focal hoparlör, oto ses sistemi, hoparlör, focal, audison, hertz, alpine, pioneer, clarion, Araca özel mültimedya Özen Hifi Oto Ses Sistemi, Araba Ses Sistemi, Focal, Audison, Hertz, Alpine, Pioneer, Oto Ses Montaj,Clarion,DLS,Rockford Fostgate,Araca Özel Multimedya,Blaupunkt,Cadence,Cerwin Vega,Roadstar,Audio System,Orion,Hoparlör,Amplifikatörler,Subwoofer, Focal Expert, Focal Performance, Focal Fiyat, Focal PS, Focal FX, Audison Thesis, Audison Voce, Audison Prima, Audison SR, Audison Anfi,Audison Bit, Audison connection, Hertz HDP, Hertz HCP, Hertz Mille, Hertz Hienergy, Hertz Hi-energy, Hertz Energy, Hertz Dieci, Alpine Ana Ünite, Alpine Anfi, Alpine MRX, Alpine PDX, Alpine PMX, Alpine MRV, Alpine Marine, Alpine E serisi, Alpine G serisi, Alpine R serisi, Subwoofer, Rockford Fosgate Prime, Rockford Fosgate Punch, Rockford Fosgate Power, Rockford Fosgate anfi, Rockford Fosgate Marine, Rockford Fosgate Subwoofer, Rockford Fosgate Bass, Pioneer Ana Ünite, Pioneer Anfi, Pioneer Hoparlör, Pioneer Bas, Pioneer Subwoofer, Pioneer GM, Pioneer RS, Clarion Marine, Clarion ana unite, Clarion XC serisi, Clarion XR Serisi, Clarion SRP, Clarion SPG, Clarion Subwoofer, DLS Anfi, DLS Hoparlör, DLS Performance, DLS Reference, DLS Scandinavia, DLS subwoofer, Blaupunkt Ana ünite, Cadence, Cerwin vega, Roadstar, Audio System, Orion, Araca özel mültimedya, Araca ozen multimedya, Mültimedya Cihaz, Navigasyon Mültimedya, Necvox, AVT, Naviin, Avgo, Audio System

Alpine INE-W720D

Yeni

Carplay ve Android Auto uyumlu, Tom Tom haritalarıyla çalışan, 7" Ekranlı Gelişmiş Navigasyon İstasyonu

Daha Fazla Detaylar

Bu ürün artık stokta bulunmamaktadır

51,000.00 TL

-7%

54,838.71 TL

Daha Fazla Bilgi

Teknoloji

TuneIt_TTS_iconAndroid_combatible_iconTomTom-Maps_icon3-years-Free-Map-Update_iconAlpine_Naviextras_iconApple-CarPlay_iconandroidauto_icontmc_solo_icon.gifLogo_WVGA.jpgDAB_Plus_iconrds.gif50w_x_4_icon.gif24bit.gifbassengine_pro_white_iconBass_SQ_2013_icon9band_ParametricEQ_icon6chTCR_TimeCorrection_iconCrossover_icon.gifHDMI_icon3_Pre-amplified_outputs_iconmedia_expander.gifSW_Level_icon.gifdata_download_iconflac_iconaac.gifmp3.gifwma.gifVehicle-Data-Bus-Interface-Ready_iconremote_ready.gifcamera_ready_iconBuetooth-Icon.gifMade_for_iPod_iPhone.gifusb_icon.gifUSB_Cable_included.gifusb.gif

Ürün bilgisi

INE W710D Navigation System in Polo 5 with DAB Radio Bluetooth DVD

High Resolution WVGA Touch Screen  - INE-W720D
7-inch Screen with 1 DIN chassis - INE-W720D

Yüksek Çözünürlüklü 7-inç WVGA Dokunmatik Ekran

Yüksek çözünürlüklü 7-inç (17,8 cm)  ekran, sistemin tümüyle dokunmatik ekran teknolojisi sayesinde kontrol edilebilmesine imkan tanır ve üstün görüntü temizliği, kontrast ve çözünürlük için en yeni video çözümleme teknolojisini kullanır. Böylelikle navigasyon haritaları şaşırtıcı detaylarla görüntülenir, filmler ve video klipler de gerçek birer sinematik deneyim olur. Kullanıcı arayüzü oldukça içgüdüseldir ve aracınızla mükemmelen entegre olacak şekilde tasarlanmıştır.

1DIN kasada 7-inç Ekran

Her geçen gün daha fazla araç, konsol göğüs kısmında 7 veya 8 inç ekranlı ana ünitelere imkan tanıyacak şekilde üretiliyor fakat ekranın arkasında kalan hazne tam 2DIN kasalı bir ürünün montajına izin vermeyebilir. Yeni SMART bu tür konsol tasarımına sahip araçlara örnek verilebilir. Alpine, INE-W720D'yi tasarlarken 7 inç ekran arkasına 1 DIN kasa yerleştirerek bu problemi altetmeyi hedefledi. Araca özel Alpine kurulum kiti ile aracınızda sorunsuz kurulum yapabilir ve kusursuz fabrika çıkışı izlenimi verebilirsiniz.

Works with Apple CarPlay - INE-W720D
Works with Android Auto - INE-W720D

Apple CarPlay ile birlikte çalışır

Apple CarPlay uyumluluğuyla inovatif INE-W720D, iPhone telefonunuzu yollarda daha akılcı bir şekilde kullanmanızı sağlar. Apple CarPlay, iPhone kullanıcılarına, telefon görüşmeleri yapmak, haritaları kullanmak, müzik dinlemek ve mesajları tek bir söz ya da dokunuşla takip etmek için inanılmaz içgüdüsel bir yolunu sunar. Hatta, Spotify, internet radyosunu veya podcastlerin keyfini sürebilirsiniz. CarPlay destekleyen iPhone telefonunuzu Alpine cihazınızın USP yuvasına yerleştirin, başlayabilirsiniz.

Android Auto ile birlikte çalışır

Android Auto güvenlik düşüncesiyle tasarlanmıştır. Basit ve içgüdüsel bir arayüzle, entegre direksiyondan kumanda kontrolleriyle ve yeni, güçlü sesli komut aksiyonlarıyla, dikkatinizi yola verebilmeniz için minimum ilgi gerektirecek şekilde tasarlanmıştır. Android Auto, kullanışlı bilgileri kartlar şeklinde organize eder ve ihtiyaç duyulduğunda size otomatik olarak gösterir. Hem Apple CarPlay ve hem de Android Auto, en yüksek isabette konumlandırma için INE-W720D'nin navigasyon antenini (GPS + GLONASS) kullanır.

DAB+ Digital Radio - INE-W720D
Connect USB and HDMI Sources - INE-W720D

DAB+ Digital Radyo

Tümleşik DAB/DAB+/DMB tuner, üstün, gürültüsüz ses kalitesiyle radyo sinyallerini yakalamak üzere en gelişmiş dijital teknolojiyi kullanır. DAB+ , Geleneksel FM radyoya kıyasla birçok başka avantaj sunar: daha geniş bir yelpazede istasyon seçeneği, ilk taramadan sonra alfabetik veya türe göre arama yaparak tercihinize uygun istasyonların tam listesine ulaşabilmek bunlardan en önemlisidir.

USB ve HDMI Kaynaklarını Kullanın

USB bellekler ya da portatif HDD cihazlarınızı, ses ve MP4 video dosyalarınızı yürütebilirsiniz. INE-W720D, tercihe bağlı olarak satın alabileceğiniz Alpine DVE-5300 DVD yürütücü veya HDMI çıkışı veren herhangi bir portatif medya yürütücüsünü bağlayabilmeniz için HDMI girişiyle donatılmıştır. Akıllı telefonunuzu da INE-W720D'ye bağlayarak, telefonda bulunan video ve resim içeriğini Alpine ekranına aktarabilirsiniz ( haricen satın alacağınız telefona özel HDMI adaptörü ve uzatma kabloları gerektirir) INE-W720D'da aynı zamanda bir HDMI çıkışı da vardır, bunu kullanarak HDMI girişi olan arka koltuk eğlence paketlerine görüntü aktarabilirsiniz.
Not: HDMI çıkışı HDMI girişe doğrudan bağlı olduğu için, USB'den yürütülen video içeriğinin, Apple CarPlay veya Android Auto ekranlarının HDMI üzerinden aktarılması mümkün değildir.

High-end Sound Tuning Options - INE-W720D
Hi-Res Audio Playback - INE-W720D

Üst Sınıf Ses Ayar Seçenekleri

INE-W720D, bass sesini maksimize etmek ve genel ton dengesini korumak üzere BASS ENGINE SQ, Dijital Zaman Doğrulama ve 9-Bant Parametrik Ekolayzır gibi birçok özelleştirme fonksiyonuyla gelişmiş ses işleme yöntemlerini aracınıza getirir. Daha da iyisi bu ayarları, Alpine TuneIt uygulamasıyla akıllı telefonunuzdan kontrol edebilirsiniz. Ünitede ayrıca Media Xpander, 24-Bit DAC ve 3 PreOut (4V) özelliği de bulunmaktadır.

Yüksek Çözünürlüklü Ses Yürütme

Bu Alpine ünite FLAC formatındaki ses dosyalarını yürütebilir - 24/96 ve 24/192 Hi-Res Ses uyumluluğuyla birlikte.

Built-in iGo Primo NextGen Navigation - INE-W720D
TomTom Maps with 3 Years Free-of-charge updates - INE-W720D

Tümleşik iGo Primo NextGen Navigasyon

iGo Primo NextGen, şu an itibarıyle pazardaki en iyi navigasyon yazılımıdır. Alpine'ın güçlü donanımı ve işleme gücüyle, aracınız için oldukça isabetli ve süper hızlı navigasyona sahip olursunuz. Örnek verecek olursak, Münih'ten Paris'e bir rota hazırlamak saniyeler içinde gerçekleşir. Yazılım, kısmi adres girişinden tutun, TMC rota kılavuzu ve 3B Kent simgeleri ve daha birçok özellikle birlikte gelir. Yakınızdaki restoran veya herhangi bir kamusal mekanı bulmayı kolaylaştırmak için yüzbinlerce POI (Uğrak Yer) de bu paketlere dahildir.

3 Yıl boyunca ücretsiz güncellemelerle TomTom Haritaları

Bir navigasyon sistemi ancak harita veritabanı kadar başarılıdır: INE-W720D, 49 Avrupa ülkesini kapsayan TomTom haritalar içerir. İlk navigasyon konumlandırmasından itibaren 3 sene içerisinde, alpine.naviextras.com adresinden ücretsiz harita paketi güncellemelerini indirebilirsiniz. Ne kadar güncelleme yaptığınız da önemli değildir. 3 yıldan sonra bölge bölge harita paketlerini makul bir ücret karşılığı indirebilirsiniz.

Online Navigation with Apple CarPlay - INE-W720D
Online Navigation with Android Auto - INE-W720D

Apple CarPlay ile Online Navigasyon

Aracınızı sürerken, Maps uygulaması sizi hedefinize ulaştırmak üzere her dönüşte sesli yönlendirme ve okuması kolay görsel uyarılarla yardımcınız olur. Bir dönüşe yaklaştığınızda, ekran tam olarak gitmeniz yere doğru yakınlaşacaktır (zoom) Yol boyunca, büyük tabelalar ve oklar, sizi doğru yöne yönlendirecektir, uygulama hedefinize ne kadar sürede ulaşacağınızı da bildirir. Güzergahınız üzerinde bir benzin istasyonu, restoran veya kafe mi arıyordunuz? Navigasyon ekranındaki yeni butonlar, yakınlardaki bu tür uğrak yerleri, yolculuğunuza ne kadar süre ekleneceğini de bildirerek bulmanızda yardımcı olacaktır. INE-W720D klavyesindeki navigasyon tuşuna bastığınızda Apple CarPlay navigasyonu herhangi bir başka menüye girmenize gerek bırakmayacak şekilde aktifleşir.

Android Auto ile Online Navigasyon

Bırakın Google Maps size yolu göstersin. ücretsiz sesli kılavuzla, canlı trafik bilgisiyle, şerit yardımı ve daha fazlasıyla gitmek istediğiniz yere ulaşmak çok kolay olur. İster telefon ekranınızdan ister Alpine cihaz ekranınızdan takip edin Android Auto güvenlik düşüncesiyle tasarlanmıştır. Büyük dokunmatik hedefler ve basitleştirilmiş arayüz, yola vermek üzere dikkatinizi dağıtmamak için tasarlanmıştır. INE-W720D Android Auto ve Google Maps ile kesintisiz çalışır. Hem Apple CarPlay ve hem de Android Auto, en yüksek isabetle konumlandırma için Alpine navigasyon antenini kullanır.

GPS and Glonass Compatible - INE-W720D
Built-in Bluetooth® Technology - INE-W720D

GPS ve Glonass Destekler

Daha fazla uydu demek daha yüksek navigasyon isabetliliği ve daha hızlı konumlandırma demektir. Bu Alpine ürünü hem GPS uyduları ve hem de Glonass uydularıyla konumlandırma bilgisi alacak şekilde üretilmiştir. Özellikle bir çok yüksek binanın olduğu, kalabalık yerleşim yerlerinde veye dağlar arasında bu özellik çok büyük fark yaratır. Apple CarPlay ve Glonass sistemini birlikte kullandığınızda bu yeni, gelişmiş uyumluluktan faydalanabilirsiniz.

Tümleşik Bluetooth® Teknolojisi

Tümleşik Bluetooth® modülü, eller-serbest iletişim için kablosuz bağlantıya izin verir. Oldukça içgüdüsel kullanıcı arayüzü mikrofon ve hoparlör ses seviyelerini ayarlamayı oldukça kolaylaştırır. Sık aranan numaralar için Hızlı Arama fonksiyonuna sahiptir. Bluetooth® aynı zamanda telefondan ses akışına da imkan tanır: ses içeriği ve hatta internet radyosu kablosuz olarak Alpine ünitenize aktarılır.

Vehicle Data-Bus Connectivity - INE-W720D
Drive-Assist Cameras - INE-W720D

Araç Veriyolu (Data-Bus) Bağlanabilirliği

Aracınızda fabrika çıkışı park-sensörü varsa, bu kullanışlı özelliği INE-W720D ile birlikte kullanmaya devam edebilirsiniz. Alpine, navigasyon cihazınızı aracınıza entegre etmek için araç veri-yolu arayüzleri önermektedir. Bu arayüzler, aracınızın direksiyondan kumanda kontrollerini, havalandırma ve ısıtma ayarlarıyla, park sensörünün Alpine cihazınızla birlikte kullanılmasını sağlar. Araç ve adaptör destekliyorsa, navigasyon yönlendirme oklarının araç bilgi panelinde de görebilirsiniz.   

Sürüş Destek Kameraları

Bir geri görüş kamerası geri gitmeyi çok daha güvenli hale getirir. Kamera görüntüsü, aracınızı güvenle parkedebilmeniz için geri vitese geçtiğiniz an konumları aracınızın büyüklüğüne göre değiştirilebilen mesafe kukalarıyla birlikte otomatik olarak ekranda belirecektir. Alpine, ekranınızdan dokunmatik kontrolle farklı bakış açıları arasında geçiş yapabileceğiniz çok bakışlı kameralar, ön ve geri görüş kameraları gibi geniş bir yelpazeye yayılan kameralar üretmiştir. Hatta INE-W720D cihazda geri görüş ve park sensörü ekranlarını birarada görebilirsiniz.

Favourites - Navigation System INE-W720D
Voice Control - Navigation System INE-W720D

Favoriler

Favori kişilerinizin telefon numaralarını, radyo istasyonlarınızı, navigasyonda sıklıkla kullandığınız adresleri ve daha fazlasını tek bakışla görebileceğiniz bir uygulama olsun istemez miydiniz? Favorilerim menüsü tam olarak budur. Klavyedeki sesli komut tuşuna basılı tutun, Favoriler menüsü ekrana gelecektir. 

Sesli Komut

Alpine üniteniz üzerinden SIRI veya OK Google kullanmak için klavyedeki VOICE butonuna basın. Kişilerinizi telefonla arayabilir, navigasyon konumları girebilir (Türkiye'de henüz desteklenmemektedir) mesaj yazıp gönderebilir veya dinlemek istediğiniz albüm ya da şarkıları sesli komutlarla yürütebilirsiniz. Bu gözünüzü yoldan ayırmadan Alpine cihazınızı kullanmak için oldukça rahat ve kullanışlı bir yöntemdir.

24 tane ilğinizi çekebilecek diğer ürünler

Vade Aylık Toplam
1 51,000.00 TL 51,000.00 TL
2 25,500.00 TL 51,000.00 TL
3 18,548.70 TL 55,646.10 TL
4 14,180.55 TL 56,722.20 TL
5 11,556.60 TL 57,783.00 TL
6 9,806.45 TL 58,838.70 TL
Vade Aylık Toplam
1 51,000.00 TL 51,000.00 TL
2 25,500.00 TL 51,000.00 TL
3 18,548.70 TL 55,646.10 TL
4 14,180.55 TL 56,722.20 TL
5 11,559.66 TL 57,798.30 TL
6 9,806.45 TL 58,838.70 TL
Vade Aylık Toplam
1 51,000.00 TL 51,000.00 TL
2 25,500.00 TL 51,000.00 TL
3 18,548.70 TL 55,646.10 TL
4 14,180.55 TL 56,722.20 TL
5 11,559.66 TL 57,798.30 TL
6 9,806.45 TL 58,838.70 TL
Vade Aylık Toplam
1 51,000.00 TL 51,000.00 TL
2 25,500.00 TL 51,000.00 TL
3 18,548.70 TL 55,646.10 TL
4 14,180.55 TL 56,722.20 TL
5 11,559.66 TL 57,798.30 TL
6 9,806.45 TL 58,838.70 TL
Vade Aylık Toplam
1 51,000.00 TL 51,000.00 TL
2 25,500.00 TL 51,000.00 TL
3 18,548.70 TL 55,646.10 TL
4 14,180.55 TL 56,722.20 TL
5 11,559.66 TL 57,798.30 TL
6 9,806.45 TL 58,838.70 TL
Vade Aylık Toplam
1 51,000.00 TL 51,000.00 TL
2 25,500.00 TL 51,000.00 TL
3 18,548.70 TL 55,646.10 TL
4 14,180.55 TL 56,722.20 TL
5 11,559.66 TL 57,798.30 TL
6 9,806.45 TL 58,838.70 TL

Diğer Kartlar

Tüm kredi ve bankamatik kartları ile tek çekim olarak ödeme yapabilirsiniz.