focal hoparlör, oto ses sistemi, hoparlör, focal, audison, hertz, alpine, pioneer, clarion, Araca özel mültimedya Özen Hifi Oto Ses Sistemi, Araba Ses Sistemi, Focal, Audison, Hertz, Alpine, Pioneer, Oto Ses Montaj,Clarion,DLS,Rockford Fostgate,Araca Özel Multimedya,Blaupunkt,Cadence,Cerwin Vega,Roadstar,Audio System,Orion,Hoparlör,Amplifikatörler,Subwoofer, Focal Expert, Focal Performance, Focal Fiyat, Focal PS, Focal FX, Audison Thesis, Audison Voce, Audison Prima, Audison SR, Audison Anfi,Audison Bit, Audison connection, Hertz HDP, Hertz HCP, Hertz Mille, Hertz Hienergy, Hertz Hi-energy, Hertz Energy, Hertz Dieci, Alpine Ana Ünite, Alpine Anfi, Alpine MRX, Alpine PDX, Alpine PMX, Alpine MRV, Alpine Marine, Alpine E serisi, Alpine G serisi, Alpine R serisi, Subwoofer, Rockford Fosgate Prime, Rockford Fosgate Punch, Rockford Fosgate Power, Rockford Fosgate anfi, Rockford Fosgate Marine, Rockford Fosgate Subwoofer, Rockford Fosgate Bass, Pioneer Ana Ünite, Pioneer Anfi, Pioneer Hoparlör, Pioneer Bas, Pioneer Subwoofer, Pioneer GM, Pioneer RS, Clarion Marine, Clarion ana unite, Clarion XC serisi, Clarion XR Serisi, Clarion SRP, Clarion SPG, Clarion Subwoofer, DLS Anfi, DLS Hoparlör, DLS Performance, DLS Reference, DLS Scandinavia, DLS subwoofer, Blaupunkt Ana ünite, Cadence, Cerwin vega, Roadstar, Audio System, Orion, Araca özel mültimedya, Araca ozen multimedya, Mültimedya Cihaz, Navigasyon Mültimedya, Necvox, AVT, Naviin, Avgo, Audio System

Alpine PXE-C80-88

Yeni

Otomatik dijital sinyal işleme özelliğine sahip Optim8™
8 kanallı Yüksek Çözünürlüklü araç amplifikatörü 
4 ohm'da 50 watt RMS x 6 + 2 ohm'da 300 watt RMS x 2

Daha Fazla Detaylar

29,550.00 TL

-7%

31,774.19 TL

Daha Fazla Bilgi

Alpine OPTIM8'in piyasaya sürülmesiyle birlikte, kendi kendini ayarlayan bir amplifikatör yaparak sisteminizin sesini bir dijital sinyal işlemcisi veya DSP/amplifikatör kullanarak ayarlamaya çalışmanın beraberinde getirdiği acı ve kafa karışıklığını ortadan kaldırdık. 8 kanallı PXE-C80-88 DSP amplifikatör, otomatik ses ayarı ve Yüksek Çözünürlüklü performansa sahiptir, böylece kontroller ve test cihazlarıyla saatlerce uğraşmak zorunda kalmadan müziğinizde olağanüstü doğruluk, netlik, denge ve etki yaşarsınız.

 

Matris karıştırma, toplama ve giriş/çıkış sinyal yönetimi sağlar. Tamamen ayarlanabilir yüksek geçişli, alçak geçişli ve bant geçişli filtrelerin yanı sıra her kanaldaki 31 bantlı ekolayzerler sesi hoparlörlerinizle eşleştirir ve aracınızın iç kısmından kaynaklanan sıcak noktaları veya yanıttaki düşüşleri düzeltir. Gecikme özelliği, stereo görüntüyü dinleme konumunuza göre ortalamanızı sağlar. PC cihazınızı kullanarak ilk kurulumdan sonra, tüm ayarlamalar iPhone'unuzdaki PXE-C80-88'in kontrol uygulaması kullanılarak dahili mikrofonuyla veya Alpine KTX-CSP1 gibi ayrı bir ölçüm mikrofonu kullanılarak PC'nizle otomatik olarak yapılabilir. PC kullanıcıları, daha kişiselleştirilmiş bir ses ortamı oluşturmak için tüm ses ayarlarını manuel olarak yapabilirler.

 

PXE-C80-88, kendi satış sonrası amplifikatörlerinizle kullanmak için bağımsız bir işlemci olarak hareket edebilirken, dahili 8 kanallı amfisi sisteminizi çalıştırmak için yeterli güce sahiptir. Her biri 4 Ohm empedanslı hoparlörlere 50 Watt RMS veya 2 Ohm empedanslı hoparlörlere 80 Watt RMS olmak üzere altı kanal verir - böylece fabrika ve satış sonrası hoparlörlerle eşit derecede iyi çalışır - ayrıca daha yüksek orta bas sürücülere ve subwoofer'lara güç sağlamak için her biri 4 Ohm'da 150 Watt RMS veya 2 Ohm'da 300 Watt RMS üretebilen iki kanal.

Alpine OPTIM8: A Fresh Approach to Car Audio Tuning

Alpine OPTIM8: Araç Ses Ayarına Yeni Bir Yaklaşım

Çığır açan Alpine OPTIM8, herhangi bir ses sistemini olağanüstü bir hassasiyetle zahmetsizce optimize etmek ve güçlendirmek için tasarlanmış nihai hepsi bir arada çözümdür. Güçlü DSP amplifikatör, araç sesini mükemmelleştirmek için yeni bir yaklaşım sunan Eilex PRISM™ teknolojisine sahiptir. Akustik Güç Hacmi Yoğunluğu (APVD) yöntemini kullanarak frekans tepkisini ölçer ve hoparlör sistemlerindeki zaman ve faz hizalama hatalarını aynı anda düzeltir. Teknoloji, çıkış sesinin orijinal kaynağa mümkün olduğunca yakın olmasını sağlayarak olağanüstü bir müzikalite ve anlaşılabilirlik sunmayı amaçlıyor. Bu işlem otomatik olarak gerçekleşir ve kullanıcının 5 dakikadan fazla zamanını almaz.

All-In-One Solution

Flexible Application

Hepsi Bir Arada Çözüm

Alpine OPTIM8 ile fabrika veya satış sonrası radyonuzu ve ses sisteminizi geliştirin. 96kHz/24Bit'e kadar Yüksek Çözünürlüklü Ses çalma özelliğine sahip dahili 8 kanallı amplifikatöre sahip OPTIM8, sisteminizi dakikalar içinde güçlendirmek ve zahmetsizce ses ayarı yapmak için hepsi bir arada ses çözümüdür.

Esnek Uygulama

OPTIM8 size fabrika radyonuzu ve ses sisteminizi kullanma veya satış sonrası bir radyo ve ses sistemi bağlama esnekliği sağlar. Dahili amplifikatör 35W x 6 @ 4Ω + 130W x 2 @4Ω veya 70W x 6 @2Ω + 260W x 2@ 2Ω güç sağlayarak tam bir ses sistemine güç verebilir. Dijital girişler arasında Coax ve USB (DAC) bulunurken, 26V'a kadar yüksek seviyeli hoparlör girişi OPTIM8'in bir fabrika amplifikatörüne bağlanmasına olanak tanır.Automatic Sound Tuning

Eilex PRISM™ Technology

Otomatik Ses Ayarlama

Alpine OPTIM8'in yenilikçi otomatik ayarlama özellikleri ile tüm ses sisteminizi beş dakikadan kısa sürede ayarlayın. Alpine OPTIM8, aracınızın iç mekanını hızlı ve hassas bir şekilde ölçmek için OPTIM iPhone Uygulaması (iPhone/iPad) veya KTX-CSP1 Harici Mikrofon kiti (ayrı satılır) ile PC Yazılımı aracılığıyla basit, kendi kendine yönlendirilen bir süreç sağlayarak bir ses sistemini ayarlamanın tüm karmaşıklıklarını ortadan kaldırır. Alpine'in Eilex PRISM™ ve VIR Filtreleri tarafından desteklenen Auto-EQ özelliği, ses ayarlama sürecini basitleştirir. Ekran talimatları sağlar, böylece kullanıcı aracın sisteminin hassas bir ölçümünü kolayca yapabilir. Ölçümden sonra, PC Yazılımının veya OPTIM iPhone Uygulamasının grafik ayar arayüzü, kullanıcıların sistemlerinin sesini hızlı ve sezgisel olarak mükemmelleştirebilmeleri için gerçek zamanlı sonuçlar sağlar. Ölçüm işlemi sırasında kullanıcı, isteğe bağlı olarak temin edilebilen KTX-CSP1 ayar mikrofonunu (veya iPhone'u) araç kabini boyunca hareket ettirerek yüzlerce ölçüm noktası yakalar. Auto-EQ süreci, aykırı bilgileri göz ardı edecek kadar akıllıdır. Sonuç, her seferinde otomobilin sisteminin tutarlı ve son derece objektif bir analizidir.

Eilex PRISM™ Teknolojisi

Dahili Eilex PRISM™ teknolojisi, türünün tek örneği olan Akustik Güç Hacmi Yoğunluğu (APVD) ölçümünü kullanarak frekans tepkisini ölçer. Ultra yüksek performanslı VIR (Variable Impulse Response) DSP Filtreleri, hoparlör sistemlerindeki frekans, zaman ve faz hizalama hatalarını aynı anda düzeltir. Bu teknoloji, çıkış sesinin orijinal kaynağa mümkün olduğunca yakın olmasını sağlayarak olağanüstü bir ses netliği sunmayı amaçlamaktadır. Eilex PRISM™'in temel avantajları arasında operatörden veya ortamdan bağımsız olarak güvenilir ölçüm sonuçları yer alırken, yeni geliştirilen VIR Filtreleri her açıdan geleneksel DSP filtrelerinden daha iyi performans gösterir.

Hi-Res Audio Certified

Customized Listening Experience

Yüksek Çözünürlüklü Ses Sertifikalı

Alpine OPTIM8 Amplifikatör Yüksek Çözünürlüklü Ses Sertifikalıdır ve 10Hz ila 45kHz arasındaki frekansları yeniden üretebilir. Bu ultra geniş bant genişliği, müziğinizi yepyeni bir netlik ve nüans seviyesine yükselterek orijinal stüdyo kaydına çok daha yakın bir ayrıntı seviyesi elde etmenize yardımcı olur.

Özelleştirilmiş Dinleme Deneyimi

İdeal dinleme konumunuza veya müzik türü tercihinize göre uyarlanmış bir deneyim yaratmak için crossover ayarları ve zaman düzeltme gibi ayarlama araçlarını kullanarak sisteminizi gerçek zamanlı olarak ayarlayın. En sevdiğiniz ayarlamaları kaydetmek ve birlikte verilen OPTIM8 kumandayı kullanarak anında erişmek için birlikte verilen altı ön ayardan herhangi birini kullanın.

Audiophile Tuning Microphone

Universal Wiring Harness and Adapter

Odyofil Ayar Mikrofonu

İsteğe bağlı olarak temin edilebilen KTX-CSP1 mikrofon, Alpine OPTIM8 DSP amplifikatör için mükemmel bir ayar arkadaşıdır. Doğrudan PXE-C80-88'inize takılır ve PC tabanlı ayar kontrol Yazılımına OPTIM8 işlemcinin otomatik olarak doğru ve yüksek kaliteli ses ayarlamaları üretmesi için gerekli olan yüksek kaliteli ses sinyalini sağlar. Birlikte verilen 3 metrelik yüksek kaliteli kablo, mikrofon için dengeli sinyal ve güç sağlar ve OPTIM8 sisteminizi ayarlarken mikrofonu farklı konumlara taşımanıza olanak tanır.

Evrensel Kablo Demeti ve Adaptör

İsteğe bağlı olarak temin edilebilen KWE-PXE8-UNI, Alpine OPTIM8'in örneğin Quadlock radyo konektörlerine sahip Volkswagen grubu, BMW ve Mercedes Benz araçlarına kurulumunu destekleyen Quadlock konektörlü evrensel bir kablo demetidir. Kurulumları desteklemek için isteğe bağlı olarak Quadlock ISO - Standart ISO adaptörü (KWE-FR1AU) de mevcuttur.

The all-in-one solution to AMPLIFY and OPTIMIZE your car audio in minutes!

Araç ses sisteminizi dakikalar içinde AMPLİFİYE ve OPTİMİZE etmek için hepsi bir arada çözüm!

Daha iyi ses mi istiyorsunuz? Alpine OPTIM8 ile her türlü ses sisteminin gizli potansiyelini ortaya çıkarın. Otomatik ses ayarlama özelliklerine sahip bu 8 kanallı Amplifikatör ve Ses İşlemcisi, herhangi bir araç ses sistemine dakikalar içinde güç sağlamak ve zahmetsizce ince ayar yapmak için nihai hepsi bir arada çözümdür. Alpine Brooks'un araç ses sisteminizden en iyi şekilde nasıl yararlanabileceğinizi göstermek için genel bakış, özellikler ve kurulum boyunca size yol göstermesini izleyin.

https://www.youtube.com/watch?v=SmT5vmKIoLE

00:00 - Giriş

00:31 - Optim8 Bakış & Özellikleri

03:01 - Otomatik EQ Ses Ayarlarına Bakış

07:56 - Sistem Konfigürasyonu & Ayarları

10:00 - Krossover Ayarları

14:01 - Anti-EQ Ayarları

15:03 - EQ & Zaman Düzeltme Ayarları

18:51 - Ön Ayarları Kayıt Etme

20:32 - Otomatik EQ Bakış

21:14 - Auto EQ Araç İçi Ayarları


Özellikler & Ayrıntılar

ÖZELLİKLERİ

Genel

  • 8 Kanal DSP Amplifikatör
  • Yüksek Çözünürlüklü Ses Oynatma (96kHz/24Bit)
  • Sezgisel Gerçek Zamanlı Ses Kurulumu ile 5 Dakikalık Araç Kendi Kendine Ayarlama
  • PC Uygulama Kontrolü ile Manuel ve Otomatik Ses Ayarı
  • iPhone Uygulaması ile Otomatik Ses Ayarı (iPhone 10 veya daha yeni olmalıdır)
  • OEM Sistemi için Anti-EQ (Fabrika EQ Eğrisini Ortadan Kaldırır)
  • Hızla Düz Bir Araç Tepkisi Oluşturan APVD Koleksiyonu ile Otomatik EQ
  • KTX-CSP1 PC Mikrofon Ayarlama Kiti ile uyumludur (ayrı satılır)

Yazılım 

ÖZELLİKLERİ

Güç Çıkışları

  • Güç Çıkışı (@4Ω 14,4V %1 THD): CH1-6: 50W, CH7-8: 150W
  • Güç Çıkışı (@2Ω 14,4V %1 THD): CH1-6: 80W, CH7-8: 300W
  • RCA Çıkışı (@10kΩ 14,4V %0,1 THD): CH1-8: 4Vpp

Genel

  • Bağımsız ayarlanabilir çıkış seviyesine sahip 8 adede kadar hoparlör çıkışı
  • THD+N (Yüksek seviye: 4Ω'a 2Vrms): ≤%0,1
  • THD+N (RCA: 10kΩ'a 2Vrms): ≤%0,06
  • S/N Oranı (Yüksek seviye: 40k-AES17+A-ağırlıklı): ≥80dB
  • S/N Oranı (RCA: 40k-AES17+A-ağırlıklı): ≥95dB
  • Frekans Tepkisi: 20Hz-40kHz
  • Giriş Gerilimi (Yüksek seviye): 26Vpp
  • Giriş Voltajı (RCA): 11Vpp
  • Çıkış Gerilimi (Yüksek seviye): CH1-6: 40Vpp, CH7-8: 70Vpp
  • Çıkış Gerilimi (RCA): 4Vpp
  • Giriş Empedansı (Yüksek seviye/RCA): >50kΩ
  • Sistem Örnekleme Hızı: 192kHz/32bit
  • Çalışma Gerilimi: 9~16V
  • Çalışma Sıcaklığı: -20°C~+60°C
  • Yedek Akım (12,6V): ≤3mA
  • REM Başlatma Girişi: Yüksek seviye (H1-/H1+), ACC isteğe bağlı
  • REM Start Çıkışı: 12V (0,2A)

Boyutları & Ağırlık

  • (GxYxD): 220,5 x 54 x 225 mm
  • Ağırlık: 2,4 kg

5 tane ilğinizi çekebilecek diğer ürünler

Vade Aylık Toplam
1 29,550.00 TL 29,550.00 TL
2 14,775.00 TL 29,550.00 TL
3 10,747.34 TL 32,242.01 TL
4 8,216.38 TL 32,865.51 TL
5 6,696.03 TL 33,480.15 TL
6 5,681.97 TL 34,091.84 TL
Vade Aylık Toplam
1 29,550.00 TL 29,550.00 TL
2 14,775.00 TL 29,550.00 TL
3 10,747.34 TL 32,242.01 TL
4 8,216.38 TL 32,865.51 TL
5 6,697.80 TL 33,489.02 TL
6 5,681.97 TL 34,091.84 TL
Vade Aylık Toplam
1 29,550.00 TL 29,550.00 TL
2 14,775.00 TL 29,550.00 TL
3 10,747.34 TL 32,242.01 TL
4 8,216.38 TL 32,865.51 TL
5 6,697.80 TL 33,489.02 TL
6 5,681.97 TL 34,091.84 TL
Vade Aylık Toplam
1 29,550.00 TL 29,550.00 TL
2 14,775.00 TL 29,550.00 TL
3 10,747.34 TL 32,242.01 TL
4 8,216.38 TL 32,865.51 TL
5 6,697.80 TL 33,489.02 TL
6 5,681.97 TL 34,091.84 TL
Vade Aylık Toplam
1 29,550.00 TL 29,550.00 TL
2 14,775.00 TL 29,550.00 TL
3 10,747.34 TL 32,242.01 TL
4 8,216.38 TL 32,865.51 TL
5 6,697.80 TL 33,489.02 TL
6 5,681.97 TL 34,091.84 TL
Vade Aylık Toplam
1 29,550.00 TL 29,550.00 TL
2 14,775.00 TL 29,550.00 TL
3 10,747.34 TL 32,242.01 TL
4 8,216.38 TL 32,865.51 TL
5 6,697.80 TL 33,489.02 TL
6 5,681.97 TL 34,091.84 TL

Diğer Kartlar

Tüm kredi ve bankamatik kartları ile tek çekim olarak ödeme yapabilirsiniz.

Yükle