focal hoparlör, oto ses sistemi, hoparlör, focal, audison, hertz, alpine, pioneer, clarion, Araca özel mültimedya Özen Hifi Oto Ses Sistemi, Araba Ses Sistemi, Focal, Audison, Hertz, Alpine, Pioneer, Oto Ses Montaj,Clarion,DLS,Rockford Fostgate,Araca Özel Multimedya,Blaupunkt,Cadence,Cerwin Vega,Roadstar,Audio System,Orion,Hoparlör,Amplifikatörler,Subwoofer, Focal Expert, Focal Performance, Focal Fiyat, Focal PS, Focal FX, Audison Thesis, Audison Voce, Audison Prima, Audison SR, Audison Anfi,Audison Bit, Audison connection, Hertz HDP, Hertz HCP, Hertz Mille, Hertz Hienergy, Hertz Hi-energy, Hertz Energy, Hertz Dieci, Alpine Ana Ünite, Alpine Anfi, Alpine MRX, Alpine PDX, Alpine PMX, Alpine MRV, Alpine Marine, Alpine E serisi, Alpine G serisi, Alpine R serisi, Subwoofer, Rockford Fosgate Prime, Rockford Fosgate Punch, Rockford Fosgate Power, Rockford Fosgate anfi, Rockford Fosgate Marine, Rockford Fosgate Subwoofer, Rockford Fosgate Bass, Pioneer Ana Ünite, Pioneer Anfi, Pioneer Hoparlör, Pioneer Bas, Pioneer Subwoofer, Pioneer GM, Pioneer RS, Clarion Marine, Clarion ana unite, Clarion XC serisi, Clarion XR Serisi, Clarion SRP, Clarion SPG, Clarion Subwoofer, DLS Anfi, DLS Hoparlör, DLS Performance, DLS Reference, DLS Scandinavia, DLS subwoofer, Blaupunkt Ana ünite, Cadence, Cerwin vega, Roadstar, Audio System, Orion, Araca özel mültimedya, Araca ozen multimedya, Mültimedya Cihaz, Navigasyon Mültimedya, Necvox, AVT, Naviin, Avgo, Audio System

İndirimli Fiyat! Alpine PDP-E802DSP Daha Büyük Görüntüle

Alpine PDP-E802DSP

Yeni

8-Kanal Ses İşlemcili Dijital Amplifikatör

Daha Fazla Detaylar

Bu ürün artık stokta bulunmamaktadır

29,400.00 TL

-7%

31,612.90 TL

Daha Fazla Bilgi

PDP-E802DSP

PDP-E802DSP, Alpine’nin 8 Kanallı Dijital DSP amplifikatörünün ikinci neslidir. Hepsi bir arada çözüm,  çok yönlülüğü ve bağlantı seçenekleriyle neredeyse her araç için ses düzeltmesine olanak tanır. 6 giriş kanalına (hem amplifikatör öncesi hem de hoparlör seviyesi) sahip olmanın yanı sıra 8 adede kadar tamamen yapılandırılabilir çıkış kanalı, çok çeşitli sistem uygulamaları ve esneklik sağlar. Profesyonel 240-bant Parametrik EQ, 8 kanallı dijital zaman düzeltmenin yanı sıra 8 kanallı bir dijital geçiş ile sesinizi ayarlayın.

 

Sistem kurulumu için, kablosuz olarak veya USB aracılığıyla PDP-E802DSP'ye bağlanmak için Alpine PC yazılımını kullanılır. Kullanımı kolay yazılım, tüm ayarlar üzerinde tam kontrol sağlar ve tüm verileri çok hoş bir grafik kullanıcı arayüzünde görüntüler. Ücretsiz Alpine Remote Control for PDP-E802DSP uygulaması (hem Android hem de iPhone için mevcuttur), DSP amplifikatörünüzü hareket halindeyken kontrol etmenizi sağlar ve ana ses seviyesi, subwoofer seviyesi, kaynak seçimi gibi en önemli işlevleri içerir. önceden ayarlanmış hatırlama ve daha fazlası. PDP-E802DSP, özellikle daha iyi ses elde etmek için Orijinal Radyonun kullanıldığı  OEM yükseltmeleri için mükemmel bir çözümdür. Alpine DSP amplifikatörü, mevcut OEM sistemine basitçe eklenir ve fabrika sisteminizin etrafında herhangi bir ses sistemi oluşturmanıza olanak tanır.

 

Bu çok yönlü DSP amplifikatör, daha kolay kurulabilirlik ve iyileştirilmiş ses kalitesi için birçok iyileştirme noktası içerir. Donanım tarafında, yeni tasarlanmış giriş devresi gürültü bastırmayı geliştirirken, yeni tasarlanmış Ön Çıkış, gerekirse ek bir subwoofer amplifikatörü bağlanmasına izin verir. Yükleyici için kurulumu ve kurulumu kolaylaştırmak için sinyal-gürültü oranını iyileştirdik ve net etiketlere sahip renk kodlu atlama kabloları ekledik. Daha iyi Wi-Fi kararlılığı, daha ayrıntılı bir RUX-KNOB2 ayar davranışı ve yüke ve hacme bağlı olarak otomatik ayarlanan güç kaynağı voltajı gibi birçok başka iyileştirme vardır. Yeni bir otomatik empedans testi, ekipmanınızı yanlış bağlantılardan korur.

Teknoloji
Class-d_icon_56x36Crossover_icon.gif24bit.gifoptical.gif9band_ParametricEQ_iconSP_Level_Input_icon.gif


Ürün bilgisi

Aracınızın Ses Sisteminden Memnun musunuz? 

Günlük 45 dakikasını yolda geçiren herkes yılda 300 saatini aracında geçirmiş olur - sadece işe gidip eve dönmek için! Buna diğer yolculukları da ekleyin, bu süre yılda 500 saati kolayca geçecektir. Araç kullanırken hepimiz eğlenmek için müzik dinleriz. Gerçekten de birçok insan müzik keyfini en çok arabasında sürer. Madem öyle neden arkaplanda silik bir ses dinlemektense düzgün bir ses sistemine yatırım yapmayasınız? Alpine PDP-E802DSP, aracınıza heyecan verici ses kalitesi ve dinamiği ekleyecek oldukça kullanışlı ve geniş kapsamlı bir çözümdür.   

PDP-E802DSP_Amplifier-Highest-connection

PDP-E802DSP_Amplifier-Build-your-speaker

En Yüksek Bağlantı Kullanışlılığı ve Esnekliği

PDP-E802DSP son derece kullanışlı ve uyarlanabilirdir - fabrika çıkışı ya da aftermarket, istediğiniz sisteme yükseltme yapmak için neredeyse tüm araç eğlence sistemlerine eklenebilir. DSP amfinizi uzaktan algılamalı 6 kanal hoparlör girişlerinden veya alternatif olarak 6 kanal pre-amp girişlerinden (RCA) bağlayın. İlave kaynaklara bağlanmak için Optik girişi de mevcuttur (24bit / 96kHz'e kadar)

Hoparlör Sisteminizi Kurun

8 çıkış kanalını ihtiyaçlarınız doğrultusunda istediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz. Her kanal 4ohmda 100 Watt RMS güç sağlayacaktır (toplam çıkış gücü 700 Watt olduğu için 8 kanalı da 100'er Watt kullanamayacağınızı hesaba katın) ve tweeter, centre veya woofer kanalı olarak seçebilirsiniz. Güçlü bir subwoofer kanalı için 200 Watt çıkış elde etmek üzere iki kanalı köprüleyebilirsiniz. PDP-E802DSP dijital çarprazlama (crossover) da barındırır böylelikle aracın heryerine pasif çaprazlama kurmaktan korkmanıza gerek kalmaz. Tüm kanallarda 20Hz'den 22kHz'e kadar frekans cevabı alabilirsiniz, aklınızdaki herhangi bir sistemi kurabileceksiniz.

PDP-E802DSP_Amplifier-Extensive-sound-tu

PDP-E802DSP_Amplifier-Pure-Class-D-techn

Geniş Çaplı Ses Akord Seçenekleri

Alpine DSP amfi kutusundan profesyonel ses stüdyosu çıkar: 240 Bant Parametrik Ekolayzır (Kanal başına 30 Bant) sesinizi derin detaylarla akord etmenize imkan tanır. 8 kanal Dijital Zaman Doğrulama ve 8 kanal Dijital Çaprazlama (Crossover) fonksiyonları sayesinde mükemmel kanal ayarı yapabilirsiniz. Serbest analog yönlendirme birçok kanalı bir merkez kanal oluşturmak üzere derlemek gibi olanaklar sağlar.

Safkan Class-D Teknolojisi

Alpine DSP amplifikatör Class-D amplifikasyon teknolojisini kullanır: Analog giriş sinyali dijitale dönüştürülür, işleme ve amplifikasyon süreci boyunca da tamamen dijital olarak kalır. Class-D teknolojisiyle amplifikatör çok daha yüksek verimliliklere ulaşır - bu da daha az atık ısı üretme ve daha küçük soğutucu bloğuyla yetinebilme anlamına gelir. Sonuç olarak oldukça küçük, kompakt kasa sayesinde aracın herhangi bir yerine montaj yapılabilir (205mm x 150mm x 50mm) 

PDP-E802DSP_Amplifier-Wireless-system-co

PDP-E802DSP_Amplifier-Start-Stop-Engine-

Kablosuz Sistem Kontrolü

Alpine Remote Control uygulamasını iPhone ya da Android akıllı telefonunuza yüklediğinizde tüm temel fonksiyonları yönetebileceksiniz: Giriş kaynaklarını seçebilir, master ses seviyesini, subwoofer seviyesini belirleyebilir, önayarları çağırabilirsiniz - hatta gece ve gündüz modu bile kullanılabilir. Uygulama Google Play Store ya da Apple Store mağazalarından indirilebilir. 

Start-Stop Motor Düzenekleriyle Uyumludur

PDP-E802DSP aracınız start-stop modunda çalışırken bile sürekli olarak faal kalacaktır - dönemeçlerde veya ışıklarda sisteminiz kapanmayacaktır. 

PDP-E802DSP_Amplifier-Bass-Knob-compatib

PDP-E802DSP_Amplifier-Wireless-audio-pla

Bass Kumandası Kullanılabilir

Sisteminize Alpine RUX-KNOB2 (haricen satılır) ekleyerek PDP-E802DSP amfinizin subwoofer seviyesini veya master ses seviyesini sürücü koltuğundan yönetebilirsiniz. Bu ucuz aksesuar konsolunuzda herhangi bir yere monte edilebilir. 

Kablosuz Ses Yürütme

Android telefon kullanıyorsanız, micro USB bağlantısıyla Alpine PDP-E802DSP üzerinden ses dosyalarınızı tam bant genişliğinde dinleyebilirsiniz. DSP amfinize Wi-Fi bağlantısı üzerinden de bağlanabilirsiniz (Wi-Fi Modülü PDP-E802DSP kutu içeriğine dahildir) Android telefonunuzla USB bağlantısı üzerinden müzik yürütecekseniz USB Audio Player Pro uygulamasını tavsiye ediyoruz. 

PDP-E802DSP_Amplifier-Expert-sound-tunin

PC'nizi Kullanarak Uzman Ses Akordu Yapabilirsiniz 

Alpine Sound Lab software for PDP-E802DSP  uygulamasını web sayfamızın destek kısmından indirebilir ve PC'nize kurabilirsiniz (Windows 10 gerektirir) PC'nizi USB ya da Wi-Fi bağlantısıyla Alpine PDP-E802DSP'ye bağlanarak ses sisteminizin akordunu yapabilirsiniz. 

PDP-E802DSP_Amplifier-240-band-Parametri

PDP-E802DSP_Amplifier-8-Channel-Digital-

240-bant Parametrik EQ ve X-Over

Parametrik EQ kullanımı gayet kolaydır: Kanal başına 30 bant eş zamanlı olarak ayarlanabilir. Ekrandaki grafik kullanıcı arayüzü tüm ayarlarınızı görsel olarak önünze getirir. Ayrıca, 8 kanalı da dijital çaprazlamadan (Crossover) geçirebilirsiniz. (HP, LP, BP 6/12/18/24dB/30dB, filtre tipi olarak Butterworth, Bessel, Chebyshev, Linkwitz-Riley seçilebilir). 0-180 arası Faz Değiştirme de mümkündür.  

8-Kanal Dijital Zaman Doğrulama

Grafik Kullanıcı Arayüzünü her hoparlör / kanal için ayrı ayrı geciktirme yapmak üzere kullanabilirsimiz. Gecikmeyi cm, inç veya milisaniye olarak belirleyebilirsiniz. Grup olarak da geciktirme yapabilirsiniz. 

PDP-E802DSP_Amplifier-analog-routing.jpg

PDP-E802DSP_Amplifier-Source-gain-adjust

Analog Yönlendirme

Bu araçla hangi giriş kanalının hangi çıkış kanalına yönlendirileceğini (yüzde olarak) ayarlayabiliriz. Bununla yapabilecekleriniz arasında iki ön kanaldan bir adet merkez kanalı oluşturmak da vardır. 

Kaynak Gain ayarı

Her analog girişin gain seviyesini -6dB'den +12dB'e kadar ayarlayabilir, kaynağınızdan mükemmel hassasiyet elde edersiniz.  


Özellikler & Ayrıntılar

ÖZELLİKLERİ

GENEL

  • Oldukça esnek sistem entegrasyonu için 6CH analog giriş
  • RCA (Düşük Seviye) (10kΩ): 0,5 - 4V (rms)
  • Hoparlör Hattı (Yüksek Seviye) (22Ω): 2 - 18V (rms)
  • 1 dijital TOSLINK / SPDIF girişi
  • Yüksek güç oranına sahip 8 adede kadar hoparlör çıkışı
  • 110dB sinyal-gürültü oranı (dijital giriş)
  • Kanal ayrımı> 75dB
  • PC ile DSP kurulumu için USB Cihaz girişi
  • Ayrı modül ile kablosuz bağlantı (amfi kurulumu) yalnızca PC veya kablosuz ses akışı (akıllı telefon veya PC))
  • Tamamen dijital ses yollu D Sınıfı amplifikatör
  • Burr Brown ADC'leri
  • Temel kontrol işlevlerine sahip iOS ve Android için uzaktan uygulama (Ana seviye, Alt seviye, Ön ayar geri çağırma, kaynak seçimi)
  • Pre-amp çıkışı (harici subwoofer amplifikatörü için kanal 8'den kopyalama)

AMP

 

  • Tam dijital ses yolu
  • Yüksek çıkış gücü kapasitesi
  • Toplam güç 700 Watt RMS'ye 4Ω
  • Kanal başına 100 Watt 4Ω
  • Kanal başına 120 Watt 2Ω
  • 2 Watt'ye 200 Watt (iki paralel kanal)
  • Her çıkış kanalı için gelişmiş teşhis (kısa devre, aşırı ısınma, kırpma)
  • Start-Stop Engine uyumlu
  • Yük Kapasitesi: ≥2Ω
  • Paralel çıktı desteklenir

DSP

 

  • Analog Aygıtlar DSP (ADAU1452)
  • Bağımsız çıkış seviyesiyle 8 adede kadar hoparlör çıkışı
  • Tüm çıkış kanalları için bağımsız veya bağlanabilir kurulumlar
  • Her kanalda 13.53ms, 0.01msec adımlara kadar gecikme
  • Yapılandırılabilir frekans, Q (1'den 15'e kadar) ve Kazanç (-30dB / + 10dB) ile kanal başına 30 bant Grafik Ekolayzer
  • Kanal için Dijital X-Over (HP, LP, BP) 6/12/18 / 24dB / 30dB, filtre tipi (Butterworth, Bessel, Chebyshev, Linkwitz-Riley) seçilebilir
  • Faz Ters Çevirme (0 °, 180 °)
  • Ana Ses Seviyesi (0 - 42dB)
  • Alt kontrol (0 ila 15dB)
  • DSP'de 6 adede kadar ön ayarı kaydetme / yükleme hali
  • Harici Önayar geçişi (Ön Ayar # 6)
  • Ayarlar sertifikalarla güvence alınabilir
  • Ücretsiz ayarlanabilir analog yönlendirme (örnek: merkez kanal veya 3 yollu giriş sinyali için kanal karıştırma)
  • EQ AÇIK / KAPALI mümkün (kanalı için)
  • Daha kolay TCR ayarı için gecikmeli gruplama (4 gruba kadar mümkündür)
  • Kanal için TCR AÇIK / KAPALI
  • Yeni ortaya çıkanlar için TCR yardım hesaplaması
  • Tüm ayarlar için genel bakış sayfası
  • Canlı monitör (pil voltajı ve amper sıcaklığı)
  • Sinyal, DC önyargı veya tel ile AÇIN
  • Alpine RUX-KNOB2 hazır (ana ses seviyesi veya alt seviye)
  • Dijital girişte ek kazanç (+6, + 9dB). Analog / dijital kaynak seviyelerini eşleştirmek için.

5 tane ilğinizi çekebilecek diğer ürünler

Vade Aylık Toplam
1 29,400.00 TL 29,400.00 TL
2 14,700.00 TL 29,400.00 TL
3 10,692.78 TL 32,078.34 TL
4 8,174.67 TL 32,698.68 TL
5 6,662.04 TL 33,310.20 TL
6 5,653.13 TL 33,918.78 TL
Vade Aylık Toplam
1 29,400.00 TL 29,400.00 TL
2 14,700.00 TL 29,400.00 TL
3 10,692.78 TL 32,078.34 TL
4 8,174.67 TL 32,698.68 TL
5 6,663.80 TL 33,319.02 TL
6 5,653.13 TL 33,918.78 TL
Vade Aylık Toplam
1 29,400.00 TL 29,400.00 TL
2 14,700.00 TL 29,400.00 TL
3 10,692.78 TL 32,078.34 TL
4 8,174.67 TL 32,698.68 TL
5 6,663.80 TL 33,319.02 TL
6 5,653.13 TL 33,918.78 TL
Vade Aylık Toplam
1 29,400.00 TL 29,400.00 TL
2 14,700.00 TL 29,400.00 TL
3 10,692.78 TL 32,078.34 TL
4 8,174.67 TL 32,698.68 TL
5 6,663.80 TL 33,319.02 TL
6 5,653.13 TL 33,918.78 TL
Vade Aylık Toplam
1 29,400.00 TL 29,400.00 TL
2 14,700.00 TL 29,400.00 TL
3 10,692.78 TL 32,078.34 TL
4 8,174.67 TL 32,698.68 TL
5 6,663.80 TL 33,319.02 TL
6 5,653.13 TL 33,918.78 TL
Vade Aylık Toplam
1 29,400.00 TL 29,400.00 TL
2 14,700.00 TL 29,400.00 TL
3 10,692.78 TL 32,078.34 TL
4 8,174.67 TL 32,698.68 TL
5 6,663.80 TL 33,319.02 TL
6 5,653.13 TL 33,918.78 TL

Diğer Kartlar

Tüm kredi ve bankamatik kartları ile tek çekim olarak ödeme yapabilirsiniz.