focal hoparlör, oto ses sistemi, hoparlör, focal, audison, hertz, alpine, pioneer, clarion, Araca özel mültimedya Özen Hifi Oto Ses Sistemi, Araba Ses Sistemi, Focal, Audison, Hertz, Alpine, Pioneer, Oto Ses Montaj,Clarion,DLS,Rockford Fostgate,Araca Özel Multimedya,Blaupunkt,Cadence,Cerwin Vega,Roadstar,Audio System,Orion,Hoparlör,Amplifikatörler,Subwoofer, Focal Expert, Focal Performance, Focal Fiyat, Focal PS, Focal FX, Audison Thesis, Audison Voce, Audison Prima, Audison SR, Audison Anfi,Audison Bit, Audison connection, Hertz HDP, Hertz HCP, Hertz Mille, Hertz Hienergy, Hertz Hi-energy, Hertz Energy, Hertz Dieci, Alpine Ana Ünite, Alpine Anfi, Alpine MRX, Alpine PDX, Alpine PMX, Alpine MRV, Alpine Marine, Alpine E serisi, Alpine G serisi, Alpine R serisi, Subwoofer, Rockford Fosgate Prime, Rockford Fosgate Punch, Rockford Fosgate Power, Rockford Fosgate anfi, Rockford Fosgate Marine, Rockford Fosgate Subwoofer, Rockford Fosgate Bass, Pioneer Ana Ünite, Pioneer Anfi, Pioneer Hoparlör, Pioneer Bas, Pioneer Subwoofer, Pioneer GM, Pioneer RS, Clarion Marine, Clarion ana unite, Clarion XC serisi, Clarion XR Serisi, Clarion SRP, Clarion SPG, Clarion Subwoofer, DLS Anfi, DLS Hoparlör, DLS Performance, DLS Reference, DLS Scandinavia, DLS subwoofer, Blaupunkt Ana ünite, Cadence, Cerwin vega, Roadstar, Audio System, Orion, Araca özel mültimedya, Araca ozen multimedya, Mültimedya Cihaz, Navigasyon Mültimedya, Necvox, AVT, Naviin, Avgo, Audio System

Alpine iLX-702E46 - BMW E46 Montaj Kiti ve İLX-702D

Yeni

iLX-702E46

BMW 3-serisi (E46) araçlar için Apple CarPlay ve Android Auto uyumlu 7" Mobil Medya Sistemi

Ön Sipariş İle Getirtilebiliyor.

Daha Fazla Detaylar

Bu ürün artık stokta bulunmamaktadır

41,700.00 TL

-7%

44,838.71 TL

Daha Fazla Bilgi

Alpine, BMW E46 araçlar için Apple CarPlay ve Android Auto uyumlu 2. nesil Alpine Style sistemini sunar. iLX-702E46, BMW 3 serisi aracınıza, DAB+ dijital radyo, online navigasyon kabiliyeti, USB'den ses ve video yürütme, Bluetooth eller-serbest / ses akışı ve daha birçok özellik kazandıracak.

Yüksek çözünürlüklü, 7 inç kapasitif dokunmatik ekran, E46 aracın konsol göğüs açısına göre tasarlandığı için mükemmel uyumlu bir görüntü sergiler. Düğme ve kullanıcı arayüzü rengini amber yaparak BMW konsol aydınlatma stiliyle birebir uyum sağlayabilirsiniz. Bu şaşırtıcı sistemle beraber üst sınıf ses kalitesi ve ses ayar seçeneklerine de erişmiş olacaksınız.

Birinci sınıf bileşenlerle mükemmel araç entegrasyonu.
Tavizsiz performans.

Teknoloji

TuneIt_TTS_iconApple-CarPlay_iconandroidauto_iconLogo_WVGA.jpgDAB_Plus_iconrds.gif50w_x_4_icon.gif24bit.gifbassengine_pro_white_iconBass_SQ_2013_icon9band_ParametricEQ_icon6chTCR_TimeCorrection_iconCrossover_icon.gifHDMI_icon3_Pre-amplified_outputs_iconmedia_expander.gifSW_Level_icon.gifdata_download_iconflac_iconaac.gifmp3.gifwma.gifvehicledisplay_red.gifremote_ready.gifcamera_ready_iconBuetooth-Icon.gifMade_for_iPod_iPhone.gifusb_icon.gifUSB_Cable_included.gifusb.gif


Ürün bilgisi

Alpine Style Mobile Media Designed for BMW 3 E46 - iLX-702E46

BMW 3 E46 için özel olarak tasarlandı

7-inç (17.8cm) yüksek çözünürlüklü ekran BMW E46 aracınızın konsoluna gayet şık bir şekilde yerleşir, tüm fonksiyonlarının dokunmatik ekrandan kontrolüne izin verir ve en güncel video teknolojisiyle tertemiz görüntü kalitesi, kontrast ve çözünürlük sunar.

Ünite, montaj plaketleri birleştirilmiş ve OEM navigasyonlu radyo (Navigation Business) yerine yapılacak kurulum için gerekli tüm parçalar kutu içeriğine dahil olarak gelir. Navigasyon karakutusu bagajda ise (Navigation Professional) birçok kablonun konsola uzatılması gerekecektir. Bunu yapmanın en kolay yolu Alpine'dan KWE-E46EXT setini temin etmektir. Aracınızda BMW kaset veya CD yürütücü varsa, bir kaç ilave bileşen yardımıyla havalandırma kontrol panelinin yerinin değiştirilmesi gerekir. Tüm detaylar kurulum kılavuzunda etraflıca anlatılmıştır. Keza aracınızda Harman Kardon ses sistemi mevcuts a ve bunu Alpine bileşenlerle değiştirmek istemezseniz 3. parti üreticiler tarafından üretilen uyandırma adaptörü gereklidir.

 BMW 3 E46 - Works with Apple CarPlay - iLX-702E46


BMW 3 E46 - Works with Android Auto - iLX-702E46

Works with Apple CarPlay

Apple CarPlay uyumluluğuyla inovatif iLX-702E46, iPhone telefonunuzu yollarda daha akılcı bir şekilde kullanmanızı sağlar. Apple CarPlay, iPhone kullanıcılarına, telefon görüşmeleri yapmak, haritaları kullanmak, müzik dinlemek ve mesajları tek bir söz ya da dokunuşla takip etmek için inanılmaz içgüdüsel bir yolunu sunar. Hatta, Spotify, internet radyosunu veya podcastlerin keyfini sürebilirsiniz. CarPlay destekleyen iPhone telefonunuzu Alpine cihazınızın USB yuvasına yerleştirin, başlayabilirsiniz.

Works with Android Auto

Android Auto güvenlik düşüncesiyle tasarlanmıştır. Basit ve içgüdüsel bir arayüzle, entegre direksiyondan kumanda kontrolleriyle ve yeni, güçlü sesli komut aksiyonlarıyla, dikkatinizi yola verebilmeniz için minimum ilgi gerektirecek şekilde tasarlanmıştır. Android Auto, kullanışlı bilgileri kartlar şeklinde organize eder ve ihtiyaç duyulduğunda size otomatik olarak gösterir. Hem Apple CarPlay ve hem de Android Auto, en yüksek isabette konumlandırma için iLX-702E46'nın navigasyon antenini (GPS + GLONASS) kullanır.

BMW 3 E46 - DAB Digital Radio - iLX-702E46
BMW 3 E46 - Big Screen Entertainment - iLX-702E46

DAB/DAB+ Digital Radyo

Tümleşik DAB/DAB+/DMB tuner, eşsiz, gürültüsüz yüksek ses kalitesi için radyo sinyal alımında en güncel dijital teknolojiyi kullanır. DAB, geleneksel FM radyoya göre birçok avantajı da beraberinde getirir: İlk sinyal taramayla birlikte, daha geniş bir radyo istasyonu yelpazesinden istediğiniz kanalları, alfabetik veya tür (genre) listesi üzerinden seçebilirsiniz.

Büyük Ekran Eğlencesi

Alpine sistem, filmlerin, müzik videolarınının ya da USB bellekler, HDMI çıkış veren en güncel akıllı telefonlar veya portatif video cihazlar (opsiyonel kablo ve adaptörler gerekir) üzerinden TV dizilerinin keyfini sürmenize imkan tanır. iPod ya da iPhone cihazınızı da 9" yüksek çözünürlük ekranda video yürütmek üzere Alpine cihaza bağlayabilirsiniz. Sürüş güvenliği için video yürütme özelliği sadece araç hareket halinde değilken kullanılabilir. Hatta uzun trafik sıkışıklıklarında TV izlemek isterseniz, Alpine, piyasaya sürdüğü yepyeni DVB-T2 tuner (TUE-T220DV) ile buna da olanak tanır (Şu an Türkiye'de sadece test yayını yapılmaktadır) FLAC formatında gelen yüksek çözünürlüklü ses dosyalarını dahi yürütebilirsiniz - 24/96 ve 24/192 yüksek çözünürlüklü sesler desteklenmektedir.

BMW 3 E46 - Built-in Bluetooth® Technology - iLX-702E46
BMW 3 E46 - Connect Your Smartphone - iLX-702E46

Tümleşik Bluetooth® Teknolojisi

Tümleșik Bluetooth® modülü cep telefonlarının eller serbest telefon görüșmeleri için kablosuz bağlantı kurabilmesine imkan tanır, yazılım güncellemeleri en yeni telefonlarla uyumluluğu güncel tutar. Akılda kalıcı kullanıcı arayüzü kullanımı oldukça kolay hale getirir. Bluetooth® telefondan ses yayınına da olanak tanır: Ses dosyalarınızı ve hatta internet radyosunu kablosuz olarak Alpine cihazınıza gönderebilir, araç hoparlörlerinden dinleyebilirsiniz.

Akıllı Telefonunuzu bağlayın

Apple CarPlay kullanmıyorsanız veya iPhone 4/4S gibi nispeten eski bir iOS telefonunuz varsa USB veya Bluetooth bağlantısı üzerinden telefonunuzda kayıtlı müziği araç hoparlörlerinizden dinleyebilirsiniz. Android telefonlarda da Android Auto kullanmasanız bile Bluetooth bağlantısıyla telefonu bağlamanız mümkündür.

BMW 3 E46 Steering Wheel Remote Control Buttons iLX-702E46
BMW 3 E46 - Rear View Camera - iLX-702E46

Direksiyondan Kumanda Kontrolleri

Alpine Sistem, direksiyondan kumanda kontrollerine bağlanır.  Böylelikle Alpine cihazınızın sesini, telefon ve müzik kontrollerini ve diğer kontrolleri direksiyondan kumanda etmek gibi kullanışlı bir özelliği kaybetmezsiniz. Hatta sisteminize bir iPhone bağladığınızda, Siri'yi aktifleştirebilirsiniz - direksiyondan kumanda tuşuyla!

Geri Görüş Kamerası

Alpine, kullanıcılarına geniş bir yelpazeye yayılan ön ve arka sürüş destek kamerası sunmaktadır. Birçok zorlu durumda sürüşünüze destek vermesi için temel geri görüş veya 180 derece açıyı kapsayan balık-gözü teknolojisi kullanan kameralardan birini veya ikisini seçebilirsiniz.

 
Online Navigation in your BMW 3 E46 - iLX-702E46
Online Navigation with Apple CarPlay - iLX-702E46
Online Navigation with Android Auto - iLX-702E46

Apple CarPlay ile Online Navigasyon

Aracınızı sürerken, Maps uygulaması sizi hedefinize ulaştırmak üzere her dönüşte sesli yönlendirme ve okuması kolay görsel uyarılarla yardımcınız olur. Bir dönüşe yaklaştığınızda, ekran tam olarak gitmeniz yere doğru yakınlaşacaktır (zoom) Yol boyunca, büyük tabelalar ve oklar, sizi doğru yöne yönlendirecektir, uygulama hedefinize ne kadar sürede ulaşacağınızı da bildirir. Güzergahınız üzerinde bir benzin istasyonu, restoran veya kafe mi arıyordunuz? Navigasyon ekranındaki yeni butonlar, yakınlardaki bu tür uğrak yerleri, yolculuğunuza ne kadar süre ekleneceğini de bildirerek bulmanızda yardımcı olacaktır. iLX-702E46 klavyesindeki navigasyon tuşuna bastığınızda Apple CarPlay navigasyonu herhangi bir başka menüye girmenize gerek bırakmayacak şekilde aktifleşir.

Android Auto ile Online Navigasyon

Bırakın Google Maps size yolu göstersin. ücretsiz sesli kılavuzla, canlı trafik bilgisiyle, şerit yardımı ve daha fazlasıyla gitmek istediğiniz yere ulaşmak çok kolay olur. İster telefon ekranınızdan ister Alpine cihaz ekranınızdan takip edin Android Auto güvenlik düşüncesiyle tasarlanmıştır. Büyük dokunmatik hedefler ve basitleştirilmiş arayüz, yola vermek üzere dikkatinizi dağıtmamak için tasarlanmıştır. iLX-702E46 Android Auto ve Google Maps ile kesintisiz çalışır. En yüksek isabetle konumlandırma için Alpine navigasyon antenini kullanır.

Direct Online Navigation Access - iLX-702E46
GPS and Glonass Compatible - iLX-702E46

Online Navigasyona Doğrudan Giriş

iLX-702E46 tuş takımının sağ kısmında navigasyon uygulamasına özel bir tuşa sahiptir. Basıldığında, Alpine sistem, bağlanılan telefonun navigasyon uygulamasını açar - hem Apple CarPlay ve hem de Android Auto için bu özellik geçerlidir.

GPS ve Glonass Destekler

Daha fazla uydu demek daha yüksek navigasyon isabetliliği ve daha hızlı konumlandırma demektir. Bu Alpine ürünü hem GPS uyduları ve hem de Glonass uydularıyla konumlandırma bilgisi alacak şekilde üretilmiştir. Özellikle bir çok yüksek binanın olduğu, kalabalık yerleşim yerlerinde veye dağlar arasında bu özellik çok büyük fark yaratır. Apple CarPlay ve Glonass sistemini birlikte kullandığınızda bu yeni, gelişmiş uyumluluktan faydalanabilirsiniz.

 
BMW 3 E46 - Professional Equalisation - iLX-702E46

Profesyonel Ekolayzır Yönetimi

iLX-702E46, ses sisteminizden en iyi verimi almak üzere, şahsi zevk ve tercihinize göre yönetebileceğiniz geniş çaplı ses ayar seçenekleri sunar. Dahili 9-bant Parametrik EQ ön ve arka kanalların profesyonel detaylarla ayrı ayrı ayarlanabilmesine imkan tanır.

BMW 3 E46 - Sound Pre-sets  - iLX-702E46
BMW 3 E46 - Fader and Balance  - iLX-702E46

Ses Önayarları (Pre-set)

10 önayarlı EQ modu, Rock, Pop, Jazz v.b. modlar arasında hızlı geçiş yapmanıza imkan tanır.

Fader ve Balance

Dokunmatik ekranda araç iç mekan grafiği üzerinden sadece sürükle-bırak yaparak fader ve balance ayarlarını yönetebilirsiniz.

BMW 3 E46 - X-Over  - iLX-702E46
BMW 3 E46 - Digital Time Correction  - iLX-702E46

X-Over

Dijital Crossover, hoparlörlerinizin kesme frekanslarını ayarlamanıza imkan verir. Bu sayede eşdeğer sesi hoparlörleriniz distorsiyona girmeden elde edersiniz. 

Dijital Zaman Doğrulama

Zaman Doğrulama, size en yakın hoparlörlerin sinyallerini öteleyerek her hoparlörün menzilini ayarlayabilmenizi sağlar. Böylelikle müziğinizi oldukça merkezi bir konumda dinliyormuş gibi hissedersiniz.


Özellikler & Ayrıntılar

FEATURES

Tuner

  • Memory Pre-sets (FM: 24 / MW: 6 / LW: 6)
  • Memory: Auto Memory
  • Seek Mode: Local / DX Selection

RDS

  • RDS Functions: PI, PS, AF, TA, TP, PTY, NEWS, RADIO TEXT

DAB Tuner

  • DAB+ Tuner Built-in
  • DAB+/DMB Supported
  • DAB+ Slideshow Service
  • DLS (Dynamic Label Service)
  • DAB Service Following
  • RDS Fallback (where available)
  • Service Pre-set: 18 Pre-set Memory
  • Auto Ensemble/Service Memory
  • Service Search Function
  • PTY Search Function
  • Alphabet Search Function
  • Antenna Power Supply Selection

BLUETOOTH®

  • Built-in BLUETOOTH® Module
  • Wide Band Speech Technology
  • HFP (Hands-Free Profile) Compatible
  • Streaming Music: A2DP (Advanced Audio Distribution Profile) Compatible
  • Streaming Music Control: AVRCP (Audio / Video Remote Control Profile) Ver.1.5 Compatible
  • Advanced BLUETOOTH® Technology
  • Connection: SSP (Simple Secure Pairing) Supported
  • Individual Profile Connection Hands Free Phone and Music Streaming
  • Phone Book: Phone Book Synchronization
  • Speed Dial: 4 Pre-set Memory (per phone)
  • Multiple Phone Number Registration: 5 Phone Numbers can be stored for one name
  • Device Name Display
  • Auto Answer
  • Call History Display: Outgoing Calls / Incoming Calls / Missed Calls
  • Redial Function
  • Speech Volume Level Adjustment: Possible for Outgoing and Incoming Volume
  • DTMF (Touch-Tone) Function
  • Signal Strength Indicator
  • Battery Level Indicator
  • Menu Language Selection: 24 Languages
  • Firmware Updatable

Made for iPod® / iPhone®

  • Compatibility for iPod/iPhone: compatible with all models except 1st and 2nd generation iPhone
  • Connection: KCU-461iV / KCU-471i Required (Sold separately)
  • Music & Video Playback Compatible with KCU-461iV only
  • Available Selections: Playlist / Artist / Album /Song / Podcast / Genre / Composer / Audiobook
  • Alphabet Search
  • Artwork Display
  • Direct Up / Down: Playlist / Artist / Album / Genre / Composer
  • M.I.X. (Shuffle) Play: Song, Albums, All
  • Repeat
  • Battery Charging  

Connectivity

  • Works with Apple CarPlay (requires CarPlay enabled iPhone)
  • Works with Android Auto (Requires Android Auto enabled smartphone)

USB Media Connection

  • USB Connection: USB Extension Cable Included
  • Music Playback: FLAC/MP3/WMA/AAC compatible
  • Video Playback: MP4 compatible
  • File / Folder Name Search
  • Tag Info Search
  • Folder Up / Down
  • M.I.X. Random Play
  • Repeat

Sound Tuning

  • Bass Engine SQ
  • Bass Engine™ Pro
  • Subwoofer Level Adjustment
  • Subwoofer Phase Select
  • 2 V High Voltage PreOut
  • Equalizer: Flat, Pops, Rock, News, Jazz, Electrical Dance, Hip Hop, Easy Listening, Country, Classical
  • Dual HD EQ (9-band Parametric Equalizer front/rear)
  • 6 Channel Digital Time Correction
  • Digital Crossover Setting
  • Customized Sound Setting by Car Type
  • MediaXpander HD
  • Application Volume Level Setting
  • Sound Setting Data Download
  • Easy, Step-by-Step Sound Customization
  • Alpine TuneIt App ready

General

  • Power Output: 4 x 50 W High Power Amplifier
  • Advanced Power IC
  • Display: 7′′ Capacitive WVGA High Resolution Display
  • White LED Backlighting System
  • 50/50 Split Screen: Left / Right Position Changeable
  • Control Type: Touch, Drag, Flick
  • My Favorites Function
  • Automatic Setting Change for 2 Users
  • High Grade Audiophile Design
  • PreOut: 3 PreOuts (2 V, Front / Rear / Subwoofer) KTX-PRE1 Required (Sold separately)
  • AUX-In: 1 A/V AUX Input
  • Steering Wheel Remote Control Function
  • Remote Control Included
  • Navigation Guidance Mix
  • Camera Connection & Built-in Controls for Multi-View Cameras
  • Camera Guide Line Adjustment
  • Rearview Camera Display Automatic Boot-up
  • Simple Mode & Info Mode Display Selection
  • Visual EQ
  • Live Contrast Adjustment
  • Menu Language: 24 Languages (for AV / Bluetooth), 29 Languages (Navigation Menu and Voice Guidance)
  • Clock
  • Auto Dimmer
  • Anti-theft security code
  • Firmware Updatable
  • Power Antenna Lead
  • Remote Turn-On
  • HDMI Input (Alpine Special HDMI connector required)
  • Engine Start-Stop unaffected
  • CAN Connection Interface Included with quadlock and 17 way round pin harness adapter
  • For cars with Harman Kardon sound system, an additional 3rd party interface adapter is required.
  • Ready for optional DVD Player DVE-5300
  • HDMI splitter I/F (KCX-630HD) ready
  • Multi camera I/F (KCX-C250MC) ready

Installation

  • Includes installation brackets, wiring harness and CAN bus interface for complete installation.

SPECIFICATIONS

Screen

  • Screen Size: 7 inch Capacitive WVGA
  • LCD Type: Transparent Type TN LCD
  • Operation System: TFT Active Matrix
  • Number of Picture Elements: 1,152,000 pixels (800 x 3 x 480)
  • Illumination System: White LED Backlighting
  • Effective Number of Picture Elements: 99.99%
  • Colour System: NTSC, PAL

Max Power Output Ratings

  • Max Power Output: 4 x 50 W

FM Tuner

  • Tuning Range: 87.5 - 108.0 MHz
  • Mono Usable Sensitivity: 8.1 dBf (0.7 µV / 75 ohms)
  • 50dB Quieting Sensitivity: 12 dBf (1.1 µV / 75 ohms)
  • Alternate Channel Selectivity: 80 dB
  • Signal-to-Noise Ratio: 65 dB
  • Stereo Separation: 35 dB
  • Capture Ratio: 2 dB

MW Tuner

  • Tuning Range: 531 - 1,602 kHz
  • Usable Sensitivity (IEC Standard): 25.1 µV / 28 dBf

LW Tuner

  • Tuning Range: 153 - 281 kHz
  • Usable Sensitivity (IEC Standard): 31.6 µV / 30 dBf

USB

  • USB Requirements: USB 2.0
  • Max. Power Consumption: 1,500 mA (CDP Support)
  • USB Class: Mass Storage Class, Play From Device
  • File System: FAT 16/32
  • MP3 Decoding: MPEG-1/2 AUDIO Layer-3
  • WMA Decoding: Windows Media™ Audio
  • AAC Decoding: ACC-LC format ′′.m4a′′ file
  • Flac Decoding
  • USB Video playback (AVI/MP4/MKV file with H.264 Video and MP3/AAC Audio)
  • Number of Channels: 2-Channel (Stereo)
  • Frequency Response: 5 - 20k Hz ±1 dB *Frequency Response may differ depending on the encoder software/bit rate
  • Total Harmonic Distortion (at 1kHz): 0.008%
  • Dynamic Range(at 1kHz): 95 dB
  • Signal-to-Noise Ratio: 100 dB
  • Channel Separation (at 1kHz): 85 dB

GPS / Glonass

  • GPS / Glonass compatible navigation antenna included

BLUETOOTH®

  • BLUETOOTH® Version: Bluetooth V3.0+EDR
  • Output Power: +4 dBm Max. (Power class 2)
  • HFP: HFP (Hands Free Profile)
  • OPP (Object Push Profile)
  • PBAP (Phone Book Access Profile)
  • HSP (Head Set Profile)
  • A2DP: A2DP (Advanced Audio Distribution Profile)
  • AVRCP: AVRCP (Audio/Video Remote Control Profile)
  • SPP (Serial Port Profile)

Sound Tuning

  • Subwoofer Level Adjustment: 0 to +15
  • Subwoofer Phase Setting: 0° or 180°
  • BASS ENGINE SQ: 5Mode, Level 0 to +6
  • High Pass Filter: 20 / 25 / 31.5 / 40 / 50 / 63 / 80 / 100 / 125 / 160 / 200 Hz
  • High Pass Filter (Slope): Off / -6 / -12 / -18 / -24 dB/oct.
  • High Pass Filter (Gain): -12 to 0 dB
  • Low Pass Filter: 20 / 25 / 31.5 / 40 / 50 / 63 / 80 / 100 / 125 / 160 / 200 Hz
  • Low Pass Filter (Slope): Off / -6 / -12 / -18 / -24 dB/oct.
  • Low Pass Filter (Gain): -12 to 0 dB
  • Time Correction: 0.0 - 9.9ms (0.1ms step)
  • Dual HD EQ Front + Rear
  • Parametric Equalizer (Band 1): 20 - 100 Hz
  • Parametric Equalizer (Band 2): 63 - 315 Hz
  • Parametric Equalizer (Band 3): 125 - 500 Hz
  • Parametric Equalizer (Band 4): 250 - 1k Hz
  • Parametric Equalizer (Band 5): 500 - 2k Hz
  • Parametric Equalizer (Band 6): 1k - 4k Hz
  • Parametric Equalizer (Band 7): 2k - 7.2k Hz
  • Parametric Equalizer (Band 8): 5.8k - 12k Hz
  • Parametric Equalizer (Band 9): 9k - 20k Hz
  • Parametric Equalizer (Gain): -14 to +14
  • Application Volume Level Setting: -14 to +14

HDMI Section

  • Input Format 720p/480p/VGA
  • Output Format 480p

General

  • Power Requirement: 14.4 V. DC (11-16V allowable)
  • Pre Output Voltage (Before Clipping): 2 V / 10k ohms
  • Maximum Mounting Angle: 30°

Dimensions

  • iLX-702E46: Fits for BMW 3-series E46
  • Din Size: 1DIN chassis and 7” Capacitive Touch Screen
  • Chassis Size (W x H x D) mm: 178 x 50 x 164 mm

Compatible Cars

Uyumlu Model

Model Yılı

BMW 3-series E46
    1998 - 2007

12 tane ilğinizi çekebilecek diğer ürünler

Vade Aylık Toplam
1 41,700.00 TL 41,700.00 TL
2 20,850.00 TL 41,700.00 TL
3 15,166.29 TL 45,498.87 TL
4 11,594.69 TL 46,378.74 TL
5 9,449.22 TL 47,246.10 TL
6 8,018.22 TL 48,109.29 TL
Vade Aylık Toplam
1 41,700.00 TL 41,700.00 TL
2 20,850.00 TL 41,700.00 TL
3 15,166.29 TL 45,498.87 TL
4 11,594.69 TL 46,378.74 TL
5 9,451.72 TL 47,258.61 TL
6 8,018.22 TL 48,109.29 TL
Vade Aylık Toplam
1 41,700.00 TL 41,700.00 TL
2 20,850.00 TL 41,700.00 TL
3 15,166.29 TL 45,498.87 TL
4 11,594.69 TL 46,378.74 TL
5 9,451.72 TL 47,258.61 TL
6 8,018.22 TL 48,109.29 TL
Vade Aylık Toplam
1 41,700.00 TL 41,700.00 TL
2 20,850.00 TL 41,700.00 TL
3 15,166.29 TL 45,498.87 TL
4 11,594.69 TL 46,378.74 TL
5 9,451.72 TL 47,258.61 TL
6 8,018.22 TL 48,109.29 TL
Vade Aylık Toplam
1 41,700.00 TL 41,700.00 TL
2 20,850.00 TL 41,700.00 TL
3 15,166.29 TL 45,498.87 TL
4 11,594.69 TL 46,378.74 TL
5 9,451.72 TL 47,258.61 TL
6 8,018.22 TL 48,109.29 TL
Vade Aylık Toplam
1 41,700.00 TL 41,700.00 TL
2 20,850.00 TL 41,700.00 TL
3 15,166.29 TL 45,498.87 TL
4 11,594.69 TL 46,378.74 TL
5 9,451.72 TL 47,258.61 TL
6 8,018.22 TL 48,109.29 TL

Diğer Kartlar

Tüm kredi ve bankamatik kartları ile tek çekim olarak ödeme yapabilirsiniz.