focal hoparlör, oto ses sistemi, hoparlör, focal, audison, hertz, alpine, pioneer, clarion, Araca özel mültimedya Özen Hifi Oto Ses Sistemi, Araba Ses Sistemi, Focal, Audison, Hertz, Alpine, Pioneer, Oto Ses Montaj,Clarion,DLS,Rockford Fostgate,Araca Özel Multimedya,Blaupunkt,Cadence,Cerwin Vega,Roadstar,Audio System,Orion,Hoparlör,Amplifikatörler,Subwoofer, Focal Expert, Focal Performance, Focal Fiyat, Focal PS, Focal FX, Audison Thesis, Audison Voce, Audison Prima, Audison SR, Audison Anfi,Audison Bit, Audison connection, Hertz HDP, Hertz HCP, Hertz Mille, Hertz Hienergy, Hertz Hi-energy, Hertz Energy, Hertz Dieci, Alpine Ana Ünite, Alpine Anfi, Alpine MRX, Alpine PDX, Alpine PMX, Alpine MRV, Alpine Marine, Alpine E serisi, Alpine G serisi, Alpine R serisi, Subwoofer, Rockford Fosgate Prime, Rockford Fosgate Punch, Rockford Fosgate Power, Rockford Fosgate anfi, Rockford Fosgate Marine, Rockford Fosgate Subwoofer, Rockford Fosgate Bass, Pioneer Ana Ünite, Pioneer Anfi, Pioneer Hoparlör, Pioneer Bas, Pioneer Subwoofer, Pioneer GM, Pioneer RS, Clarion Marine, Clarion ana unite, Clarion XC serisi, Clarion XR Serisi, Clarion SRP, Clarion SPG, Clarion Subwoofer, DLS Anfi, DLS Hoparlör, DLS Performance, DLS Reference, DLS Scandinavia, DLS subwoofer, Blaupunkt Ana ünite, Cadence, Cerwin vega, Roadstar, Audio System, Orion, Araca özel mültimedya, Araca ozen multimedya, Mültimedya Cihaz, Navigasyon Mültimedya, Necvox, AVT, Naviin, Avgo, Audio System

Alpine X903D-S906

Yeni

X903D-S906

Mersedes Benz Sprinter için Apple CarPlay ve Android Auto ile uyumlu 9 Inch Dokunmatik Ekran Navigasyon Sistemi

İsteğe bağlı DVD Oynatıcı Opsiyon Bir Parçadır.

Alpine'nin isteğe bağlı DVE-5300 DVD oynatıcısı 9 inçlik dokunmatik ekranın hemen altına kolayca kurulabilir.

Not: Ön Sipariş.

Daha Fazla Detaylar

Bu ürün artık stokta bulunmamaktadır

69,000.00 TL

-7%

74,193.55 TL

Daha Fazla Bilgi

Alpine 3 . jenarasyon Mersedes Benz Sprinter (S906) Alpine Style Navigasyon sistemini sunar. X903D-S906 özeliklere arasında 9 inch En büyük dokumatik ekran olmasının yanında sürücü koltuğundan rahat erişim için  ön panele monte edilmiştir. Bu şekilde ekranı görmek  ve tüm foksiyonları kontrol etmek çok kolaylaşır. 

Bu cihaz, daha hızlı ve sorunsuz Navigasyon kullanımı için çok daha gelişmiş bir CPU ya ve daha fazla sistem hafızasına sahiptir.  Sade parmak uçlarınızı kullanarak Navigasyon haritasını  zoom yapabilirsiniz.

Sistem ayrıca TomTom haritalarına sahip son teknoloji iGo Primo NextGen navigasyon sistemine sahiptir. Hepsinden  daha iyisi, 3 yıl boyunca ücretsiz harita güncellemeleri yapabilirsiniz ve kamp aracınızın ölçüleriniz ve ağırlığını girebilirsiniz - bu şekilde yalnızca kendi Moto Karavanınız için uygun yollar önerilecektir. Ayrıca kamp gereksinimleriniz için ek Kamper veritabanlarını kolayca kurarsınız. X903D-S906 ayrıca Apple CarPlay ve Android Auto uyumludur

Eğer kolay kullanımlı sürücü koltuğundan rahat ulaşılabilir ve Büyük ekranlı  Moto Karavan Navigasyon sistemini arıyorsanız, Artık aramanıza gerek yok.


Teknoloji

TuneIt_TTS_iconiGO-Primo-nextgen-Navigation_iconTomTom-Maps_icon3-yıl-Free-Harita-Update_iconAlpine_Naviextras_iconElma-CarPlay_iconandroidauto_icontmc_solo_icon.gifLogo_WVGA.jpgDAB_Plus_iconrds.gif50w_x_4_icon.gif24bit.gifbassengine_pro_white_iconBass_SQ_2013_icon9band_ParametricEQ_icon6chTCR_TimeCorrection_iconCrossover_icon.gifHDMI_icon3_Pre-amplified_outputs_iconmedia_expander.gifSW_Level_icon.gifdata_download_iconflac_iconaac.gifmp3.gifwma.gifremote_ready.gifcamera_ready_iconBuetooth-Icon.gifMade_for_iPod_iPhone.gifusb_icon.giffront_usb_icon.gifusb.gif
Mercedes Sprinter için özel olarak tasarlanmış Premium Navigasyon
X903D-S906 - Mercedes Sprinter için tasarlandı

Mercedes Ben Sprinter için Özel Olarak Dizayn Edildi

X903D-S906 Mercedes Sprinter (S906   2013 ve daha yeni modeller ) için özel olarak dizayn edilmiştir. X903D-S906'nın devasa 9 inç yüksek çözünürlüklü dokunmatik ekranı, Navigasyon haritaları, menüler ve video içeriği için üstün görüntü kalitesiyle sizi şaşırtacaktır. Hepsinden iyisi: Cihaz Monte edildiğinde , ön paneldeki alt cebin kullanılmamasını mümkün olacaktır.

Mercedes Sprinter - Sürücü koltuğundan kolay erişim - X903D-S906
Mercedes Sprinter - Ekstra büyük 23cm (9 inç) dokunmatik ekran - X903D-S906

Sürücü Koltuğundan Ulaşması Çok Kolay

Erişilebilirlik, özellikle Radyo İstasyonlarını sık sık değiştirdiğinizde veya Navigasyon ayarlarını değiştirdiğinizde uzun yolculuklarda önemli bir faktördür. Alpine Style sistemi ön panele sabitlenmemiş bir konfigürasyonda tasarlanmıştır - öne eğilmeden kolayca erişilebilmesi için sürücüye çevrilebilir. Ana kaynaklara, ses seviyesine, Telefona ve daha fazlasına kolay erişim için büyük ekranın yanı sıra büyük kontrol düğmeleri mevcuttur.

Ekstra Büyük (9 inç) 23 cm

Sistemin kalbi 23 cm büyüklüğünde bir dokunmatik ekrandır .Aslında bir Apple iPad® ekranla aynı boyuttadır. Bu, sürüş sırasında ekranda gezinmek, haritaları , sayıları ve metinleri görmeyi çok kolaylaştırır. Bu elbette sürüş güvenliğine çok büyük oranda  katkıda bulunur - Daha az zaman ekrana bakmak, yola bakmak için daha fazla zaman demektir. Ekrandaki düğmeler de oldukça  büyüktür. Bu ürün sadece bu sebepten kullanıcı dostudur. 

Mercedes Sprinter - Direksiyondaki uzaktan kumanda düğmeleri
Mercedes Sprinter - Güzel tasarlanmış

Direksiyon uzaktan kumanda kontrolü

Mercedes Sprinter'ınız direksiyon kontrol düğmelerine sahipse, bunları X903D-S906 ile kullanabilirsiniz. Alpine Style sistemi tamamen araç elektroniğine bağlı ve ses kontrolü, telefon, ses kontrolü ve ses kapatma gibi tüm direksiyon kontrollerini kullanmanızı mümkün kılar. Bu araç kullanırkan büyük bir  konfor yaratır ve sürüş güvenliğine katkıda bulunur.

Mükemmel Tasarım

Yeni tasarlanmış monitör şık  çerçevesiyle birlikte , gösterge panonuzun üstünde yüzer gibi görünür ve Moto Karavanızın iç tasarımıyla mükemmel bir şekilde uyum gösterir. Bluetooth için ahizesiz kullanım mikrofonu ve direksiyon kumandası orijinal halinde çalışmaya devam edecektir.

Mercedes Sprinter - Kolay kamera erişimi
Mercedes Sprinter - Bir Bakış Ekranı

Kolay Kamera Erişimi

Eğer aracınızda geri görüş kamerası varsa , geri vites kullanıldığında otomatik olarak devreye girer.Bununla birlikte , manual olarak kamerasınız aktive edebilir ,otoyolda giderken aracın arkasındaki bisikletiniz kontrol edebilir yada   veya sürüş şeridinize güvenli bir şekilde geri dönmek için kullanabilir , bir kamyonu tamamen geçtiğinizden emin olmak için kamerayı  manuel olarak devreye sokmak isteyebilirsiniz. Alpine, ekrandaki  doğrudan kamera erişim düğmesiyle bu işi çok basit hale getirir.

Tam Ekran

Alpine’nin yenilikçi "One Look" bölünmüş ekran teknolojisi, Navigasyon haritası ve ses  bilgilerini bir bakışta görüntülemenizi sağlar. Farklı uygulamalar arasında geçiş yapma gereksinimini ortadan kaldırır. Ekranda  kaydırma hareketi ile tam ekrandan One Look görünümüne geçebilirsiniz.


Mükemmel Kampçı Gezintisi

Mercedes Sprinter için Tasarlanmış Alp Stili Navigasyon - X903D-S906

Mükemmel kampçı navigasyonu

Önünüzdeki yol yeterince geniş olmadığından veya önünüzdeki köprü aracınıza uyacak kadar uzun olmadığından kendinizi mobil evinize sıkışmış buldunuz mu? Bu durum eğlenceyi seyahatinizden hızla çıkarabilir. Normal araç navigasyon sistemlerinden farklı olarak, Alpine Style camper navigasyon sistemi, bu tür durumlardan kaçınmak için manşonunu birçok numaraya sahiptir: milyonlarca POI, bireysel araç profili ayarları, TMC trafik yeniden yönlendirmesi ve ithal kampçı POI listeleri. İGo Primo NextGen navigasyon şu anda piyasadaki en iyi navigasyon yazılımlarından biridir. Alpine'nin güçlü donanım ve işleme gücü ile birlikte aracınız için son derece hassas ve süper hızlı bir navigasyon sistemi elde edersiniz. Örneğin, Münih'ten Paris'e bir rota hesaplamak sadece birkaç saniye sürer. Sistem, otomatik algılamalı kısmi adres girişi, TMC rota kılavuzu, 3D yer işareti simgeleri ve çok daha fazlasından tonlarca kullanışlı ve benzersiz navigasyon özelliği ile doludur. Ayrıca, restoranların ve yakınınızdaki her türlü halka açık yeri bulmayı kolaylaştırmak için yüz binlerce POI içerir.

Önemli Gezinme Özellikleri

  • 48 Avrupa ülkesinin kapsamlı harita veritabanı
  • Harita güncellemeleri herhangi bir zamanda naviextras.com üzerinden çevrimiçi olarak satın alınabilir
  • Güncellemeler ülkeye ve bölgeye göre satın alınabilir.
  • Bu, yalnızca gerekli olanı güncelleyerek maliyet tasarrufu sağlar.
  • Posta kodu girişi ile adres araması (7 haneli İngiltere posta kodları dahil)
  • Akıllı rotalar: Sistem veritabanı, tarihi trafik modellerini depolar ve bunları günün saatine ve haftanın gününe bağlı olarak en iyi rotayı seçmek için kullanır
  • Yüksek çözünürlüklü haritalar
3 Yıl Ücretsiz Güncellemeli TomTom Haritaları - X903D-S906
GPS ve Glonass Uyumlu - X903D-S906

3 Yıllık Ücretsiz Güncelleme ile TomTom Haritaları

Bir navigasyon sistemi sadece harita veritabanı kadar iyidir: X903D-S906, 48 Avrupa ülkesinin harika bir harita kapsamı için TomTom haritaları içerir. İlk navigasyon düzeltmesinden sonraki 3 yıl içinde Alpine biriminiz için harita güncellemelerini ücretsiz olarak indirmek için alpine.naviextras.com adresine gidebilirsiniz; bunu ne sıklıkta güncellediğiniz konusunda herhangi bir sınırlama olmadan bile yapabilirsiniz. 3 yıl geçtikten sonra, çok makul bir maliyetle ihtiyaçlarınıza göre bölgesel harita paketleri veya tam Avrupa harita güncellemesi indirebilirsiniz.

GPS ve Glonass Uyumlu

Daha fazla uydu, daha yüksek navigasyon doğruluğuna ve daha hızlı konumlandırma düzeltmesine eşittir. Bu Alpine ürünü GPS uydu sinyalleri ile uyumludur ve ayrıca Glonass uydularından konumlandırma verileri alabilir. Bu, özellikle çok sayıda yüksek binaya sahip bir kentsel ortamda ve yüksek dağların yanında sürüş yaparken büyük avantajlar getirir. Apple CarPlay ve Android Auto ile navigasyon kullanırken bu yeni geliştirilmiş uyumluluktan da yararlanabilirsiniz.

Mercedes Sprinter - Araç Parametre Ayarı
Mercedes Sprinter - Navigasyon - İlgi Çekici Noktalar - X903D-S906

Araç profili seçenekleri

Mobil evinizle ilgili ayrıntıları girerseniz (uzunluk, genişlik, yükseklik ve römork çekiyorsanız, vb.), Alpine Style navigasyon sistemi sadece aracınıza uygun rotaları dikkate alacaktır. Bu, kamp sahipleri için son derece önemli bir işlevdir, sizi çıkmaz sokaklara sürmekten ve alternatif yollar için sinir bozucu aramalardan kurtarabilir.

İlgi noktaları

İÇN'leri kategori, ad, mesafe ve diğer kriterlere göre kolayca arayabilirsiniz. Bu, belirli bir restoran franchise veya yakındaki belirli bir benzin istasyonu marka ararken çok yararlıdır. Restoran bilgileri, adresin yanındaki telefon numarasını ve yiyecek türünü içerir - ekrana hızlı bir dokunuşla ileride arayabilir ve bir masa rezerve edebilirsiniz.

Mercedes Sprinter - Navigasyon - Önemli kampçı POI veritabanları - X903D-S906
Mercedes Sprinter - Navigasyon - 3D Haritalar - X903D-S906

Önemli kampçı İÇN veritabanları

X903D-S906, Avrupa çapında binlerce kamp yeri içerir, ancak isteğe bağlı bir kampçı POI veritabanı ile her zaman en iyi sonucu elde edersiniz. Bu tür veritabanları çevrimiçi olarak satın alınabilir ve daha sonra X903D-S906'ya aktarılabilir.

3D Haritalar ve Hız bilgileri

Haritaları ayrıntılı binalar ve yerler ile 3D olarak görüntüleyin. Bu özellik, büyük şehirlerde kendinizi daha iyi yönlendirmenize yardımcı olur. Hız sınırlaması göstergesi ve hız kamerası uyarıları (tüm AB ülkeleri için mevcut değildir) size daha fazla sürüş yardımı sağlar.

Mercedes Sprinter - Navigasyon - Şerit Kılavuzu / TMC Rota Kılavuzu - X903D-S906
Mercedes Sprinter - Navigasyon - Rotanızı Planlayın - X903D-S906

Şerit Yönlendirme / TMC Rota Yönlendirme

Şerit Yönlendirme sürücüye hangi şeridin içinde olacağını bilmenizi sağlarken, Dinamik TMC Rota Yönlendirme trafik sıkışıklığını önlemek için canlı trafik bilgileri sağlar ve gerekirse rotayı yeniden hesaplar.

Rotanızı Planlayın

TMC sayesinde canlı trafik güncellemeleri alabilirsiniz - bu, sürüşe başlamadan önce bile çok uygundur. Sürmek üzere olduğunuz rotayı tam olarak görmek için uzaklaştırın ve yol koşullarını kontrol edin. Kazalar, trafik sıkışıklıkları ve her türlü trafik sorunu haritada uyarı simgeleriyle gösterilir ve trafiği yavaş veya durmuş olan yollar farklı renklerde görüntülenir. Bu, rotanızı daha iyi planlamanıza olanak tanır.

Apple CarPlay ile Çevrimiçi Navigasyon - X903D-S906
Android Auto ile Çevrimiçi Navigasyon - X903D-S906

Apple CarPlay ile Çevrimiçi Gezinme

Sürüş sırasında Haritalar, adım adım sesli talimatlar ve yeni, okunması kolay görsellerle hedefinize giden yolu bulmanıza yardımcı olur. Bir dönüş geldiğinde, görünüm tam olarak nereye gideceğinizi göstermek için yakınlaştırır. Yol boyunca, büyük işaretler ve oklar sizi doğru yönde yönlendirir ve oraya ulaşmanın ne kadar süreceğini bildirir. Rotanız boyunca bir benzin istasyonu, restoran veya kahve dükkanı mı arıyorsunuz? Navigasyon ekranındaki yeni düğmeler en yakın yerleri hızlı bir şekilde bulmanıza ve yoldan yolculuğunuza ne kadar süre kalacağını tahmin etmenize yardımcı olur. Alpine ünitenizdeki navigasyon tuşuna iki kez basarsanız, birçok menü noktasından geçmeden Apple CarPlay navigasyonunu etkinleştirirsiniz.

Android Auto ile Çevrimiçi Gezinme

Google Haritalar'ın öncülük etmesine izin verin. Ücretsiz sesli rehberli navigasyon, canlı trafik bilgileri, şerit kılavuzu ve daha fazlası ile gittiğiniz yere kolayca ulaşabilirsiniz. Telefon ekranınızda veya araç ekranınızda, Android Auto güvenlik göz önünde bulundurularak tasarlanmıştır. Daha büyük dokunma hedefleri, basitleştirilmiş bir arayüz ve kullanımı kolay ses eylemleriyle dikkatinizi dağıtacak şekilde en aza indirmek için tasarlanmıştır, böylece yola odaklanabilirsiniz. X903D-S906, Android Auto ve Google haritalarıyla sorunsuz bir şekilde çalışır. Android Auto, en yüksek konumlandırma hassasiyeti için Alpine navigasyon antenine bile erişebilir.

Banner içinde gece

gece içinde

Bu navigasyon sistemi, popüler park4night kamp yazılımı ile önceden kurulmuş olarak gelir. Kapsamlı veritabanı, Avrupa genelinde 120.000'den fazla kamp alanı sunuyor ve bulunduğunuz her yerde hareket halindeyken tamamen çevrimdışı çalışıyor. Doğrudan Alpine ekranınızda, bir sonraki kamp siteniz için kategoriye, ülkeye veya bölgeye göre - rotanız boyunca veya bir son varış noktasında arama yapabilirsiniz. Simgeler, her kamp alanının çalışma saatleri ve mevcut hizmetleri (WiFi, çamaşırhane veya atık su bertarafı kullanılabilirliği gibi) hakkında ayrıntılı bilgi verir ve doğru kamp alanını seçmek için mesafeyi, kullanıcı derecelendirmelerini, yorumları ve hatta görüntüleri görebilirsiniz. ihtiyaçlarınızı. Tek bir düğmeye basarak ileriye doğru arama yapın veya seçtiğiniz kamp alanına rota yönlendirmeye başlayın. En son kamp alanlarını ve güncel kullanıcı derecelendirmelerini ve yorumlarını içerecek şekilde veritabanında yıllık bir güncelleme vardır. park4night inside 1 Haziran'dan sonra gönderilen tüm Alpine X903 DC serisi karavan navigasyon sistemlerine önceden yüklenmiş olarak geliyorst 2020. MHS-P4N (park4night USB güncelleme çubuğu) satın alarak ve kurarak bu tarihten önce satın alınan herhangi bir X903 DC serisine park4night veritabanını da ekleyebilirsiniz Not: X901 ve X902 serisi sistemler park4night ile uyumlu değildir.


Kişisel Medya Uzmanınız

Mercedes Sprinter - Büyük Ekran Eğlence - X903D-S906

Büyük Ekran Eğlencesi

Alpine sistemi, isteğe bağlı optik sürücüdeki DVD'ler, USB bellekler, HDMI çıkışlı en yeni akıllı telefonlar veya taşınabilir video aygıtları (isteğe bağlı kablolar veya adaptörler gereklidir) gibi birçok farklı kaynaktan film, müzik videosu veya TV şovunun keyfini çıkarmanızı sağlar. Yüksek çözünürlüklü 9 inç ekranda video içeriğinizin keyfini çıkarmak için iPod veya iPhone'unuzu da bağlayabilirsiniz. Sürüş güvenliği için, video oynatma özelliği yalnızca araç hareket halinde değilse kullanılabilir.

Mercedes Sprinter - Apple CarPlay ile çalışır - X903D-S906
Mercedes Sprinter - Android Auto ile çalışır - X903D-S906

Apple CarPlay ile çalışır

Apple CarPlay uyumluluğuna sahip yenilikçi X903D-S906, iPhone'unuzu yolda kullanmanın daha akıllı bir yolunu sunuyor. Apple CarPlay, iPhone kullanıcılarına arama yapmak, harita kullanmak, müzik dinlemek ve mesajlara tek bir dokunuşla dokunmak için inanılmaz sezgisel bir yol sunar. Hatta gerçekten bağlantılı bir deneyim için Spotify, internet radyosu veya podcast'lerin keyfini çıkarabilirsiniz. CarPlay özellikli iPhone'unuzu Alpinizin USB portuna bağlamanız yeterlidir.

Android Auto ile çalışır

Android Auto, güvenlik göz önünde bulundurularak tasarlanmıştır. Basit ve sezgisel bir arayüz, entegre direksiyon simidi kontrolleri ve güçlü yeni ses eylemleri ile dikkat dağılmasını en aza indirecek şekilde tasarlanmıştır, böylece yola odaklanabilirsiniz. Android Auto size yararlı bilgileri otomatik olarak getirir ve ihtiyaç duyulduğunda görünen basit kartlar halinde düzenler. Navi uygulamalarını kullanırken gelişmiş doğruluk için hem Apple CarPlay hem de Android Auto, X903D-S906'nın navigasyon antenine erişebilir.

Mercedes Sprinter - Dahili Bluetooth® Teknolojisi - X903D-S906
Mercedes Sprinter - Bir Bakış Ekranı

Dahili Bluetooth® Teknolojisi

Dahili Bluetooth® modülü, eller serbest iletişim için bir cep telefonunun kablosuz bağlantısına izin verirken, sık yazılım güncellemeleri en yeni telefonlarla tam uyumluluk sağlar. Çok sezgisel bir kullanıcı arayüzü kullanımı son derece kolaylaştırır. Bluetooth® ayrıca telefondan ses akışı sağlar: Alpine sisteminde ses içeriği veya internet radyosu bile kablosuz olarak dinlenebilir.

Akıllı Telefonunuzu Bağlayın

Alpine sistemi, iPhone 6S ve Samsung Galaxy S7 Edge gibi en yeni akıllı telefonlarla tamamen uyumludur. Bu birçok avantaj sunar: telefonunuzda depolanan müzik veya video dosyaları gibi dijital içeriğin keyfini çıkarabilir, telefon defterinize erişebilir veya telefonunuzu şarj edebilirsiniz. Maksimum konfor ve sürüş güvenliği için Siri'yi etkinleştirebilir ve iPhone'unuzu sesle kontrol edebilirsiniz.

Mercedes Sprinter - DAB Dijital Radyo - X903D-S906
Mercedes Sprinter - DVB-T Dijital TV'ye Yükseltme

DAB / DAB + dijital radyo

Dahili DAB / DAB + alıcısı, olağanüstü, gürültüsüz ses kalitesiyle radyo alımı sağlamak için en gelişmiş dijital teknolojiyi kullanır. DAB ayrıca geleneksel FM radyoya göre başka birçok avantaj sunar: çok daha fazla sayıda radyo istasyonu arasından seçim yapın ve ilk istasyon taramasından sonra, mevcut istasyonların alfabetik veya tür listesinden istediğiniz kanalları kolayca seçin.

DVB-T Dijital TV'ye yükseltme

Alpine, X903D-S906'ya bağlanabilen birkaç DVB-T dijital TV tarayıcısı ve anten çözümü sunar. Aralarından seçim yapabileceğiniz birkaç TV kanalına sahip olmak, özellikle uzun trafik sıkışıklığında olduğunuzda kullanışlıdır. Daha fazla bilgi için ilgili ürün alanımıza göz atın.

Mercedes Sprinter - DVD Oynatıcı DVE-5300
Çoklu Kamera Seçici Arabirimi KCX-C250MC

İsteğe bağlı DVD Oynatıcı

Alpine'nin isteğe bağlı DVE-5300 DVD oynatıcısı 9 inçlik dokunmatik ekranın hemen altına kolayca kurulabilir.

3 kameraya kadar bağlantı

İsteğe bağlı KCX-C250MC arayüzü, ön ve yan dahil olmak üzere 3 kameraya kadar bağlantıya bile izin verir. Kameralar arasında geçiş yapma ve görüş açısı seçimi dokunmatik ekran kullanılarak kolayca yapılabilir. Alpine, çoklu görüntü teknolojisine sahip son model modeller de dahil olmak üzere çok çeşitli kameralar sunar. Kamera kablosu uzantıları da mevcuttur.

Mercedes Sprinter - Kablosuz Şarj Konsolu
Mercedes Sprinter - USB ve AUX portunuzu kontrol paneline bağlayın - X903D-S906

Kablosuz Şarj Konsolu

Mercedes Sprinter'ınız için çok kullanışlı bir aksesuar Kablosuz Şarj Konsolu KCE-3QI. Bu küçük lastik ped, X903D-S906 1 DIN şaftına mükemmel uyum sağlar ve kablosuz şarj özellikli cep telefonunuz için Qi uyumlu endüktif şarj sağlar.

USB ve AUX bağlantı noktanızı kontrol paneline bağlayın

X903D-S906, Sprinter'ınıza takılı olan orijinalin yerini alan bir USB / AUX bağlantı noktası içerir. Alpine sisteminiz ve yeni
bağlantı noktalarınızla USB ve AUX (ses / video) girişi alırsınız.

Mercedes Sprinter - Ses Ön Ayarları - X903D-S906
Mercedes Sprinter - Fader ve Denge - X903D-S906

Ses Ayarı

X903D-S906, ses sisteminizden en iyi şekilde yararlanmak ve sesi eşitleme özellikleri, X-over ayarları ve hatta zaman düzeltmesi dahil olmak üzere zevkinize ve tercihlerinize göre ayarlamak için kapsamlı ses ayarlama seçenekleri sunar.

Fader ve Denge

Geçişi ve denge ayarlarını yapmak için artı işaretini araç içi görüntüsünde istenen konuma sürüklemek için dokunmatik ekranı kullanın.


Özellikler & Ayrıntılar

ÖZELLİKLER

Radyo

  • Ön hafıza: Ön hafızalı İstasyonlar (FM: 12 / MW: 6 / LW: 6)
  • Hafıza: Auto hafıza
  • Arama Modu: Local / DX Seçimi

RDS

  • RDS Fonksiyonları: PI, PS, AF, TA, TP, PTY, NEWS, RADIO TEXT

DAB Radyo

  • DAB+ Radyo Dahili
  • DAB+/DMB Destekli
  • DAB+ Slideshow Servisi
  • DLS (Dinamik Etiket Hizmeti)
  • DAB Servis Arama
  • RDS Fallback ( Nerede Uygunsa)
  • Servis Ön Ayarları: 18 Ön Hafiza
  • Auto Ensemble/Servis Hfızası
  • Servis Arama Foksiyonu
  • PTY Arama Foksiyonu
  • Alfabe Arama Fonksiyonu
  • Anten Güç Kaynağı Seçimi

BLUETOOTH®

  • Dahili BLUETOOTH® Modülü
  • Geniş Bant Konuşma Teknolojisi
  • HFP (Eller Serbest Profili) Uyumlu
  • Müzik Akışı: A2DP (Gelişmiş Ses Dağıtım Profili) Uyumlu
  • Akış Müzik Kontrolü: AVRCP (Ses / Video Uzaktan Kumanda Profili) Sürüm 1.5 Uyumlu
  • Gelişmiş BLUETOOTH® Teknolojisi
  • Bağlantı: SSP (Basit Güvenli Eşleştirme) Desteklenir
  • Bireysel Profil Bağlantısı Eller Serbest Telefon ve Müzik Akışı
  • Telefon Defteri: Telefon Defteri Senkronizasyonu
  • Hızlı Arama: 4 Ön Ayarlı Bellek (telefon başına)
  • Birden Fazla Telefon Numarası Kaydı: Bir isim için 5 Telefon Numarası kaydedilebilir
  • Cihaz Adı ​​Ekranı
  • Otomatik cevap
  • Çağrı Geçmişi Ekranı: Giden Çağrılar / Gelen Çağrılar / Cevapsız Çağrılar
  • Tekrar Arama İşlevi
  • Konuşma Ses Seviyesi Ayarı: Giden ve Gelen Ses Seviyesi için Mümkün
  • DTMF (Dokunmatik Ton) İşlevi
  • Sinyal Gücü Göstergesi
  • Pil Seviye Göstergesi
  • Menü Dil Seçimi: 24 Dil
  • Güncellenebilir Ürün Yazılımı
  • Tümleşik mikrofon

İPod® / iPhone® için üretildi

  • İPod / iPhone için Uyumluluk: iPod touch 6th / 5th Gen., iPod nano 7th Gen., iPhone X, iPhone 8 ve 8 Plus, iPhone 7 ve 7 Plus, iPhone 6 ve 6 Plus, iPhone 5S, iPhone 5C, iPhone için üretilmiştir 5, iPhone 4s
  • Bağlantı: KCU-471i Gerekli (Ayrı satılır)
  • Müzik Çalma
  • Mevcut Seçenekler: Çalma Listesi / Sanatçı / Albüm / Şarkı / Podcast / Tür / Besteci / Sesli Kitap
  • Alfabe Arama
  • Sanat Sergisi
  • Doğrudan Yukarı / Aşağı: Çalma Listesi / Sanatçı / Albüm / Tür / Besteci
  • MIX (Shuffle) Çalma: Şarkı, Albümler, Tümü
  • Tekrar et
  • Pil doldurma  

Gezinme İşlevi

  • Harita Kapsamı: 48 Ülke (Batı ve Doğu Avrupa)
  • Menü Dili: 29 Dil
  • Sesli Rehberlik Dili: 29 Sesli Rehberlik için Diller, Metin-Konuşma için 15 Dil (TTS)
  • Gelişmiş Adres Arama
  • Posta Kodu Arama
  • Serbest Form Arama
  • Kısmi Ad Arama
  • Gelişmiş POI İşlevleri
  • Akıllı Rotalar: Tarihi trafik düzenlerini kullanan Akıllı Rotalar
  • Gelişmiş Rota Planlama
  • Eko Rota Arama
  • 7 Alternatif Rota Önerisi
  • Gelişmiş TMC Modu
  • Harita Görüntüleme Modu: 2D Baş Üstü, 2D Kuzey Yukarı, 3D
  • 3D Şehir Modu: 3D Bina / Simge Ekranı
  • Yükseklik Harita Görüntüsü: Yükseklik modlu 3D haritalar
  • 3D Otoyol Kavşağı Görünümü: İşaret Direği ile Kavşak Görünümü
  • Drive Lane Önerisi
  • Tünel Modu
  • Otoyol Modu
  • Sesli Rehberlik Karışımı
  • Konuşma metni
  • İÇN verilerinden Doğrudan Telefon Görüşmesi
  • 3 Konumlandırma Sensörü: GPS, Jiroskop, Araç Hız Darbesi

USB Medya Bağlantısı

  • USB Bağlantısı
  • Müzik ve Video Oynatma: FLAC / MP3 / WMA / AAC / AVI / MP4 / MKV Oynatma
  • Dosya / Klasör Adı Arama
  • Etiket Bilgisi Arama
  • Klasör Yukarı / Aşağı
  • MIX Rasgele Çalma
  • Tekrar et

Ses Ayarlama

  • Bas Motoru SQ
  • Bass Engine ™ Pro
  • Subwoofer Seviye Ayarı
  • Subwoofer Faz Seçimi
  • 2 V Yüksek Gerilim Ön Çıkışı
  • Ekolayzer: Düz, Pops, Rock, Haberler, Caz, Elektrik Dansı, Hip Hop, Kolay Dinleme, Ülke, Klasik
  • Çift HD EQ (9 bantlı Parametrik Ekolayzer ön / arka)
  • 6 Kanallı Dijital Zaman Düzeltme
  • Dijital Geçiş Ayarı
  • Araç Tipine Göre Özelleştirilmiş Ses Ayarı
  • MediaXpander HD
  • Uygulama Ses Seviyesi Ayarı
  • Ses Ayarı Veri İndirme
  • Kolay, Adım Adım Ses Özelleştirme
  • Alpine TuneIt Uygulaması hazır

Genel

  • Güç Çıkışı: 4 x 50 W Yüksek Güçlü Amplifikatör
  • Gelişmiş Güç IC
  • Ekran: 9 ′ ac Kapasitif WVGA Yüksek Çözünürlüklü Ekran
  • Beyaz LED Arka Aydınlatma Sistemi
  • 50/50 Bölünmüş Ekran: Sol / Sağ Pozisyon Değiştirilebilir
  • Kontrol Tipi: Dokunma, Sürükleme, Kaydırma
  • Favorilerim İşlevi
  • 2 Kullanıcı için Otomatik Ayar Değiştirme
  • Yüksek Dereceli Audiophile Tasarımı
  • 3 Ön Çıkışlar (2 V, Ön / Arka / Subwoofer) KTX-PRE1 Gerekli (Ayrı satılır)
  • AUX Girişi: 1 A / V AUX Girişi (RCA)
  • Direksiyon Uzaktan Kumanda Fonksiyonu
  • Uzaktan Kumanda Hazır
  • Navigasyon Rehberliği Karışımı
  • Çoklu Görüntülü Kameralar için Kamera Bağlantısı ve Dahili Kontroller
  • Kamera Kılavuzu Çizgi Ayarı
  • Arka görüş Kamerası Ekranı Otomatik Açılış
  • Basit Mod ve Bilgi Modu Ekran Seçimi
  • Görsel EQ
  • Canlı Kontrast Ayarı
  • Menü Dili: 24 Dil (AV / Bluetooth için), 29 Dil (Navigasyon Menüsü ve Sesli Rehberlik)
  • Saat
  • Otomatik Karartma
  • Hırsızlığa karşı güvenlik kodu
  • Güncellenebilir Ürün Yazılımı
  • Mikrofon entegrasyonu
  • Güç Anten Kablosu
  • Uzaktan Açma
  • HDMI Girişi (Alpine Özel HDMI konektörü gerekir)
  • Motor Çalıştırma-Durdurma etkilenmedi
  • SWRC Arayüzü Dahil
  • İsteğe bağlı DVD Oynatıcı DVE-5300 için hazır

Araç Parametre Ayarları

  • Boyutar (En , boy, Yükseklik)
  • Gerçel ve maksimim izin verilen yük
  • Yükün cinsi (Tehlikeli yüklerin kategorisi, yanıcılar, patlayıcılar v.b.)
  • Römork kullanımı ve maksimum aks sayısı
  • En yüksek hız limiti

Harita ve Veritabanı

  •  alpine.naviextras.com sayfasından on line harita güncelleme
  • TomTom Maps özellikli
  • 3 Yıl boyunca ücretsiz güncelleme

Montaj

  •  Montaj braketleri , Bağlantı kabloları ve direksiyon kumanda bağlantı aparatı dahildir.

ÖZELLİKLER

Ekran

  • Ekran Boyutu: 9 inç Kapasitif WVGA
  • LCD Türü: Şeffaf Tip TN LCD
  • İşletim Sistemi: TFT Aktif Matris
  • Resim Öğesi Sayısı: 1.152.000 piksel (800 x 3 x 480)
  • Aydınlatma Sistemi: Beyaz LED Arka Aydınlatma
  • Etkili Resim Öğesi Sayısı:% 99.99
  • Renk Sistemi: NTSC, PAL

Maksimum Güç Çıkışı Değerleri

  • Maksimum Güç Çıkışı: 4 x 50 W

FM Tuner

  • Ayar Aralığı: 87.5 - 108.0 MHz
  • Mono Kullanılabilir Hassasiyet: 8,1 dBf (0,7 µV / 75 ohm)
  • 50dB Sessizlik Hassasiyeti: 12 dBf (1,1 µV / 75 ohm)
  • Alternatif Kanal Seçiciliği: 80 dB
  • Sinyal Gürültü Oranı: 65 dB
  • Stereo Ayırma: 35 dB
  • Çekim Oranı: 2 dB

MW Tuner

  • Ayar Aralığı: 531 - 1,602 kHz
  • Kullanılabilir Hassasiyet (IEC Standardı): 25.1 µV / 28 dBf

LW Tuner

  • Ayar Aralığı: 153-281 kHz
  • Kullanılabilir Hassasiyet (IEC Standardı): 31.6 µV / 30 dBf

USB

  • USB Gereksinimleri: USB 2.0
  • Maks. Güç Tüketimi: 1.500 mA (CDP Desteği)
  • USB Sınıfı: Yığın Depolama Sınıfı, Cihazdan Oynat
  • Dosya Sistemi: FAT 16/32
  • MP3 Kod Çözme: MPEG-1/2 SES Katmanı-3
  • WMA Kod Çözme: Windows Media ™ Ses
  • AAC Kod Çözme: ACC-LC biçimi ′ ′ .m4a ′ ′ dosya
  • Flac Kod Çözme
  • USB Video oynatma (H.264 Video ve MP3 / AAC Sesli AVI / MP4 / MKV dosyası)
  • Kanal Sayısı: 2 Kanallı (Stereo)
  • Frekans Tepkisi: 5 - 20k Hz ± 1 dB * Frekans Tepkisi kodlayıcı yazılımına / bit hızına bağlı olarak değişebilir
  • Toplam Harmonik Bozulma (1kHz'de):% 0.008
  • DynamicRange (1kHz'de): 95 dB
  • Sinyal Gürültü Oranı: 100 dB
  • Kanal Ayrımı (1kHz'de): 85 dB

Küresel Konumlama Sistemi

  • GPS Anten Tipi: Mikro-şerit Düzlemsel Anten
  • Alım Frekansı: 1575.42 ± 1 MHz
  • Alım Hassasiyeti: -130 dB Maksimum
  • Alım Yöntemi: Paralel 12 Kanal

BLUETOOTH®

  • BLUETOOTH® Sürümü: Bluetooth V3.0 + EDR
  • Çıkış Gücü: +4 dBm Maks. (Güç sınıfı 2)
  • HFP: HFP (Eller Serbest Profili)
  • OPP (Nesne İtme Profili)
  • PBAP (Telefon Defteri Erişim Profili)
  • HSP (Başlık Seti Profili)
  • A2DP: A2DP (Gelişmiş Ses Dağıtım Profili)
  • AVRCP: AVRCP (Ses / Video Uzaktan Kumanda Profili)
  • SPP (Seri Bağlantı Noktası Profili)

Ses Ayarlama

  • Subwoofer Seviye Ayarı: 0 ila +15
  • Subwoofer Faz Ayarı: 0 ° veya 180 °
  • BASS MOTORU SQ: 5 Mod, Seviye 0 ila +6
  • HighPassFilter: 20 / 25 / 31.5 / 40 / 50 / 63 / 80 / 100 / 125 / 160 / 200 Hz
  • HighPassFilter (Eğim): Kapalı / -6 / -12 / -18 / -24 dB / okt.
  • HighPassFilter (Kazanç): -12 ila 0 dB
  • LowPassFilter: 20 / 25 / 31.5 / 40 / 50 / 63 / 80 / 100 / 125 / 160 / 200 Hz
  • LowPassFilter (Eğim): Kapalı / -6 / -12 / -18 / -24 dB / okt.
  • Düşük Geçiş Filtresi (Kazanç): -12 ila 0 dB
  • Zaman Düzeltme: 0,0 - 9,9 ms (0,1 ms adım)
  • Çift HD EQ Ön + Arka
  • Parametrik Ekolayzer (Bant 1): 20-100 Hz
  • Parametrik Ekolayzer (Bant 2): 63-315 Hz
  • Parametrik Ekolayzer (Bant 3): 125-500 Hz
  • Parametrik Ekolayzer (Bant 4): 250 - 1k Hz
  • Parametrik Ekolayzer (Bant 5): 500 - 2k Hz
  • Parametrik Ekolayzer (Bant 6): 1k - 4k Hz
  • Parametrik Ekolayzer (Bant 7): 2k - 7.2k Hz
  • Parametrik Ekolayzer (Bant 8): 5.8k - 12k Hz
  • Parametrik Ekolayzer (Bant 9): 9k - 20k Hz
  • Parametrik Ekolayzer (Kazanç): -14 ila +14
  • Uygulama Ses Seviyesi Ayarı: -14 ila +14

HDMI Bölümü

  • Giriş Formatı 720p / 480p / VGA
  • Çıkış Formatı 480p

Genel

  • Güç Gereksinimi: 14,4 V. DC (11-16V izin verilebilir)
  • Ön Çıkış Gerilimi (Kırpmadan Önce): 2 V / 10k ohm
  • Maksimum Montaj Açısı: 30 °

boyutlar

  • X903D-S906: Mercedes Sprinter için uyar
  • Kasa Boyutu (G x Y x D) mm: 178 x 50 x 164 mm

Caravan ve Camper Yazılımı rotayı hesaplayarak aşağıdaki kısıtlamaları ve sınırlamaları göz önünde bulundurur ve ayrıca 40 ülkede hesaplanan rota olmadan sürüş sırasında uyarı verir *:

  • Kamyonlar için genel trafik kısıtlamaları (örn. Çevre bölgeler)
  • Tüm tehlikeli yük kategorileri için trafik kısıtlamaları
  • (örneğin patlayıcılar, yanıcı maddeler)
  • Kamyonlar için Dönüş ve U Dönüşü kısıtlamaları
  • Fragmanlar için kısıtlamalar
  • Uzunluk sınırlamaları
  • Genişlik sınırlamaları
  • Yükseklik sınırlamaları
  • Kilo sınırlamaları
  • Tünellerin ve köprü geçişlerinin yükseklik ve genişlik sınırlamaları
  • İzin verilen maksimum köprü ağırlığı

* Andorra, Avusturya, Belçika, Bulgaristan, Hırvatistan, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Estonya, Finlandiya, Fransa, Almanya, Cebelitarık, Yunanistan, Macaristan, İzlanda, İrlanda, İtalya, Kazakistan, Kosova, Letonya, Lihtenştayn, Litvanya, Lüksemburg, Monako, Hollanda, Norveç, Polonya, Portekiz, Romanya, Rusya, San Marino, Sırbistan, Slovakya, Slovenya, İspanya, İsveç, İsviçre, Türkiye, Ukrayna, İngiltere

Uyumlu Arabalar

Maker
model
Model yılı
Mercedes
Sprinter (S906)
2013 →

Araçta bir navigasyon sistemi yoksa, MFD'nin navigasyon ekranının bir Mercedes ortağı tarafından etkinleştirilmesi gerekir.

12 tane ilğinizi çekebilecek diğer ürünler

Vade Aylık Toplam
1 69,000.00 TL 69,000.00 TL
2 34,500.00 TL 69,000.00 TL
3 25,095.30 TL 75,285.90 TL
4 19,185.45 TL 76,741.80 TL
5 15,635.40 TL 78,177.00 TL
6 13,267.55 TL 79,605.30 TL
Vade Aylık Toplam
1 69,000.00 TL 69,000.00 TL
2 34,500.00 TL 69,000.00 TL
3 25,095.30 TL 75,285.90 TL
4 19,185.45 TL 76,741.80 TL
5 15,639.54 TL 78,197.70 TL
6 13,267.55 TL 79,605.30 TL
Vade Aylık Toplam
1 69,000.00 TL 69,000.00 TL
2 34,500.00 TL 69,000.00 TL
3 25,095.30 TL 75,285.90 TL
4 19,185.45 TL 76,741.80 TL
5 15,639.54 TL 78,197.70 TL
6 13,267.55 TL 79,605.30 TL
Vade Aylık Toplam
1 69,000.00 TL 69,000.00 TL
2 34,500.00 TL 69,000.00 TL
3 25,095.30 TL 75,285.90 TL
4 19,185.45 TL 76,741.80 TL
5 15,639.54 TL 78,197.70 TL
6 13,267.55 TL 79,605.30 TL
Vade Aylık Toplam
1 69,000.00 TL 69,000.00 TL
2 34,500.00 TL 69,000.00 TL
3 25,095.30 TL 75,285.90 TL
4 19,185.45 TL 76,741.80 TL
5 15,639.54 TL 78,197.70 TL
6 13,267.55 TL 79,605.30 TL
Vade Aylık Toplam
1 69,000.00 TL 69,000.00 TL
2 34,500.00 TL 69,000.00 TL
3 25,095.30 TL 75,285.90 TL
4 19,185.45 TL 76,741.80 TL
5 15,639.54 TL 78,197.70 TL
6 13,267.55 TL 79,605.30 TL

Diğer Kartlar

Tüm kredi ve bankamatik kartları ile tek çekim olarak ödeme yapabilirsiniz.