tasarlanmıştır. Basit ve içgüdüsel bir arayüzle, entegre direksiyondan kumanda kontrolleriyle ve yeni, güçlü sesli komut aksiyonlarıyla, dikkatinizi yola verebilmeniz için minimum ilgi gerektirecek şekilde tasarlanmıştır. Android Auto, kullanışlı bilgileri kartlar şeklinde organize eder ve ihtiyaç duyulduğunda size otomatik olarak gösterir. Hem Apple CarPlay ve hem de Android Auto, en yüksek isabette konumlandırma için X903D-V447'nin navigasyon antenini (GPS + GLONASS) kullanır.

Mercedes Vito - Built-in Bluetooth® Technology - X903D-V447
Mercedes Vito - One Look Display

Tümleşik Bluetooth® Teknolojisi

Tümleșik Bluetooth® modülü cep telefonlarının eller serbest telefon görüșmeleri için kablosuz bağlantı kurabilmesine imkan tanır, yazılım güncellemeleri en yeni telefonlarla uyumluluğu güncel tutar. Akılda kalıcı kullanıcı arayüzü kullanımı oldukça kolay hale getirir. Bluetooth® telefondan ses yayınına da olanak tanır: Ses dosyalarınızı ve hatta internet radyosunu kablosuz olarak Alpine cihazınıza gönderebilir, araç hoparlörlerinden dinleyebilirsiniz.

Akıllı Telefonunuzla Bağlanın

Alpine sistem, iPhone 6S ve Samsung Galaxy S6 Edge gibi en güncel telefonlarla uyumludur. Bu da bir çok avantaj sunar: Telefonunuzda kayıtlı müzik ve video içeriğin keyfini sürebilir, telefon rehberinize erişebilir veya telefonunuzu şarj edebilirsiniz. Hatta Siri'yi aktifleştirerek, maksimum konfor ve sürüş güvenliği için iPhone telefonunuzu  sesli komutlarla kullanabilirsiniz.

Mercedes Vito - DAB Digital Radio - X903D-V447
Mercedes Vito - Upgrade to DVB-T Digital TV

DAB/DAB+ Digital Radyo

Tümleşik DAB/DAB+/DMB tuner, eşsiz, gürültüsüz yüksek ses kalitesi için radyo sinyal alımında en güncel dijital teknolojiyi kullanır. DAB, geleneksel FM radyoya göre birçok avantajı da beraberinde getirir: İlk sinyal taramayla birlikte, daha geniş bir radyo istasyonu yelpazesinden istediğiniz kanalları, alfabetik veya tür (genre) listesi üzerinden seçebilirsiniz.

DVB-T Digital TV'ye yükseltin

Alpine, X903D-V447 ile birlikte kullanabileceğiniz DVB-T digital TV tuner ve anten çözümleri de sunmaktadır. Özellikle uzun trafik sıkışıklıklarında izleyebileceğiniz birçok TV kanalınızın olması oldukça kullanışlı olacaktır. Detaylı bilgi için ilgili ürünler sekmesine bakınız. (Türkiye'de sadece DVB-T test yayını yapılmaktadır)

Mercedes Vito - DVD Player DVE-5300
Multi Camera Selector Interface KCX-C250MC

Opsiyonel DVD Yürütücü

Alpine Bilgi-Eğlence sisteminize, DVD ve CD yürütme kabiliyeti ekleyebilirsiniz. Haricen satılan DVE-5300, birçok araçta bulunan 1DIN kompartımanlara göre üretilmiştir. Hayran bırakan görüntü kalitesi için HDMI bağlantısı kullanır ve tüm kontrolleri dokunmatik ekran üzerinden yapılabilir. Gerekli tüm kurulum aparatları kutu içeriğine dahildir.

3 adet Kamera bağlayabilirsiniz

Opsiyonel KCX-C250MC arayüzü ön ve yan kameralar dahil üç adet kamerayı ana ünitenize bağlamanıza imkan tanır. Kameralar arasında geçiş ve çok bakışlı kameralarda bakış açıları arasında geçiş dokunmatik ekrandan kolayca yapılabilir. Alpine geniş bir yelpazeye yayılan sürüş-destek kameraları sunmaktadır. Kameralar için kablo uzatmaları da mevcuttur.

Mercedes Vito - Wireless Charging Console
Mercedes Vito - Connect your USB and AUX port in the dash  - X903D-V447

Kablosuz Şarj Konsolu

Mercedes Vito için çok kullanışlı başka bir eklenti de Kablosuz Şarj Konsolu KCE-3QI'dir. Bu küçük kauçuk ped, X903D-V447'nin 1 DIN eldiven gözüne tam oturur ve Qi uyumlu kablosuz şarj destekleyen mobil cihazınıza indüktif şarj imkanı sunar. 

Konsolunuzdaki USB ve AUX yuvasını bağlayın. 

X903D-V447 kutu içeriğinde Vito aracınızda kurulu fabrika çıkışı USB/AUX yuvası yerine kullanacağınız bir yuva da bulunmaktadır. Bu sayede USB ve AUX kaynaklarını aracınızın iç mimarisinde tadilata gerek kalmayacak şekilde eskiden olduğu gibi kullanabilirsiniz. 

Mercedes Vito - Sound Pre-sets  - X903D-V447
Mercedes Vito - Fader and Balance  - X903D-V447

Ses Akordu

X903D-V447, ses sisteminizden en iyi verimi alabilmeniz için birden fazla ekolayzır, X-over ayarları ve dijital zaman doğrulama gibi hassas ses ayarlama özellikleri barındırır.

Fader ve Balance

Dokunmatik ekranda,  araç-içi grafiği üzerinde imleci istediğiniz yöne hareket ettirerek fader ve balance ayarlarınızı kolayca yapabilirsiniz.

12 tane ilğinizi çekebilecek diğer ürünler

Vade Aylık Toplam
1 69,450.00 TL 69,450.00 TL
2 34,725.00 TL 69,450.00 TL
3 25,258.97 TL 75,776.90 TL
4 19,310.57 TL 77,242.29 TL
5 15,737.37 TL 78,686.85 TL
6 13,354.08 TL 80,124.47 TL
Vade Aylık Toplam
1 69,450.00 TL 69,450.00 TL
2 34,725.00 TL 69,450.00 TL
3 25,258.97 TL 75,776.90 TL
4 19,310.57 TL 77,242.29 TL
5 15,741.54 TL 78,707.69 TL
6 13,354.08 TL 80,124.47 TL
Vade Aylık Toplam
1 69,450.00 TL 69,450.00 TL
2 34,725.00 TL 69,450.00 TL
3 25,258.97 TL 75,776.90 TL
4 19,310.57 TL 77,242.29 TL
5 15,741.54 TL 78,707.69 TL
6 13,354.08 TL 80,124.47 TL
Vade Aylık Toplam
1 69,450.00 TL 69,450.00 TL
2 34,725.00 TL 69,450.00 TL
3 25,258.97 TL 75,776.90 TL
4 19,310.57 TL 77,242.29 TL
5 15,741.54 TL 78,707.69 TL
6 13,354.08 TL 80,124.47 TL
Vade Aylık Toplam
1 69,450.00 TL 69,450.00 TL
2 34,725.00 TL 69,450.00 TL
3 25,258.97 TL 75,776.90 TL
4 19,310.57 TL 77,242.29 TL
5 15,741.54 TL 78,707.69 TL
6 13,354.08 TL 80,124.47 TL
Vade Aylık Toplam
1 69,450.00 TL 69,450.00 TL
2 34,725.00 TL 69,450.00 TL
3 25,258.97 TL 75,776.90 TL
4 19,310.57 TL 77,242.29 TL
5 15,741.54 TL 78,707.69 TL
6 13,354.08 TL 80,124.47 TL

Diğer Kartlar

Tüm kredi ve bankamatik kartları ile tek çekim olarak ödeme yapabilirsiniz.