focal hoparlör, oto ses sistemi, hoparlör, focal, audison, hertz, alpine, pioneer, clarion, Araca özel mültimedya Özen Hifi Oto Ses Sistemi, Araba Ses Sistemi, Focal, Audison, Hertz, Alpine, Pioneer, Oto Ses Montaj,Clarion,DLS,Rockford Fostgate,Araca Özel Multimedya,Blaupunkt,Cadence,Cerwin Vega,Roadstar,Audio System,Orion,Hoparlör,Amplifikatörler,Subwoofer, Focal Expert, Focal Performance, Focal Fiyat, Focal PS, Focal FX, Audison Thesis, Audison Voce, Audison Prima, Audison SR, Audison Anfi,Audison Bit, Audison connection, Hertz HDP, Hertz HCP, Hertz Mille, Hertz Hienergy, Hertz Hi-energy, Hertz Energy, Hertz Dieci, Alpine Ana Ünite, Alpine Anfi, Alpine MRX, Alpine PDX, Alpine PMX, Alpine MRV, Alpine Marine, Alpine E serisi, Alpine G serisi, Alpine R serisi, Subwoofer, Rockford Fosgate Prime, Rockford Fosgate Punch, Rockford Fosgate Power, Rockford Fosgate anfi, Rockford Fosgate Marine, Rockford Fosgate Subwoofer, Rockford Fosgate Bass, Pioneer Ana Ünite, Pioneer Anfi, Pioneer Hoparlör, Pioneer Bas, Pioneer Subwoofer, Pioneer GM, Pioneer RS, Clarion Marine, Clarion ana unite, Clarion XC serisi, Clarion XR Serisi, Clarion SRP, Clarion SPG, Clarion Subwoofer, DLS Anfi, DLS Hoparlör, DLS Performance, DLS Reference, DLS Scandinavia, DLS subwoofer, Blaupunkt Ana ünite, Cadence, Cerwin vega, Roadstar, Audio System, Orion, Araca özel mültimedya, Araca ozen multimedya, Mültimedya Cihaz, Navigasyon Mültimedya, Necvox, AVT, Naviin, Avgo, Audio System

Rockford Fosgate PMX-5CAN

Yeni

Rockford Fosgate'in PMX-5CAN Bu dijital medya alıcısı (CD çalar yok), sudayken eğlendirilmeniz ve bilgilendirilmeniz için size birçok yol sunar. Dahili CANbus işlevselliği ile, Rockford Fosgate'in PMX-CAN adaptörününyardımıyla Raymarine Çok İşlevli Ekran (MFD) sistemlerine bağlanabilirsiniz . Bu, tüm eğlencenizi seçmenize ve sesi teknenizin MFD'sinden kontrol etmenize olanak sağlar.

Daha Fazla Detaylar

Bu ürün artık stokta bulunmamaktadır

18,870.97 TL

Daha Fazla Bilgi

Akıllı telefonunuz veya MFD'niz için hazır

Rockford Fosgate'in PMX-5CAN alıcısı, denizcilik tasarıma sahip tasarımınızı teknenizi kayacak bir yer haline getirecek yüksek teknolojili özelliklerle birleştirir - iyi şekilde. Bu dijital medya alıcısı (CD çalar yok), sudayken eğlendirilmeniz ve bilgilendirilmeniz için size birçok yol sunar. Dahili CANbus işlevselliği ile, Rockford Fosgate'in PMX-CAN adaptörününyardımıyla Raymarine Çok İşlevli Ekran (MFD) sistemlerine bağlanabilirsiniz . Bu, tüm eğlencenizi seçmenize ve sesi teknenizin MFD'sinden kontrol etmenize olanak sağlar.

Apple ve Android ile çalışır

PMX-5CAN, tekneniz için ideal olan kompakt bir pakette birçok özelliği paketler. İndirilen parçaları veya favori Pandora çalma listelerinizi Apple ve Android akıllı telefonunuzda yayınlamak için dahili Bluetooth'u kullanabilirsiniz. Punch EQ, sesini istediğiniz gibi hassas bir şekilde ayarlamak için ihtiyacınız olan her şeyi verir. Daha büyük bir geminiz varsa, 2 bölgeli kontrolden memnun kalacaksınız, özellikle de oyunu dinleyen dümen ve mürettebat pruvada sıkışıyorsa.

siriusXM-tunerBug.gif

Uydu radyosu gibi mi? Bu alıcıyı seveceksiniz

Global AM / FM / WB tuner menzilinizdeyken birçok istasyona çeker, ayrıca bu alıcı SiriusXM-hazırdır - bir abonelik ve eklenmiş bir tuner ile, uydu radyosunun muhteşem müzik, haber, ve 100 mil açık denizde olduğunuzda spor yapın. 2,7 inç renkli ekran ile kimin çaldığını ve hangi kaynaktan oynadığını anlayacaksın.

Eğlence için imarlı

Rockford Fosgate, bu alıcıyı teknenizin eğlence sisteminin merkezi olacak şekilde tasarladı. Sesinizi yeni hoparlörler, amper ve bir subwoofer ile yükseltmek istiyorsanız, gerçekten etkileyici bir sistem oluşturmak için alıcının 6 kanallı Zone 1 preamp çıkışlarından (ayrıca Zone 2 için 2 kanallı çıkışlar) yararlanabilirsiniz. Müziği oturduğunuz yerden kontrol etmek için kablolu bir uzaktan kumanda ekleyin.

Deniz kullanımı için yapılmış

Tüm Rockford Fosgate deniz teçhizatı gibi, PMX-5CAN da sudaki hayatın uç noktalarına dayanacak şekilde tasarlanmıştır. Sağlam bir çerçeveye, iç devreyi koruyan uygun bir kaplamaya ve neme, toza ve UV ışınlarını kesen IPX6 dereceli bir ön panele sahiptir.

Bluetooth notu: Bu alıcının Bluetooth özelliklerinin kullanımı, telefonunuzun Bluetooth özelliklerine bağlı olacaktır. Bluetooth profillerini açıklayan makalemizde daha fazla bilgi edinin .

iPod / akıllı telefon notu: iPod'unuzu veya akıllı telefonunuzu bu alıcıyla kullanacaksanız, uyumluluk bilgisi için "Ayrıntılar" ı kontrol ettiğinizden emin olun.

Bu deniz dijital medya alıcısı CD çalmayacak.

AZ OKU

Ürünün öne çıkan özellikleri:

Genel Özellikler:
  • AM / FM / WB alıcılı deniz dijital medya alıcısı (CD çalmaz)
  • CANbus işlevselliği Raymarine MFD'lerle çalışır
  • Apple ve Android akıllı telefonlar ile çalışır
  • müzik akışı için dahili Bluetooth (arama yapmaz)
  • dahili amplifikatör (25 watt RMS / 50 tepe x 4 kanal)
  • 1.75-DIN ön panelli DIN şasi
  • 2.7 "renkli ekran
Ses Özellikleri:
  • MP3 / WMA / WAV dosyalarını çalar
  • Pandora İnternet Radyosu
  • 7-bant grafik ekolayzır ve Punch EQ
  • 2 bölgeli ses
  • ön panel alt kontrolü
Genişletilebilirlik:
  • girişler: arka AUX girişi, arka USB girişi (USB bağlantı noktası Android ile uyumlu değil)
  • çıkışlar: 6 kanallı ön yayın çıkışları (4 volt ön, arka, alt) Bölge 1 için, artı Bölge 2 için 2 kanal önyüklemesi
  • SiriusXM uydu radyo alıcısı ile çalışır
  • isteğe bağlı Rockford Fosgate kablolu uzaktan kumandalarıyla uyumludur
Diğer Özellikler ve Özellikler:
  • Mükemmel su ve UV dayanımı için IPX-6 ön panel
  • arkadan aydınlatmalı LED düğmeler



Deniz ve ekran özellikleri

Marine Sertifikalı: Rockford Fosgate'in PMX serisi kaynak üniteleri UV radyasyonu bozulmasına karşı tamamen test edilmiştir ve IPX su girişi standartlarına göre test edilmiştir. Ayrıca aşırı sıcaklıklar gibi sürekli değişen çevresel koşullar için tam olarak test edilirler ve çarpma ve performanslarını sürdürmelerini sağlamak için titreşim testlerini yaparlar. PMX-5CAN Toz, UV, Sıcaklık, Su, Korozyon ve Titreşime karşı korumalıdır.

  • Toz: Ünitenin ekranı ve motor yapısı sıkıca kapatılmıştır, bu sayede mümkün olduğunca net görünürler ve parkurlara kaç kez çarptığınıza bakılmaksızın gün içinde ve gün içinde performans gösterirler.
  • UV İnhibitör Malzemeleri: Centrex ve ASA plastik malzemeleri UV radyasyon direnci için kullanılır ve bileşenler ASTM D4329 test ve belgelendirme prosedürlerine uygun olarak test edilir.
  • Termal Şok Testi: Aşırı sıcaklık çalışması ve ortam sıcaklığındaki ciddi dalgalanmalar için test edilmiştir. Bileşenler hem düşük hem de yüksek sıcaklıktaki uç noktalara alınır ve operasyonel yetenekleri sağlamak için test edilir.
  • Su Test Edildi: IPX5 ve IPX6 Derecelendirmeler, bileşenlerin su dökülmeden doğrudan su ile püskürtülmesini sağlar.
  • Korozyon Koruması: İki parçalı epoksi kaplı PCB panoları, nem bakımından zengin ortamlarda maruz kalma nedeniyle kritik bileşenlerin korozyonunu önler.
  • Titreşim: Kötüye kullanımı ve sıkı standartlarımıza uymaya devam etmesini sağlamak için tam titreşim ve şok testlerine tabi tutuldu.

Uygulamalar: PMX-5CAN dijital medya alıcısı, denizcilik ve motor sporları sistemleri için tasarlanmıştır.

Optik Olarak Bağlanmış LCD: Rockford Fosgate PMX-5CAN, tam güneş altında bile, toz ve nemin nüfuz etmesini önlemek için optik olarak ıslak olan optimum görüntüleme için 2.7 "TFT renkli bir LCD'ye sahiptir. LCD ekran için iki parlaklık ayarı vardır.

Suya Dayanıklı Kontrol Düğmesi: PMX-5CAN, beyaz LED aydınlatmaya sahip buton kontrollerinin yanı sıra suya dayanıklı bir döner kodlayıcı topuzu kullanır.

Voltaj Ölçer ve Uyarı: Sisteminizin voltajını PMX-5CAN'ın menüsünden kontrol edebilirsiniz. Ünite ayrıca bir Düşük Voltaj Uyarısı Uyarısı sağlar.

EEPROM (Elektriksel Olarak Silinebilir Programlanabilir Salt Okunur Bellek): Rockford Fosgate PMX-5CAN, güç kesildiğinde bile ayarları koruyan bir EEPROM bellek sistemine sahiptir.

İsteğe bağlı NMEA2K Tercüman: Rockford Fosgate'in PMX-CAN arayüzü ( 575PMXCAN , ayrıca satılır), NMEA2K eğlence standardını kullanan PMX-5CAN deniz kaynak ünitesi ve Çok İşlevli Ekran (MFD) sistemi arasında ara bağlantıya izin verir. PMX-CAN, NMEA2K uyumlu MFD sisteminden gelen komutları PMX-5CAN'ın ses seçiminiz ve kaynağınızla ilgili doğrudan bilgi alırken üniteyi uzaktan kontrol etmenize izin verdiğini anladığı bir şeye çevirir.

Bluetooth + Uzaktan Kumanda

Bluetooth Müzik Yayını: Rockford Fosgate PMX-5CAN, Bluetooth özellikli Apple iPod / iPhone / iPad, Android akıllı telefon / tablet, Windows telefon, Blackberry ve diğerlerinden kablosuz müzik çalma için dahili Bluetooth (sürüm 3.0 + EDR) sunar. Saklanan müzik ve müzik uygulamalarını Bluetooth cihazınızdan PMX-5CAN deniz alıcısına aktarabilirsiniz. Cihazınızda kayıtlı müzik ve müzik uygulamaları için Çal / Duraklat, Önceki Sonraki / Parça ve Tekrarla / Karıştır gibi temel çalma işlevlerini kontrol edebilirsiniz. Apple iPhone (iOS 5.0+) veya Android akıllı telefon (OS 4.0+) gibi Bluetooth AVRCP 1.4 uyumlu bir cihaz kullanırken, depolanan müziğinizi kategoriye göre (Çalma Listesi / Sanatçı / Şarkı / Tür) tarayabilirsiniz. PMX-5CAN ayrıca cihazınızın şarkı / sanatçı bilgilerini albüm resmiyle birlikte görüntüler.

Not : Bu birim, telefon görüşmeleri için Bluetooth hands-free iletişimini desteklemez.

İsteğe Bağlı Kablolu Uzaktan Kumandalar: PMX-5CAN, Rockford Fosgate'in PMX-1R ve PMX-0R kablolu uzaktan kumandaları (her ikisi de ayrı satılır) ile uyumlu bir kablolu uzaktan girişe sahiptir . Çoğu durumda , kablolu bir uzaktan kumanda bağlamak için Rockford Fosgate'in uzatma kablolarından birine (ayrıca satılır) ihtiyacınız olacaktır . PMXYC Y kablosu (ayrı olarak satılır) kullanılarak bir deniz alıcısına 3 taneye kadar uzaktan kumanda eklenebilir .

Direksiyon Kontrol Girişi: Fabrika direksiyon kontrolüne sahip araçlar için , fabrika radyonuzu Rockford Fosgate ile değiştirdiğinizde fabrika direksiyon kontrollerini tutmak için PAC SWI-RC veya Metra Axxess ASWC-1 SWC arayüz modülünü (her ikisi de ayrı satılır) kullanın PMX-5CAN.

USB / iPod / Aux Entegrasyonu

USB Bağlantı Noktası: Rockford Fosgate, USB flaş sürücü veya flash sürücü gibi bir USB yığın depolama sınıfı aygıtın bağlantısı için bir arka panel USB (A tipi) bağlantı noktasına sahiptir. Ünite, bir USB (2.0) MSC cihazına yüklenen MP3 müzik dosyalarının çalınmasını destekler (maksimum kapasite: 32 GB, 255 klasör, 999 şarkı). Müziğinize klasörlere göre göz atabilir, Çal / Duraklat, Önceki / Sonraki Parça ve Tekrarla / Rastgele gibi temel çalma işlevlerini kontrol edebilirsiniz.

Not: Ünitenin USB portu Android ile uyumlu değildir.

iPod / iPhone Doğrudan Bağlantı: Rockford Fosgate PMX-5CAN'ın USB bağlantı noktası, Lightning konektörünüzü veya 30 pinli dock konektörü iPod / iPhone'unuzu ana üniteye bağlamak için kullanılabilir. İPod / iPhone cihazınızla birlikte verilen kabloyu veya 3. taraf Apple sertifikalı bir kablo kullanın (ayrıca satılır). PMX-5CAN ses çalma, müzik navigasyonu, bilgi ekranı (albüm resmi dahil) ve uyumlu Apple cihazınızın şarj edilmesini destekler.

  • Müzik Kontrolü: PMX-5CAN, Apple cihazınızın kayıtlı müziklerini Çalma Listesi, Sanatçı, Albüm, Şarkı, Tür, Podcast, Besteci veya Sesli Kitap ile gezinmenizi sağlar. Ana ünite ayrıca Oynat / Duraklat, Önceki / Sonraki Parça ve Rasgele / Tekrarla gibi temel oynatma işlevleri sunar. İOS 6.0+ işletim sistemine sahip daha yeni Apple cihazları bağlıyken kilidi açık kalır, böylece cihazınızdaki müzik uygulamalarına erişebilirsiniz. Eski Apple aygıtının tıklama tekerlekleri ve dokunmatik ekranları PMX-5CAN'a bağlandığında kilitlenir.
  • Şarkı / Sanatçı Bilgisi + Album Art: Ana ünite iPod / iPhone'unuzun kayıtlı müzik dosyası bilgilerini gösterir; Parça numarası, Geçen çalma süresi, Şarkı adı ve Sanatçı / Sanatçı adı dahil. Ayrıca albüm resmini gösterecektir.
  • Şarj Etme: Aracınızın kontak anahtarı 'ACC' veya 'Açık' konumuna getirildiğinde, bağlı iPod / iPhone'unuzu çalıştırmak ve şarj etmek için ana ünitenin USB bağlantısı 1A akım sağlar (iPod / iPhone'unuzun ilk batarya şarjı yoksa, ünite tanımayacak).

Apple Cihaz Uyumluluk Tablosu: Rockford Fosgate PMX-5CAN, "iPod / iPhone için üretilmiştir" uyumludur ve aşağıdaki iPod / iPhone model özelliklerini destekler (4/6/2017 itibariyle):

 
Apple Aygıtı nesil Test edilmiş versiyon Ortam türü Kontrol tipi Ekran tipi Bluetooth Şarj etmek
Ses Video Baş Ünitesi iPod / iPhone Pandora Albüm sanatı Sanatçı / Şarkı Metni Parça Bilgisi Telefon Ses
iPhone
3GS 5.1.1 Y N- Y N- N- Y Y Y Y Y Y
4 7.1.2 Y N- Y Y N- Y Y Y Y Y Y
4S 9.3.5 Y N- Y Y Y Y Y Y Y Y Y
GD 10.3 Y N- Y Y Y Y Y Y Y Y Y
5/5 C / 5S 10.3 Y N- Y Y Y Y Y Y Y Y Y
6/6 + / 6S / 6S + 10.3 Y N- Y Y Y Y Y Y Y Y Y
7/7 + 10.3 Y N- Y Y Y Y Y Y Y Y Y
dokunma
3 üncü 5.1.1 Y N- Y N- N- Y Y Y N- Y Y
4 6.1.2 Y N- Y Y N- Y Y Y N- Y Y
5 9.3.5 Y N- Y Y Y Y Y Y N- Y Y
6 10.3 Y N- Y Y Y Y Y Y N- Y Y
nano
6 1.2 PC Y N- Y N- N- Y Y Y N- N- Y
7 1.02 PC Y N- Y N- N- Y Y Y N- Y Y
Not: Apple iPod / iPhone yazılım güncellemeleri işlevsellik sonuçlarını değiştirebilir. Daha yeni bir yazılım sürümü indirirseniz, işlevselliği tekrar elde etmek için ana üniteyi ve iPod / iPhone'unuzu sıfırlamanız gerekebilir. Bu işe yaramazsa, daha yeni bir yazılım güncellemesi mevcut olana kadar beklemeniz gerekebilir.

Aux Girişi: Rockford Fosgate PMX-5CAN harici bir ses kaynağını bağlamak için arka panel stereo RCA AUX girişi ile donatılmıştır. Aux girişine özel bir ad verebilirsiniz.

Tuner + Pandora + SiriusXM

AM / FM Tuner: PMX-5CAN, manuel arama, arama ve önceden ayarlanmış ayarlara sahip dahili bir AM / FM radyo özelliğine sahiptir. 18'e kadar FM ve 12 AM önceden ayarlanmış istasyonu kaydedebilirsiniz; bu ön ayarlar manuel veya otomatik olarak kaydedilebilir. Ayarlayıcıyı Yerel veya Uzaklık ayarı olarak ayarlayabilirsiniz. Yerel seçenek, iyi alım için yeterince güçlü sinyallerle yakındaki radyo istasyonlarını ayarlar. Alımın zayıf olduğu bölgelerde, Mesafe ayarına geçmek ünitenin daha uzaktaki istasyonlara ayarlanmasını sağlar. ABD veya Avrupa ayarı arasında seçim yapabilirsiniz.

Hava Bandı: Rockford Fosgate PMX-5CAN ayrıca dahili bir hava bandı alıcısı ile donatılmıştır. 162.40 ile 162.55 arasındaki hava bandı frekanslarından birini seçin.

Pandora İnternet Radyosu: Ücretsiz Pandora Uygulaması ( Apple'ın App Store'undan veya Google Play'den ) Pandora'dan müzik dinlemenizi sağlar USB bağlantılı veya Bluetooth eşleştirilmiş Apple iPhone'unuzu (iOS 9.0+) veya Bluetooth eşleştirilmiş Android akıllı telefonunuzu kullanarak Rockford Fosgate PMX-5CAN üzerinden müzik servisi. Apple iPhone'unuzun PMX-5CAN'e, iPhone'unuzla veya Bluetooth'la gelen uygun Dock / Lightning kablosuyla bağlanması gerekir. Android akıllı telefonunuz A2DP / AVRCP / SPP Bluetooth profillerini desteklemeli ve deniz alıcısı ile eşleştirilmelidir. İPhone veya Android akıllı telefonunuzda, 3G, EDGE veya WiFi üzerinden İnternet bağlantısı olan aktif bir Veri Planı hesabına da ihtiyacınız olacaktır. PMX-5CAN, Pandora müzik servisi üzerinde kontrol sağlar ve Sanatçı, Albüm ve Şarkı bilgilerini görüntüler.

  • İstasyon Listesi: Pandora istasyonlarını İstasyon Listenizden tarihe göre veya alfabetik olarak seçebilirsiniz.
  • Yeni İstasyon: Çalmakta olan bir parçayı veya sanatçıyı temel alarak yeni bir istasyon oluşturabilir ve onu Pandora hesabınıza kaydedebilirsiniz.
  • Şarkıları Atla: Bir istasyondaki şarkı parçalarını atlayabilirsiniz. Önceki bir şarkıya geri atlayamazsınız. Pandora izin verilen atlama sayısını sınırlar.
  • Thumbs Up / Down: Şarkıları Pandora'nın tercihlerinize göre kişiselleştirmesine yardımcı olmak için şarkıları yukarı veya aşağı başparmaklarını verebilirsiniz.
  • Yer İşareti: O anda çalınmakta olan şarkı veya sanatçı Pandora hesabınıza yer işareti koyabilir ve saklanabilir.
Not: Bu çevrimiçi hizmete erişim, iPhone'unuzun veya akıllı telefonunuzun İnternete bağlanmasına izin vermek amacıyla hücresel ve / veya WiFi ağının kullanılabilirliğine bağlı olacaktır. Pandora, Kanada'da desteklenmez ve yalnızca ABD'de kullanılabilir.

SiriusXM-Ready: Rockford Fosgate PMX-5CAN, SiriusXM-Ready ve SiriusXM Connect Araç Tuner ( 220SX V300 ayrı satılır) ile uyumludur . SiriusXM Connect Vehicle Tuner, abonelik yoluyla 175+ SiriusXM kanalına erişimi olan SiriusXM programlamasını destekler; En popüler SiriusXM abonelik paketleriniburadan inceleyin .

  • Kanal Adı, Sanatçı Adı ve Şarkı Adı gibi bilgiler ana ünite ekranında görüntülenebilir.
  • Kategori Arama özelliği, belirli bir tür veya kategorideki kanalları aramanıza olanak sağlar
  • 18 adete kadar SiriusXM Uydu Radyo istasyonu ön ayarı
  • SiriusXM istasyonunun doğrudan ayarlanması
  • Çocuklar için uygun olmayan içerik içeren kanallar engellenebilir
Not: Ayrı bir SiriusXM Satellite Radio aboneliği gereklidir (XM Ağında çalışır). Bununla birlikte, bu SiriusXM tuner'ı Çoklu Radyo İndirim Planı için mevcut bir Sirius veya XM hesabına kolayca ekleyebilirsiniz.

Amp ve Ses Bölümü

MOSFET Amplifikatörü: PMX-5CAN bir MOSFET amplifikatörü ile donatılmıştır. Geleneksel güç kaynaklarına kıyasla, MOSFET amplifikasyon devresi daha küçük ve daha verimlidir ve daha az bozulma ve kesinlikle sıfır açma / kapama anahtarlama gürültüsü ile daha fazla güç sağlar. Daha fazla güç, daha yüksek ses seviyelerinde daha yüksek sesle ve daha temiz müzik demektir çünkü amplifikasyon devresinin sınırlarını zorlamıyorsunuzdur.

  • Tam Bant Genişliği Gücü: 25 watt RMS x 4 kanal (4 ohm'da, 20-20kHz,% 1 THD)
  • Maksimum Çıkış Gücü: 50 watt x 4 kanal (toplam 200 watt)
Not: Deniz alıcısı için güç özellikleri, Tüketici Elektroniği Birliği (CEA) 'nın CEA2006 Mobil Amplifikatör Güç Test ve Ölçüm standartlarına uygundur. Bu standartlar, güç özelliklerini modelden modele ve üreticiler arasında eşit şekilde karşılaştırmanın bir yolu olarak geliştirilmiştir.

4V / 6Ch Preout: Rockford Fosgate PMX-5CAN, üç çift 4 volt preamp çıkışı (Ön / Arka / Alt) ile donatılmıştır. Ön ve arka hoparlör ön amplifikatör çıkışları dengelidir ve solmaya ayarlanabilir. Subwoofer ön amplifikatör çıkışı solmaz. Ön, arka ve alt kanallar için harici amplifikatörler kullanıyorsanız, menüde ünitenin dahili amplifikatörünü kapatın.

Ekolayzır: PMX-5CAN, çeşitli EQ ön ayarları ve 7 Bantlı EQ ve Rockford Fosgate'in Punch EQ'si ile donatılmıştır.

  • Ön ayarlar : Yedi EQ ön ayarı arasından seçim yapın - DÜZ, KAYA, KLASİK, AKUSTİK, DANS, ELEKTRONİK veya HIP-HOP.
  • 7 Bantlı EQ: Müziğinizin sesini kendi zevkinize göre ayarlamak için yerleşik 7 bantlı EQ kullanın.
  • Punch EQ: Punch EQ, 45Hz'de + 18dB'ye ve / veya 12.5kHz'te + 12dB'ye kadar olan bir ekolayzerdir.

Yüksek Geçişli ve Düşük Geçişli Geçitler: PMX-5CAN, 60Hz, 80Hz, 120Hz veya Tam Aralık olarak ayarlanabilen ön ve arka kanallar için yüksek geçişli bir geçiş sağlar. Ünite ayrıca subwoofer çıkışı için 60Hz, 80Hz, 120Hz veya Full Range olarak ayarlanabilen düşük geçişli bir geçiş sağlar.

Alt Kontrol : Alt çıkışın ses seviyesini bağımsız olarak 0 - 40 arasında ayarlayabilirsiniz.

Kaynak Kazancı: Her kaynağın kazancını, hepsi aynı ses seviyesinde oynayacak şekilde ayarlayabilirsiniz. Her kaynak için -3dB, -2dB, -1dB, 0dB, + 1dB, + 2dB veya + 3dB seçeneklerinden birini seçin.

İkili Bölge Çıkışı: Ünitenin İkili Bölge RCA çıkışıyla, farklı eğlence kaynaklarının keyfini çıkarmak için teknenizi iki ayrı ses bölgesine bölmek mümkündür. İkinci bölgede harici bir amplifikatöre veya güçlendirilmiş hoparlörlere ihtiyacınız olacak. Ses seviyeleri PMX-5CAN'dan her bölge için ayrı ayrı kontrol edilebilir.

Tuş Bip Sesi: Alıcıdaki bir düğmeye basıldığında bir bip sesi duyulur. Bu açılabilir veya kapatılabilir.

yükleme notları

Özel Montaj: Rockford Fosgate PMX-5CAN, kasaya yerleştirmek için bölmede dikdörtgen şeklinde bir kesme gerektirir. Dört makine vidası (ürünle verilir) üniteyi montaj yüzeyine tutturur ve su geçirmez contayı ve metal plakayı bölmeye dayandırın. Ürünle birlikte verilen halka, düzgün bir kurulum için montaj vidalarını gizler.

Not: Alıcı yok değil bir montaj bilezik ihtiva veya ISO-mount standart Avrupa veya ISO-DIN otomotiv yüklemesini yerleştirmek için delik vida.

Boyutlar: Alıcı aşağıdaki boyutlara sahiptir:

  • şasi:
    • Genişlik: 7.015 "
    • Yükseklik: 1.995 "
    • Derinlik: 7.675 "
  • Burun:
    • Genişlik: 8.005 "
    • Yükseklik: 3.505 "
    • Derinlik: 1.5 "
  • Döşeme Halkası:
    • Genişlik: 7.995 "
    • Yükseklik: 3.495 "
    • Derinlik: 0.655 "

Vida Deliği Kalıbı: Yüz plakası, yüz plakasının üstünden iki montaj deliğine ve birimi bölmeye sabitlemek için yüz plakasının altında iki delik içerir. Ürünle birlikte verilen halka, düzgün bir kurulum için vida deliklerini kapsar. Vida deliği mesafesi aşağıdaki gibidir.

  • Genişlik (Üst ve Alt) : 7,5 "
  • Yükseklik (Üst ve Alt Satır Arasında): 2.8125 "
  • Vida Montaj Derinliği: 0.75 "
Vade Aylık Toplam
1 18,870.97 TL 18,870.97 TL
2 9,435.49 TL 18,870.97 TL
3 6,863.37 TL 20,590.11 TL
4 5,247.07 TL 20,988.29 TL
5 4,276.16 TL 21,380.81 TL
6 3,628.57 TL 21,771.44 TL
Vade Aylık Toplam
1 18,870.97 TL 18,870.97 TL
2 9,435.49 TL 18,870.97 TL
3 6,863.37 TL 20,590.11 TL
4 5,247.07 TL 20,988.29 TL
5 4,277.29 TL 21,386.47 TL
6 3,628.57 TL 21,771.44 TL
Vade Aylık Toplam
1 18,870.97 TL 18,870.97 TL
2 9,435.49 TL 18,870.97 TL
3 6,863.37 TL 20,590.11 TL
4 5,247.07 TL 20,988.29 TL
5 4,277.29 TL 21,386.47 TL
6 3,628.57 TL 21,771.44 TL
Vade Aylık Toplam
1 18,870.97 TL 18,870.97 TL
2 9,435.49 TL 18,870.97 TL
3 6,863.37 TL 20,590.11 TL
4 5,247.07 TL 20,988.29 TL
5 4,277.29 TL 21,386.47 TL
6 3,628.57 TL 21,771.44 TL
Vade Aylık Toplam
1 18,870.97 TL 18,870.97 TL
2 9,435.49 TL 18,870.97 TL
3 6,863.37 TL 20,590.11 TL
4 5,247.07 TL 20,988.29 TL
5 4,277.29 TL 21,386.47 TL
6 3,628.57 TL 21,771.44 TL
Vade Aylık Toplam
1 18,870.97 TL 18,870.97 TL
2 9,435.49 TL 18,870.97 TL
3 6,863.37 TL 20,590.11 TL
4 5,247.07 TL 20,988.29 TL
5 4,277.29 TL 21,386.47 TL
6 3,628.57 TL 21,771.44 TL

Diğer Kartlar

Tüm kredi ve bankamatik kartları ile tek çekim olarak ödeme yapabilirsiniz.