focal hoparlör, oto ses sistemi, hoparlör, focal, audison, hertz, alpine, pioneer, clarion, Araca özel mültimedya Özen Hifi Oto Ses Sistemi, Araba Ses Sistemi, Focal, Audison, Hertz, Alpine, Pioneer, Oto Ses Montaj,Clarion,DLS,Rockford Fostgate,Araca Özel Multimedya,Blaupunkt,Cadence,Cerwin Vega,Roadstar,Audio System,Orion,Hoparlör,Amplifikatörler,Subwoofer, Focal Expert, Focal Performance, Focal Fiyat, Focal PS, Focal FX, Audison Thesis, Audison Voce, Audison Prima, Audison SR, Audison Anfi,Audison Bit, Audison connection, Hertz HDP, Hertz HCP, Hertz Mille, Hertz Hienergy, Hertz Hi-energy, Hertz Energy, Hertz Dieci, Alpine Ana Ünite, Alpine Anfi, Alpine MRX, Alpine PDX, Alpine PMX, Alpine MRV, Alpine Marine, Alpine E serisi, Alpine G serisi, Alpine R serisi, Subwoofer, Rockford Fosgate Prime, Rockford Fosgate Punch, Rockford Fosgate Power, Rockford Fosgate anfi, Rockford Fosgate Marine, Rockford Fosgate Subwoofer, Rockford Fosgate Bass, Pioneer Ana Ünite, Pioneer Anfi, Pioneer Hoparlör, Pioneer Bas, Pioneer Subwoofer, Pioneer GM, Pioneer RS, Clarion Marine, Clarion ana unite, Clarion XC serisi, Clarion XR Serisi, Clarion SRP, Clarion SPG, Clarion Subwoofer, DLS Anfi, DLS Hoparlör, DLS Performance, DLS Reference, DLS Scandinavia, DLS subwoofer, Blaupunkt Ana ünite, Cadence, Cerwin vega, Roadstar, Audio System, Orion, Araca özel mültimedya, Araca ozen multimedya, Mültimedya Cihaz, Navigasyon Mültimedya, Necvox, AVT, Naviin, Avgo, Audio System

İndirimli Fiyat! Alpine X701D-F Daha Büyük Görüntüle

Alpine X702D-F

Yeni

 Freestyle 7-inç Gelişmiş Navigasyon İstasyonu - X702D-F

Alpine Freestyle araca özel kurulum taleplerini karşılamak üzere geliştirildiler. Freestyle, standart 2-DIN yuvası bulunmayan veya 2-DIN yuvadan farklı bir yere kurulum yapılmak istenen araçlarda  konsollara sahip araçlarda kullanılabilir. Araç için muhteşem bir çözüm bulmak montajcınızın yetenek ve bilgisine kalır.

Daha Fazla Detaylar

Bu ürün artık stokta bulunmamaktadır

73,892.73 TL

-7%

79,454.55 TL

Daha Fazla Bilgi

Alpine'dan Freestyle: Araca özel kurulum

Freestyle solution for custom installs - Navigation System X701D-F
All parts included - Freestyle Navigation System X701D-F

Araca özel kurulumlar için Freestyle çözümü

Alpine Style bilgi-eğlence sistemlerimiz daha popüler oldukça, daha fazla araç için çözüm talepleri de arttı, bu sebeple aynı teknolojiye sahip olup, hemen hemen her araç konsoluna kurulabilecek Freestyle çözümünü sunmaya karar verdik. Bu sistem özellikle 1DIN veya 2DIN standart haznesi bulunmayan araçlar için oldukça caziptir.  Yeni Freestyle cihazlar 7 veya 9 inç monitör seçeneğiyle, iGO Primo NextGen navigasyon programı, dahili DAB+ Tuneri ve diğer önemli multimedya kabiliyetleriyle birlikte gelir. 

Tüm parçalar dahildir

Her iki Freestyle ürünü de yüksek çözünürlüklü dokunmatik ekran, tamamı özelleştirilebilir tuş takımı, medya alıcısı, GPS anteni, kablo kiti, USB uzatma kablosu ve Golf 6 araçlarda doğrudan kullanılabilen bir çerçeveyle birlikte gelir. Bu parçalar, montajcıya birden fazla kurulum seçeneği sunar. 

Interchangeable keys - Freestyle Navigation System X701D-F
Key caps - Freestyle Navigation System X701D-F

Değiştirilebilir tuşlar

İki adet tuş paneli, göğüs kısmındaki boşluğa göre yatay veya dikey olarak konumlandırılabilir. Tuş sıralaması da, tuşlar kendi aralarında değiştirilebilir olduğu için kullanıcıya özel uyarlanabilir. Böylelikle aracın sağdan ya da soldan direksiyonlu olması veya her kullanıcının öncelikli uygulamalarının farklı olması hiçbir engel teşkil etmez. Biz genellikle ses tuşlarının direksiyona daha yakın olmasını tavsiye ediyoruz. Aracınıza özel direksiyondan kumanda adaptörü mevcutsa, sürücünün talebine göre Navigasyon, Multimedya veya Telefon tuşları ya da kanal değiştirme/ileri-geri sarma tuşlarndan biri veya ikisi direksiyon tarafına kurulabilir.

Tuş Kafaları

Tuş kafaları, yatay veya dikey kuruluma bağlı olarak sıralandırılabilir ve yönlendirilebilirler.

Adjustable illumination - Freestyle Navigation System X701D-F
1 DIN Media Receiver - Freestyle Navigation System X701D-F

Rengi değiştirilebilir aydınlatma

Freestyle sisteminizin konsol aydınlatma rengiyle uyum sağlaması için, tuş takımında Beyaz, Kırmızı Sarı, Amber, Mavi veya Yeşil renklerinden birini seçip kolayca o aydınlatma rengine geçebilirsiniz. Ayrıca aydınlatma seviyesini de iki seviyeden birini seçerek kişiselleştirebilirsiniz. Ekran Arkaplan aydınlatmasını da bunlara göre değiştirebilirsiniz.

1 DIN navigasyon / medya alıcısı

Medya alıcı ünitesi oldukça kompakt ve kasası tam olarak 1DIN ölçülerindedir. Bu kasa tasarımı, konsolun arkasında veya göğüs kısmının herhangi bir yerinde kurulumu oldukça kolay hale getirir.

Multimedya İmkanları
User Interface - Freestyle Navigation System X701D-F
Big Screen Entertainment - Navigation System X701D-F

Kullanıcı Arayüzü

Kullanıcı arayüzünü, uygulamalar arasında tek bir kaydırma ya da parmak dokonuşuyla geçiş yapılmasına izin verecek şekilde yeniden tasarladılar. Örneğin ekranınızda o an bağlandığınız iPod cihazınızın çalma listesi görünüyor olsun, tüm yapmanız gereken tek bir parmağınızı sağdan sola kaydırmak olacak; ekranınız bir tarafında Navigasyon haritası diğer tarafında çalma listesi olacak şekilde ikiye bölünecektir. Bir kaydırmayla daha navigasyon uygulamasını tam ekran görebileceksiniz. En sık kullandığınız fonksiyonlar arasında hızlı geçiş yapabilmeniz için bu kullanım yöntemi dört yönde de kullanılabilir. Sürüş esnasında herhangi bir düğmeyi/butonu aramak zorunda kalmayacağınız için bilhassa bu fonksiyonu çok seveceksiniz .

Büyük Ekran Eğlencesi

Alpine sistemi, filmlerin, müzik videolarınının ya da USB bellekler, HDMI çıkış veren en güncel akıllı telefonlar veya portatif video cihazlar (opsiyonel kablo ve adaptörler gerekir) üzerinden TV dizilerinin keyfini sürmenize imkan tanır. iPod ya da iPhone cihazınızı da 9" veya 7" yüksek çözünürlük ekranda video yürütmek üzere Alpine cihaza bağlayabilirsiniz. Sürüş güvenliği için video yürütme özelliği sadece araç hareket halinde değilken kullanılabilir.
DAB+Digital Radio - Navigation System X701D-F
Connect your iPod iPhone - Navigation System X701D-F

DAB/DAB+ Dijital Radyo

Tümleşik DAB/DAB+/DMB tuner, eşsiz, gürültüsüz yüksek ses kalitesi için radyo sinyal alımında en güncel dijital teknolojiyi kullanır. DAB, geleneksel FM radyoya göre birçok avantajı da beraberinde getirir: İlk sinyal taramayla birlikte, daha geniş bir radyo istasyonu yelpazesinden istediğiniz kanalları, alfabetik veya tür (genre) listesi üzerinden seçebilirsiniz.

iPod / iPhone cihazlarınızı bağlayabilirsiniz.

Her iki Freestyle sistemi de “works with iPod / iPhone” sertifikasıa sahiptir. Lightning - USB kablonuzu ya da 34-pinli Apple konektörünzle cihazınızı Alpine üniteye bağladığınızda şarkıları, sesli kitapları ve podcastleri takip edebilirsiniz. Şarkı, albüm, tür, besteci veya diğer arama seçeneklerinden biriyle cihaz içeriğinde gezebilirsiniz. Kablolu bağlantının en güzel yanı Apple cihazınızı tekbaşına kullanırken alıştığınız gibi Alpine ünite üzerinden de gecikmesiz ve aynı kalitede kullanabilecek olmanızdır. 24-Pin ya da Lightning-USB konektör destekleyen tüm Apple iPod'lar ve iPhone'lar iPhone 7 ve iPhone 7 Plus dahil olmak üzere Alpine ünite tarafından desteklenir. Apple cihazınız kablolu bağlantı esnasında şarj da edilir.

Bluetooth hands-free Dialing - Navigation System X701D-F
Yelp by Alpine Connect - Navigation System X701D-F

Built-in Bluetooth® Technology

TTümleşik Bluetooth® modülü, eller-serbest iletişim için cep telefonuyla kablosuz iletişim kurulmasına imkan tanır, sıkça yapılan yazılım güncellemeleriyle en son cep telefonlarıyla tam uyumluluk sağlanır. Çabucak aşina olacağınız kullanıcı arayüzünün kullanılması da çok kolaydır, en sık aranan numaralar için hızlı arama seçeneği sunar. Bluetooth® telefonunuzdan ses akışı da sağlar: ses içeriği ve hatta internet radyosu bile cihazınıza kablosuz olarak aktarılır.

Yelp (Alpine Connect uygulaması üzerinden)

Android işletim sistemli bir akıllı telefonunuz varsa Google Play mağazasından ücretsiz Alpine Connect uygulamasını indirebilirsiniz. Bu uygulama size Alpine dokunmatik ekrandan kontrol edebileceğiniz Yelp uygulamasını kullanma ve Yelp üzerinden milyonlarca POI (Uğrak Yer) arasından arama yapma ve 5 yıldız üzerinden ziyaretçi geri bildirimlerini görme imkanı tanır. Yelp, navigasyon ve telefon uygulamanıza da erişir böylelikle seçtiğiniz yere rota belirleyebilir ve rezervasyon yapabilirsiniz.
Spotify by Alpine Connect - Navigation System X701D-F
One Look Display - Freestyle Navigation System X701D-F

Spotify (Alpine Connect uygulaması üzerinden)

Alpine Connect uygulamasıyla birlikte Alpine Ünitenizde kullanabileceğiniz bir başka kullanışlı uygulamadır. Spotify, milyonlarca şarkıyı Alpine sisteminizden yürütmenize olanak verecek. Bu hizmet bir Premium Spotify hesabı gerektirir.

One Look Display

Alpine'ın yenilikçi "Bir Bakıș" ekran ayırma teknolojisi ekrana tek bakıșta navigasyon haritası ve multimedya yürütme bilgilerini aynı anda görebilmenizi sağlar. Farklı uygulamalar arasında geçiș yapma zorunluluğunuz ortadan kalkar. Ekrana tek bir dokunușla  Bir Bakıș ekranından tam ekran görüntüye geçebilirsiniz. Bu özellik bilhassa uzun yolculuklarda çok kullanışlı gelecektir.

Bass Engine SQ Sound tuning - Navigation System X701D-F
Parking assistance - Freestyle Navigation System X701D-F

Gelişmiş Ses Ayar Özellikleri

X701D-F ve X901D-F, Bass sesini maksimize edecek ve genel ton dengesi sağlayacak BASS ENGINE SQ, Dijital Zaman Doğrulama Çift Bölge HD Ekolayzır gibi gelişmiş ses işleme fonksiyonlarının tüm gücünü aracınıza taşır. Hepsinden daha iyisi tüm tuning işlemlerinizi Alpine TuneIt uygulamasıyla akıllı telefonunuz üzerinden yapabilecek olmanız. 24-Bit DAC ve 4-volt PreOut ta bu fonksiyonlara dahildir!

Park Asistanı Teknolojisi

Opsiyonel geri görüş kamerası, en yeni kamera teknolojisiyle parketme güvenliği sunar. Geri vitese geçtiğinizde geri-görüş kamera görüntüsü otomatik olarak ekrana gelir ve o esnada herhangi bir multimedya yürütülüyorsa, bunun sesini hemen kısar böylelikle park sensörü sinyallerini kolayca duyabilirsiniz. Aracınızın arkasının temiz bir görüntüsünü almakla kalmaz, mesafe kılavuzlarıyla (renkli kukalar) daha kolay parketmenizi sağlar. Aracınızda çeki demiri varsa, kamera ayarlarınızdan ilgili kılavuzu açarak, treylerinizi çok daha kolay takabilirsiniz.

Navigasyon Özellikleri
Points of Interest - Freestyle Navigation System X701D-F
3D Maps - Freestyle Navigation System X701D-F

Uğrak Yerler (POI)

POI'leri isim, mesafe ve diğer kritelere göre kolayca arayabilirsiniz. Kullandığınız markaya ait benzin istasyonlarından biri ya da özel/zincir restoranlardan birini arıyorsanız bu özellik çok kullanıșlı gelecektir. Restoran ismi, adresinin yanında telefon numarası ve servis edilen yemek türüyle birlikte gösterilir - ekrana bir dokunușla restoranı arayabilir ve masa reserve edebilirsiniz.

3B Haritalar

Haritalara detaylı bina ve kent sembolleriyle birlikte 3 boyutlu olarak gözatabilirsiniz. Bu özellik büyükșehirlerde konumunuzu kolayca tespit edebilmenize yardımcı olur. Bazı ülkeler için hız limitleri ve hız kameralarının konumları gösterilir.

Lane TMC Route Guidance Map - Navigation System X701D-F
Plan Your Route Map - Navigation System  X701D-F

Şerit Yardımı / TMC Rota Kılavuzu

Șerit yardımı, hangi șeritte durmanız gerektiği konusunda size bilgi verir, Dinamik TMC Rota Kılavuzu da canlı trafik bilgisi sağlayarak sizi trafik sıkıșıklıklarından uzak tutmaya, gerekirse rotayı yeniden hesaplamaya yarar.

Rotanızı Planlayın

TMC sayesinde canlı trafik güncellemeleri alırsınız – bu özellik yola çıkmadan önce daha da çok işe yarar. Tüm rotanız boyunca yol durumunu görmek için "Zoom Out" yapın. Kazalar, trafik sıkışıklıkları, ve her türlü trafik problemi kendilerine özel simgelerle harita üzerinde gösterilir, yavaş veya durağan trafik farklı renklerde gösterilir. Bu özellik rotanızı daha iyi planlamanıza imkan tanır.

Advanced Address Input - Navigation System X701D-F

Önemli Navigasyon Özellikleri

  • 47 Avrupa ülkesinin kapsamlı haritalarını içeren  veritabanı
  • Harita güncellemeleri günün herhangi bir vaktinde naviextras.com sitesinden online olarak indirilebilir.
  • Güncellemeler ülke veya bölge olarak ayrı ayrı indirilebilir bu da para ve zamandan tasarruf etmenizi sağlar.
  • Posta kodu girerek adres arayabilirsiniz
  • Akıllı Rotalar: sistem veritabanı trafik geçmișini saklar böylelikle günün hangi saatinde, haftanın hangi gününde en iyi rotannın hangisi olabileceğini hesaplar
  • Yüksek Çözünürlüklü Haritalar

Gelişmiş Adres Girişi

Varıș adreslerini girmek ve tüm navigasyon ayarlarını yapmak için sanal klavyeyi kullanın. Tüm Avrupa ülkeleri için posta kodu kullanabilirsiniz böylece adres girmek daha isabetli olur. Sistem, kısmen girilen adresleri bile tanıyabilir ve farklı diller için 33 farklı klavye düzeni sunar.

İlk kullanımdan itibaren 30 gün içerisinde ücretsiz harita güncellemesi

Montajı yapılan cihazın ilk GPS sinyal alımından itibaren 30 gün içerisinde www.naviextras.com sayfasına giderek, herhangi bir harita güncellemeis olup olmadığını kontrol edebilir ve varsa ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Böylelikle cihazınızı ne zaman satın almış olursanız olun en güncel haritaları kullanıyor olacaksınız. İlk 30 günden sonraki güncellemelerin ücretli olabileceğini unutmayın.

Özellikler & Ayrıntılar

FEATURES

Tuner

  • Memory Presets: Preset Stations (FM: 24 / MW: 6 / LW: 6)
  • Memory: Auto Memory
  • Seek Mode: Local / DX Selection

RDS

  • RDS Functions: PI, PS, AF, TA, TP, PTY, NEWS, RADIO TEXT

DAB Tuner

  • DAB+ Tuner Built-in
  • DAB+/DMB Supported
  • DAB+ Slideshow Service
  • DLS (Dynamic Label Service)
  • DAB Service Following
  • RDS Fallback (where available)
  • Service Preset: 18 Preset Memory
  • Auto Ensemble/Service Memory
  • Service Search Function
  • PTY Search Function
  • Alphabet Search Function
  • Antenna Power Supply Selection

BLUETOOTH®

  • Built-in BLUETOOTH® Module
  • Wide Band Speech Technology
  • HFP (Hands-Free Profile) Compatible
  • BT HFT multi point implementation
  • Streaming Music: A2DP (Advanced Audio Distribution Profile) Compatible
  • Streaming Music Control: AVRCP (Audio / Video Remote Control Profile) Ver.1.5 Compatible
  • Advanced BLUETOOTH® Technology
  • Connection: SSP (Simple Secure Pairing) Supported
  • Individual Profile Connection Hands Free Phone and Music Streaming
  • Phone Book: Phone Book Synchronization
  • Multiple Phone Number Registration: 5 Phone Numbers can be stored for one name
  • Device Name Display
  • Auto Answer
  • Call History Display: Outgoing Calls / Incoming Calls / Missed Calls
  • Redial Function
  • Speech Volume Level Adjustment: Possible for Outgoing and Incoming Volume
  • DTMF (Touch-Tone) Function
  • Signal Strength Indicator
  • Battery Level Indicator
  • Menu Language Selection: 24 Languages
  • Firmware Updatable
  • Microphone included

Made for iPod® / iPhone®

  • Compatibility for iPod/iPhone: Made for iPod touch 5th/4th/3rd/2nd/1st Gen., iPod nano 7th/6th/5th/4th/3rd/ Gen., iPod classic 160GB/120GB/80GB, iPod with video,  iPhone 7 and iPhone 7 Plus, iPhone 6 and 6 Plus, iPhone5S, iPhone5C, iPhone5, iPhone 4S, iPhone 4, iPhone 3GS, iPhone 3G
  • Connection: KCU-461iV / KCU-471i Required (Sold separately)
  • Music & Video Playback Compatible with KCU-461iV only
  • Available Selections: Playlist / Artist / Album /Song / Podcast / Genre / Composer / Audiobook
  • Alphabet Search
  • Artwork Display
  • Direct Up / Down: Playlist / Artist / Album / Genre / Composer
  • M.I.X. (Shuffle) Play: Song, Albums, All
  • Repeat
  • Battery Charging  

Navigation Function

  • Map Coverage: 48 Countries (Western and Eastern Europe)
  • Menu Language: 29 Languages
  • Voice Guidance Language: 29 Languages for Voice Guidance, 15 Languages for Text-to-Speech (TTS)
  • Advanced Address Search
  • Post Code Search
  • Free Form Search
  • Partial Name Search
  • Advanced POI Functions
  • Smart Routes: Smart Routes using historic traffic patterns
  • Advanced Route Planning
  • Eco Route Search
  • 7 Alternative Route Recommendation
  • Advanced TMC Mode
  • Map Display Mode: 2D Heading Up, 2D North Up, 3D
  • 3D City Mode: 3D Building/Icon Display
  • Elevation Map Display: 3D maps with elevation mode
  • 3D Motorway Junction View: Junction View with Sign Post
  • Drive Lane Suggestion
  • Tunnel Mode
  • Highway Mode
  • Voice Guidance Mixing
  • Text-to-Speech
  • Direct Phone Call from POI data
  • 3 Positioning Sensors: GPS, Gyroscope, Vehicle Speed Pulse

USB Media Connection

  • USB Connection: USB Extension Cable Included
  • Music and Video Playback: FLAC/MP3/WMA/AAC/AVI/MP4/MKV Playback
  • File / Folder Name Search
  • Tag Info Search
  • Folder Up / Down
  • M.I.X. Random Play
  • Repeat

Sound Tuning

  • Bass Engine SQ
  • Bass Engine™ Pro
  • Subwoofer Level Adjustment
  • Subwoofer Phase Select
  • 4V High Voltage PreOut
  • Equalizer: Flat, Pops, Rock, News, Jazz, Electrical Dance, Hip Hop, Easy Listening, Country, Classical
  • Dual HD EQ (9-band Parametric Equalizer front/rear)
  • 6 Channel Digital Time Correction
  • Digital Crossover Setting
  • Customized Sound Setting by Car Type
  • MediaXpander HD
  • Application Volume Level Setting
  • Sound Setting Data Download
  • Easy, Step-by-Step Sound Customization
  • Alpine TuneIt App ready

General

  • Power Output: 4 x 50 W High Power Amplifier
  • Advanced Power IC
  • Display: 7′′ Capacitive WVGA High Resolution Display
  • White LED Backlighting System
  • 50/50 Split Screen: Left / Right Position Changeable
  • Control Type: Touch, Drag, Flick
  • Illumination Buttons Colour Setting: White (Initial setting) / Blue / Red / Green / Amber / Yellow
  • Display Colour Setting: Blue (Initial setting) / Light blue / Aqua blue / Red / Green / Amber / Yellow / White
  • Brightness: adjustable in 2 levels
  • Display and button illumination independently selectable
  • My Favorites Function
  • Automatic Setting Change for 2 Users
  • High Grade Audiophile Design
  • PreOut: 3 PreOuts (4V, Front / Rear / Subwoofer)
  • AUX-In: 1 A/V AUX Input
  • Aux-In cable included
  • Steering Wheel Remote Control Function
  • Remote Control Ready
  • Navigation Guidance Mix
  • Camera Connection & Built-in Controls for Multi-View Cameras
  • Multi camera I/F (KCX-C250MC) ready
  • Camera Guide Line Adjustment
  • Camera Trailer Hitch guidance implementation
  • Rearview Camera Display Automatic Boot-up
  • Simple Mode & Info Mode Display Selection
  • Visual EQ
  • Live Contrast Adjustment
  • Menu Language: 24 Languages (for AV / Bluetooth), 29 Languages (Navigation Menu and Voice Guidance)
  • Clock
  • Auto Dimmer
  • Anti-theft security code
  • Firmware Updatable
  • Power Antenna Lead
  • Remote Turn-On
  • HDMI Input (HDMI connector included)
  • HDMI splitter I/F (KCX-630HD) ready
  • Engine Start-Stop unaffected
  • CAN Connection Interface Included
  • Ready for optional DVD Player DVE-5300

Map & Database

  • Online Map Update

Installation

  • Freestyle Kit Solution included, contains 7-inch screen, face plate, keys, key harness, display cables, Microphone, remote cable harness
  • Interfaces available

SPECIFICATIONS

Screen

  • Screen Size: 7-inch Capacitive WVGA
  • LCD Type: Transparent Type TN LCD
  • Operation System: TFT Active Matrix
  • Number of Picture Elements: 1,152,000 pixels (800 x 3 x 480)
  • Illumination System: White LED Backlighting
  • Effective Number of Picture Elements: 99.99%
  • Colour System: NTSC, PAL

Max Power Output Ratings

  • Max Power Output: 4 x 50 W

FM Tuner

  • Tuning Range: 87.5 - 108.0 MHz
  • Mono Usable Sensitivity: 8.1 dBf (0.7 µV / 75 ohms)
  • 50dB Quieting Sensitivity: 12 dBf (1.1 µV / 75 ohms)
  • Alternate Channel Selectivity: 80 dB
  • Signal-to-Noise Ratio: 65 dB
  • Stereo Separation: 35 dB
  • Capture Ratio: 2 dB

MW Tuner

  • Tuning Range: 531 - 1,602 kHz
  • Usable Sensitivity (IEC Standard): 25.1 µV / 28 dBf

LW Tuner

  • Tuning Range: 153 - 281 kHz
  • Usable Sensitivity (IEC Standard): 31.6 µV / 30 dBf

USB

  • USB Requirements: USB 2.0
  • Max. Power Consumption: 1,500 mA (CDP Support)
  • USB Class: Mass Storage Class, Play From Device
  • File System: FAT 16/32
  • USB Video playback implementation (AVI/MP4/MKV file with H.264 Video and MP3/AAC Audio)
  • MP3 Decoding: MPEG-1/2 AUDIO Layer-3
  • WMA Decoding: Windows Media™ Audio
  • AAC Decoding: ACC-LC format ′′.m4a′′ file
  • Flac Decoding
  • Number of Channels: 2-Channel (Stereo)
  • Frequency Response: 5 - 20k Hz ±1 dB *Frequency Response may differ depending on the encoder software/bit rate
  • Total Harmonic Distortion (at 1kHz): 0.008%
  • DynamicRange(at 1kHz): 95 dB
  • Signal-to-Noise Ratio: 100 dB
  • Channel Separation (at 1kHz): 85 dB

GPS

  • GPS Antenna Type: Micro-strip Planar Aerial
  • Reception Frequency: 1575.42 ±1 MHz
  • Reception Sensitivity: -130 dB Maximum
  • Reception Method: Parallel 12 Channels

BLUETOOTH®

  • BLUETOOTH® Version: Bluetooth V3.0+EDR
  • Output Power: +4 dBm Max. (Power class 2)
  • HFP: HFP (Hands Free Profile)
  • OPP (Object Push Profile)
  • PBAP (Phone Book Access Profile)
  • HSP (Head Set Profile)
  • A2DP: A2DP (Advanced Audio Distribution Profile)
  • AVRCP: AVRCP (Audio/Video Remote Control Profile)
  • SPP (Serial Port Profile)

Sound Tuning

  • Subwoofer Level Adjustment: 0 to +15
  • Subwoofer Phase Setting: 0° or 180°
  • BASS ENGINE SQ: 5Mode, Level 0 to +6
  • HighPassFilter: 20 / 25 / 31.5 / 40 / 50 / 63 / 80 / 100 / 125 / 160 / 200 Hz
  • HighPassFilter (Slope): Off / -6 / -12 / -18 / -24 dB/oct.
  • HighPassFilter (Gain): -12 to 0 dB
  • LowPassFilter: 20 / 25 / 31.5 / 40 / 50 / 63 / 80 / 100 / 125 / 160 / 200 Hz
  • LowPassFilter (Slope): Off / -6 / -12 / -18 / -24 dB/oct.
  • LowPassFilter (Gain): -12 to 0 dB
  • Time Correction: 0.0 - 9.9ms (0.1ms step)
  • Dual HD EQ Front + Rear
  • Parametric Equalizer (Band 1): 20 - 100 Hz
  • Parametric Equalizer (Band 2): 63 - 315 Hz
  • Parametric Equalizer (Band 3): 125 - 500 Hz
  • Parametric Equalizer (Band 4): 250 - 1k Hz
  • Parametric Equalizer (Band 5): 500 - 2k Hz
  • Parametric Equalizer (Band 6): 1k - 4k Hz
  • Parametric Equalizer (Band 7): 2k - 7.2k Hz
  • Parametric Equalizer (Band 8): 5.8k - 12k Hz
  • Parametric Equalizer (Band 9): 9k - 20k Hz
  • Parametric Equalizer (Gain): -14 to +14
  • Application Volume Level Setting: -14 to +14

HDMI Section

  • Input Format 720p/480p/VGA
  • Output Format 480p

General

  • Power Requirement: 14.4 V. DC (11-16V allowable)
  • Pre Output Voltage (Before Clipping): 4 V / 10k ohms
  • Maximum Mounting Angle: 30°

Dimensions

  • Display cable length: 100 cm
  • Key harness length: 25 cm
  • Din Size: 1DIN chassis and 7” Capacitive Touch Screen
  • Chassis Size (W x H x D) mm: 178 x 50 x 164 mm
  • Monitor size (W x H x D) mm: 172 x 97.7 x 33.5 mm

12 tane ilğinizi çekebilecek diğer ürünler

Vade Aylık Toplam
1 73,892.73 TL 73,892.73 TL
2 36,946.37 TL 73,892.73 TL
3 26,874.78 TL 80,624.35 TL
4 20,545.87 TL 82,183.49 TL
5 16,744.09 TL 83,720.46 TL
6 14,208.34 TL 85,250.04 TL
Vade Aylık Toplam
1 73,892.73 TL 73,892.73 TL
2 36,946.37 TL 73,892.73 TL
3 26,874.78 TL 80,624.35 TL
4 20,545.87 TL 82,183.49 TL
5 16,748.53 TL 83,742.63 TL
6 14,208.34 TL 85,250.04 TL
Vade Aylık Toplam
1 73,892.73 TL 73,892.73 TL
2 36,946.37 TL 73,892.73 TL
3 26,874.78 TL 80,624.35 TL
4 20,545.87 TL 82,183.49 TL
5 16,748.53 TL 83,742.63 TL
6 14,208.34 TL 85,250.04 TL
Vade Aylık Toplam
1 73,892.73 TL 73,892.73 TL
2 36,946.37 TL 73,892.73 TL
3 26,874.78 TL 80,624.35 TL
4 20,545.87 TL 82,183.49 TL
5 16,748.53 TL 83,742.63 TL
6 14,208.34 TL 85,250.04 TL
Vade Aylık Toplam
1 73,892.73 TL 73,892.73 TL
2 36,946.37 TL 73,892.73 TL
3 26,874.78 TL 80,624.35 TL
4 20,545.87 TL 82,183.49 TL
5 16,748.53 TL 83,742.63 TL
6 14,208.34 TL 85,250.04 TL
Vade Aylık Toplam
1 73,892.73 TL 73,892.73 TL
2 36,946.37 TL 73,892.73 TL
3 26,874.78 TL 80,624.35 TL
4 20,545.87 TL 82,183.49 TL
5 16,748.53 TL 83,742.63 TL
6 14,208.34 TL 85,250.04 TL

Diğer Kartlar

Tüm kredi ve bankamatik kartları ile tek çekim olarak ödeme yapabilirsiniz.